icon

Ideme na to aj v júni 2015

littledesire
1. jún 2015

Ahojte, kto sa ide pokuuusat v juni ? 🙂 sup sem 🙂

vikina6
8. jún 2015

@littledesire do nedele tu mame byť ako na ihlách?! nie dosť, že na Dámu v závoji trebalo čakať celý víkend do utorka a teraz na ten tvoj test s dvoma čiarkami až do nedele?nerob nám také 😀 😀

lilimoni
8. jún 2015

@tamcika skor aprilove zlaticko, takze obzeraj lahsie oblecko v obchodoch a budes sa producirovat bruskata na jar 😀 my budeme v kombineze chodit 🙄

littledesire
autor
8. jún 2015

@lilimoni no, nemyslim ;) ok zdviham rit, idem pratat ;) pridem za tyzden ked to dopracem 😝

tamcika
8. jún 2015

@lilimoni este stále to sedí lebo by to vychádzali koncom marca to môže byt aj apríl 🙂 ale celkom som s tebou spokojná 🙂

littledesire
autor
8. jún 2015

@vikina6 ta neda sa skorej ;) piatok by cca nemala dorazit ms, v sobotu neviem ci vyjde testovat, preto az nedela ;)

lilimoni
8. jún 2015

@littledesire schoval ich tak aby sa nestratili? Moj tato takto schoval mame darcek k vianociam pred tromi rokmi a este sme ho nenasli 😀

lalida
8. jún 2015

@littledesire no lauritka je dobry a spolahlivy zasobovac, no pre mna daleko. Ale ved ona je tiez z KE tak zavolaj, nieco mozno donesie😜

vikina6
8. jún 2015

@littledesire okej,piatok čakame podrobné správy 😉 ešte ťa možno ukecáme 🙂

lilimoni
8. jún 2015

Boooze ja som sa asi prezrala 🙄 zle mi je jak konovi 🙄 😠 tak mi treba ja viem 😀

lucyannmary
8. jún 2015

@dzanem @liimoni dakujem za pruvitanie 🙂 tak ja som este len 3DC tak plodit este nemozme :D este sa len zahrievam 😀

lilimoni
8. jún 2015

@lucyannmary len si to pekne natrenuj 😀 robis ovu testy? 🙂

majuskabobi
8. jún 2015

😀

dzanem
8. jún 2015

@lucyannmary no ja by som mala mat teraz neako plodne dni,neviem kedy presne,lebo antibiotika mi to rozhadzali(neako sa nam stale nedari

lucyannmary
8. jún 2015

@lilimoni zoparkrat som robila len na zaciatku mi dr povedala ze to vyzera na pco ale uz sa to zlepsilo. Chodim na folikulometriu a meram aj baz teplotu ale asi sa na to vykaslem i tak skace hore dole...

majuskabobi
8. jún 2015

@bebe87 ja som 8dc,takže ja si este pockam. 😉

lucyannmary
8. jún 2015

@dzanem tak to silno drzim palce! Od kedy snazilkujete? Mi od kpnca decembra...

lucyannmary
8. jún 2015

*my 🙂

lilimoni
8. jún 2015

@lucyannmary tak ja si myslim, ze folikulometria staci 🙂

littledesire
autor
8. jún 2015

@lilimoni schoval tak aby som ja nenasla, netusila som, ze ani on nebude vediet 😅

littledesire
autor
8. jún 2015

@lalida ved mam doma 10testov ci kolko som brala ani neviem;) ale neviem kde su ;) aleeste skoro len 8dpo ..

littledesire
autor
8. jún 2015

@vikina6 piatok isto ee, manzel ma instrukcie ze najskor sobota nedela nech mi da test, aj keby som ho neviem ako prehovarala ;) v piatok vam len poviem ci mam ms ci ne... ale obavam sa ze pride..

rula
8. jún 2015

@lilimoni a som si vravela, kde toľko si a Ty pekne tlačíš do seba ... len pekne papkaj, bábo potrebuje hamu papu

littledesire
autor
Odpoveď bola odstránená
orchidea111
8. jún 2015

Tak pozeram, ze sa tu ztehotnieva 😕 😀

rula
8. jún 2015
lilimoni
8. jún 2015

@littledesire nevymyslaj hovadiny a oddychuj, nech sa vajko pekne usalasi 😀

@rula ze napapkala. 2 stehna 😅 som prezrata, ze ledva fucim ale sak to poznas, maso s rucku sa neda nechat len tak a treba to dojest 🙄

littledesire
autor
8. jún 2015

@rula diki diki je mi to jasne, toto mi pomohlo ;)

@lilimoni joj.. som vedela ze tento tyzden bude tazky... cim dalej budem nervoznejsia isto ;) ale diki,,,..idem kukat inkognito ;)

dzanem
8. jún 2015

@lucyannmary dakujem aj ja vam,no na Vianoce som potratila,odvtedy nic,predtym rok snahy

bebe87
8. jún 2015

@majuskabobi ja 7dpo.. cakame spolu,, ale ja cakam uz druhym rokom,,,

dzanem
8. jún 2015

@lilimoni
@littledesire lahnut,vylozit nohy,ovocie pri seba,liter vody a ani sa nepohnut,nech sa zaba zavrta poriadne 😀