icon

Ideme na to aj v júni 2015

littledesire
1. jún 2015

Ahojte, kto sa ide pokuuusat v juni ? 🙂 sup sem 🙂

stanka1986svk
11. jún 2015

noo takze az bud.piatok mam prist...jajjj este tyzden...dufam ze malinka pekne uz bude vidiet na usg

hennyinnsbruck
11. jún 2015

@lilimoni 7????uau to je trosku vela nie 😅 ja musim mat rannu kavu a ked mam v robote rannu smenu (1max 2 x do tyzdna)tak pijem aj poobede kavu a ked mam volno podvecer si dam este jednu aby som do polnoci vydrzala byt hore 😀

rula
11. jún 2015

pridávam sa do kávičkovej témy. Bez zalievanej kávy som nepoužiteľná, 2-3 denne , občas aj 4. 😕 a ako to súvisí s inofolicom ?

miamoja2012
11. jún 2015

@lilimoni ako dlho sa snažíte ? Ja si po každom balíku hovorim ze posledný ale vzdy ma nieco nasere a nevydržím ani den

stanka1986svk
11. jún 2015

@orchidea111 sa ho opytaj ze co ti presne bral..a dal ti aj potvrdenie že si toľko platila..?
moj predchádzajúci lekár tak bral za všetko peniaze..za všetko, usg, vyšetrenie.... a čo mám teraz lekára nič som neplatila ani usg...

miamoja2012
11. jún 2015

@hennyinnsbruck a ako dlhou sa snažíte ?

hennyinnsbruck
11. jún 2015

@rula nesuvisi to nijak s inofolicom 😀 ide o to ze kava prekysluje organizmus co nie je dobre pre nas snazilky.. . Ale co je vobec dobre?????museli by sme asi cely jedalnicek zmenit popr upravit nepit nefajcit atd atd 😀

hennyinnsbruck
11. jún 2015

@miamoja2012 ono to je zlozite...s byvalym vyse roka a nic s new partnerom 2 mesiac 🙂

stanka1986svk
11. jún 2015

@lilimoni no suhlasim s @hennyinnsbruck trosku veľa 7 ci? ja pijem tak jednu max. dve kavy ale aj to tie 3v1 :D

zuzkasu
11. jún 2015

dobré ránko babule nestíham čítat, vidim že sa to tu hmeží testíkami 🙂
@muskamala jej gratulka niečo sa tam tvari ako kolajnička
@lilimoni tam vidim tiež dušika ale asi takeho ako u mna ☹ tak snad nam to vyjde
@orchidea111 určite mozes ja si tiez zapalim ked mam chut ved pokial kolaje niesu poriadne nic s NESTANE babo sa sTEbou spoji az ovela neskorej

rula
11. jún 2015

@hennyinnsbruck no veď toto....

hennyinnsbruck
11. jún 2015

@miamoja2012 ja momentalne cakam na to ci mi byvaly podpise rozvodove papiere 😔...hadam hej

juliett99
11. jún 2015

@orchidea111 tolko penez a zaco?? uff hlavne ze sme poisteny 😠

zuzkasu
11. jún 2015

sak nestiham čítať 😀 😀 😀 😀 ja tiže pijem kavičky max 3 denne aj ako tehu som pila min 2x denne 😀

juliett99
11. jún 2015

@rula nepovedala mi ta pani preco ale ze min 2 hod odstup od kavy a sladkých napojov
a ja teda tiez bez ranej kavy a 3-4 dalsich neviem byt.. skusala som minum 2 kavy musim mat na 100%

lilimoni
11. jún 2015

@hennyinnsbruck no ale prve 3 su ako to manzel nazval pre babiku 😀 cca deci ma ten hncek a poobede 3 normalne 😀 takze ma moze aj slaktrafit, zajtra nesoferujem radsej 😀 pojdem domov vlakom z Ba 😀
@miamoja2012 my si nedavame pozor od noveho roka a ako zajace plodime dva mesiace 😀

