Ideme na to aj v júni 2015
Ahojte, kto sa ide pokuuusat v juni ? 🙂 sup sem 🙂
@lilimoni no, nemyslim ;) ok zdviham rit, idem pratat ;) pridem za tyzden ked to dopracem 😝
@vikina6 ta neda sa skorej ;) piatok by cca nemala dorazit ms, v sobotu neviem ci vyjde testovat, preto az nedela ;)
@littledesire schoval ich tak aby sa nestratili? Moj tato takto schoval mame darcek k vianociam pred tromi rokmi a este sme ho nenasli 😀
@littledesire no lauritka je dobry a spolahlivy zasobovac, no pre mna daleko. Ale ved ona je tiez z KE tak zavolaj, nieco mozno donesie😜
@littledesire okej,piatok čakame podrobné správy 😉 ešte ťa možno ukecáme 🙂
Boooze ja som sa asi prezrala 🙄 zle mi je jak konovi 🙄 😠 tak mi treba ja viem 😀
@lucyannmary len si to pekne natrenuj 😀 robis ovu testy? 🙂
😀
@lucyannmary no ja by som mala mat teraz neako plodne dni,neviem kedy presne,lebo antibiotika mi to rozhadzali(neako sa nam stale nedari
@lilimoni zoparkrat som robila len na zaciatku mi dr povedala ze to vyzera na pco ale uz sa to zlepsilo. Chodim na folikulometriu a meram aj baz teplotu ale asi sa na to vykaslem i tak skace hore dole...
@bebe87 ja som 8dc,takže ja si este pockam. 😉
@dzanem tak to silno drzim palce! Od kedy snazilkujete? Mi od kpnca decembra...
*my 🙂
@lucyannmary tak ja si myslim, ze folikulometria staci 🙂
@lilimoni schoval tak aby som ja nenasla, netusila som, ze ani on nebude vediet 😅
@lalida ved mam doma 10testov ci kolko som brala ani neviem;) ale neviem kde su ;) aleeste skoro len 8dpo ..
@vikina6 piatok isto ee, manzel ma instrukcie ze najskor sobota nedela nech mi da test, aj keby som ho neviem ako prehovarala ;) v piatok vam len poviem ci mam ms ci ne... ale obavam sa ze pride..
Tak pozeram, ze sa tu ztehotnieva 😕 😀
@littledesire 😀
@littledesire nevymyslaj hovadiny a oddychuj, nech sa vajko pekne usalasi 😀
@rula ze napapkala. 2 stehna 😅 som prezrata, ze ledva fucim ale sak to poznas, maso s rucku sa neda nechat len tak a treba to dojest 🙄
@lucyannmary dakujem aj ja vam,no na Vianoce som potratila,odvtedy nic,predtym rok snahy
@majuskabobi ja 7dpo.. cakame spolu,, ale ja cakam uz druhym rokom,,,
@lilimoni
@littledesire lahnut,vylozit nohy,ovocie pri seba,liter vody a ani sa nepohnut,nech sa zaba zavrta poriadne 😀

@littledesire do nedele tu mame byť ako na ihlách?! nie dosť, že na Dámu v závoji trebalo čakať celý víkend do utorka a teraz na ten tvoj test s dvoma čiarkami až do nedele?nerob nám také 😀 😀