Ideme na to aj v júni 2015
Ahojte, kto sa ide pokuuusat v juni ? 🙂 sup sem 🙂
@bebe87 neviem, baby tuna pisali,ze po folandrole su muzi nadrzani ako stepne kobyly 😹😹 aj moj je taky,niekedy ako nymfo,a niekedy z nech nic 😄 skusim namiesat ten zazracny dri nk,uvidime
@majuskabobi a vojede vsetko na trase trebisov kosice.. 🙂 🙂
Dobré ránečko.... jaaaa už čakám, ne testerky
Dned som 21DC , BT furt hore 37,1 .... hm
@rula dobre ranko....
@stanka1986svk jeeej ahoooj, ako sa cítiš ?
@rula no tak vselijak...strasne ma boli brusko aj prsia...taky mam pocit ako keby mala mrcha prist kazdu chvilu....tak uvidim....neviem...rano zatial nic...a ty ako? citala som ze mas teplotku hore..to je myslim dobre nie?
@stanka1986svk jaaaj ten pocit na mrchu mám dnes piaty deň v brušku, inak ma nič nebolí ani prsia ani hlsva a cítim sa dobre, len tie jemné krče mÁm Stále. Teplotu mám hore už 6 dní. Malo by to byt dobre, ale meriam iba prvý cyklus tak neviem kde sa teplotne pohybujem. Uvidim.
@lilimoni tak chodim si tam raz do mesiaca okolo 10DC aby som vedela co a ako.. A tiez myslim nechce sa my vyhadzovat ktivie kolko penazi za testy...este mi ostal 1 tehu tak som si povedala ze pouzijem az ked mi bude meskat, tak hadam dodrzim :P ved testpm si to i tak neprivolam... 🙂
Dobré ránko dievčatá, tak ja som vydržala dnes ráno netestovať, hoci ma svrbeli dlane. Mrcha by mala nedoraziť buď dnes, zajtra, alebo pozajtra. Akurát prsia ma už menej bolia, už len trocha na dotyk tak už som z toho jeleň. Aj podbruško prestalo bolieť. Ach jo....
@rula kedy budeš testovať?
@dzanem juuuuj ☹ to mi je luto, drzim palce aby tieto vianoce boli milionkrat krajsie s nadhernym "darcekom " 🙂
@majuskabobi len mu ho namiesaj 😀 ale budes mat malo casu s nami kvakat 😀
@lucyannmary dakujem,no snazime sa az nam hori za usami)uvidime co osud prinesie 😝
@lilimoni @majuskabobi ja mm miesam kazdy den od januara 😀 len hafam to ma ozaj dajaky ucinok na spermosky bo za tie prachy by sa veru patrilo....
@lilimoni mne sa nieco mari ale ozaj je to velmi rozmazane 😢
@lilimoni na tom prvom vidim aj ja nieco
@hennyinnsbruck skusim este jeden spravit okolo deviatej. Idem uz od nasich odviezt malu do skoly 🙂
Ja dnes zaspala toto sa mi roky nestalo takze to bolo iste znamenie aby som cigy zredukovala 😀 juj mala som ja Streß rano xi....

@majuskabobi bude akcnejsi? On keby si tu aktivitu rozdelil na cely mesiac tak plodime kazdyt den 🙂 on je takt cas akcny dooos