Ideme na to aj v júni 2015
Ahojte, kto sa ide pokuuusat v juni ? 🙂 sup sem 🙂
@isabella22 uvidim spravím test dnes a uvidim ale dnes mam nahlásený neskorý príchod domov :( tak plodiť až zajtra môžme. Ak by bol dnes pozitívny tak uvidime no
@littledesire neviem ako sa to vola. Take steklenie ale uz nie. By som plodila najradšej 3x denne teraz pre istotu :D
@tamcika hej, ja som sa tak citila v sobotu :D:D ale asi by to bolo na dve veci, lebo spermoskam treba 2 dni :D ale sak kludne plod :D
babulky a ked uz tam budu tie ciarocky dve zretelne tak treba plodit v tu noc alebo az dalsi den??? alebo zaduplovat dva dni po sebe??? 😀 😀 😀 😀
@littledesire veď to ano a drahý aj tak neni doma a dnes aj tak nic :( dufam ze zajtra nebude neskoro. Aj by ma potešilo keby test bol pozitívny dnes a nie vcera 🙂
@lucia1002 asi nie, pozri vcera som tu foto testov ovu posielala a podľa mna pozitívny bol vcera alebo dnes bude uvidim za dve hodky ked doma spravím. Beztak vcera sme sa snažili, dnes prestávka a zajtra pokračujeme. Nikdy som nevedela kedy mam ovulku tak som teraz začala testovať. Cyklus mávam 31dnovy a Inofolic som začala brat asi 4dc
@lilimoni jej a testik nerobis???
@tamcika ono podla mna boli aj rovnake..fotka moze aj dost skreslovat...no ved uvidis dnes aka bude..ale tak poisteni ste tak netreba stresovat 😉 ja sa tiez tento tyzden chystam na testovanie...aj ked dnes som 15dc ale ja zas mavama dlhe cykly...chodia totiz ako sa im zachce takze ja uz vobec netusim ze kedy bude...ale piatok som mala foliky 8mm takze predpokladam ze tento vikend by mala byt...minuly mesiac som brala aj ja inofolic ale mne nejak nepomohol...mala som cyklus 46 dni 😀
@tamcika uvidis no, ale tak podla mna aj ked bol vcear pozitivny, tak vcera ste mali tutu mutu, takze streda ked bude, uplne v pohode.. mozno este lepsie, lebo spermosky potrebuju tie 2 dni, takze vobec nemusis byt zufala a smutna ak dnes pozitivny nebude 🙂 a spermosky vydrzia aj viac dni v tebe, takze to bude vsetko ok neboj 🙂
@lucia1002 hej aj ja si myslim ze to skresľuje ale zas neviem ako ma vyzerať taky fajn pozitívny tak neviem no. Ja skúšam Inofolic tak ja celkovo vsetko skúšam. Minuly mesiac sme začali skúšať ale tak ze som nevedela kedy je ovu tak sme sa isto ani netrafili tak tento mesiac testy a Inofolic. To si mala riadny cyklus. Ja uz 31 nemozem dočkať niekedy
@littledesire zlata si ďakujem za podporu 🙂 ja som vcera bola natesena a vytrasena z toho testu ako keby bol tehu 🙂 haha . Smädná som ako ťava ale musim vydržať do testíku 🙂
@tamcika poznam to, tak som sa tesila z toho testu prvykrat ked som robila :D:D jak keby neviem co :D a to nepitie ma tiez vytaca, lebo ja furt pijem vodu.. :D
@littledesire idem za 15 min domov tak juch juch. Akurát som grepik spalala. Ci uz sa ma ananás? Ci až potom?
@tamcika eeste papaj grepik hej este mozes.. ananas az od 1dpo 🙂 takze kludne mozes este grep 🙂
@lilimoni
@littledesire dobre dobre baby, ja sa pri vas toho naučím🙂
@tamcika neviem sa dockat🙂 mozme stavkovat zatial 🙂
@lilimoni
@littledesire prisli dnes aj výherné testiky co som minuly tyzden vyhrala. Akurát neviem ktoré z toho je ovulacne ked je všade ze pregnancy 🙂 testnem zo starých ale aj tak

@isabella22 dnes mam 10 DPO som mala posunutu ovulku skor 😀