V sobotu skusim spravit digitest 😀 som zvedava co mi napise 😀 pri mojom stasti error 😀 😀

hennyinnsbruck
11. jún 2015

@zuzkasu
@juliett99 raz som aa rozhodla nepit kavu zo zaciatku som ju vynahradila za bezkofeinovu. Juj mala som abstak hlava bolela jak hovado .ale mne chuti kava takze abstinencia my dlho nevydrzala 😀

juliett99
11. jún 2015

@lilimoni to teda neponahla potvora jedna ovulacna 😀

zuzkasu
11. jún 2015

@hennyinnsbruck ja som pila od začiatku takmer dokonca mala som velmi nizky tlak ale zato nakonci som 160/110 tak som hned musela prestat 😀

hennyinnsbruck
11. jún 2015

@lilimoni ze error 😀 😀 urcite ti nejake cisla vyhodi 😉

1234lubka
11. jún 2015

@hennyinnsbruck ja ked tak itam clanky tak nic nemoze...zeleninu tak akurat.....ked si tehotna..nic nemozes..kojis nic nemozes....serme uz na to..pardon za vyraz ale ma to uz vytaca....pozor na to pozor na tamto taka bilynka skodi toto nedobre...v inom clanku citas opak...vsetko z mierov!! Zprvym som otehotnela ani neviem ako..robila som v zafajcenom bare povacsine nocne...fajcila som takisto hojne..zalievana kava...aj 3-4denne..alkohol??mala som 24..zili sme ako kazdy druhy mlady...podniky pivka...vinko pol decko....rano kocoviny...no co...dve ciarky,svadba...dennodeny kolotoc...nefajcim, pijem o HODNE HODNE menej (ved som hrda mamka 😉 ...zijeme ovela zdravsie....ale jedna vec mojom zivote predtym chybala...a tobol stres..to je pre nas to najhorsie....

juliett99
11. jún 2015

@hennyinnsbruck presne aj ja som natom takto...
ohladne toho inofolicu sa toho dost docitate na tej stranke www.pilulka.sk aj Vam tam odpovedia na otazky

orchidea111
11. jún 2015

@stanka1986svk mam vsetko zdokladovane ;) tu lekar krv neberie.. aspon moj nie.. musim chodit do laborky na jeho odporucania.. idem prave ceknut na nete na co to vsetko su tie vysetrenia

rula
11. jún 2015

@lilimoni tak teraz si ma tak rozosmiala 😀 . Že error. No to určite nie. , sle soM aj ja zvedavá čo sa tam ukáže . spolu to do soboty vydržíme ja mám posledný Test, nechávam si ho na nedeľu, i keď 13 mám rada, tak uvidim, snáď ma mrcha nepredbehne.

orchidea111
11. jún 2015

@miamoja2012 ja si ani nehovorim ze idem skoncit :D raz s tym prestanem..

lilimoni
11. jún 2015

@1234lubka jooj ja ked som otehotnela, tiez som zila ako ostatni 20 rocni mladi a jedine co chybalo bol fakt stres. Ja skusim nepit tu kavu, ci ta mi nemaze ciarku na teste 😀

orchidea111
11. jún 2015

tak lekar mi povedal, ze si to musim zaplatit, ale cakala som max. 20 eur.. tiez nechapem, naco platim zdravotku

zuzkasu
11. jún 2015

@rula ja som dnes 23DC a 11 DPO cize do nedele vydrzat bude fakt sila 😝 suseda ma nuti robit kazdy den ale ja na to nervy nemam 😒

1234lubka
11. jún 2015

@lilimoni 😀 😀 😀 😀 tak mazat ju urcite nemaze 😀 😀 ved ju pi len vymen za bezkofeinku...ja terazpijem z cba delice kavu to je napol kava napoly kavovinova zmes...ale tebe by urcite nechutila ked pijes "Gruntovu" 😀 😀 kolko si dpo?

zuzkasu
11. jún 2015

@orchidea111 a Ty si v rakusku?? SLOVESNKOOOO JE SMRT 😀 😀 😀 😀 😀