Ideme na to aj v júni 2015
Ahojte, kto sa ide pokuuusat v juni ? 🙂 sup sem 🙂
Mali sme kocurika, ktory sa volal Šušnìk 😀 volakam si odbehol a uz sa 3 mesiace nevratil domov ☹ chcela som teda macicku aj dve zobrat od sesterky zo Smolenic. Ich cicuska uz mala pekne brusko a o dva tyzdne mi volala, ze potratila 😲 ze len krv z nej a maciatka malilinke z nej vypadli, tak leteli k vetovi 😒
no dobry napad ja urobim zajtra rizoto ak nam nezostane nič na zajtra...
a vlastne nemožem ani varit ved mam rozbehany cely den...
chytam krce do brucha od smiechu...som si klikla skupinu ze Ideme na to v juni....co sa to tu ako rozobera, kedze tiez chceme..... a tu o perkelte, mackach, psoch :D:D:D:D
o 11 som mala kavu u mami odvtedy som nepila a necikala idem skusit testik čo mi prišiel dnes? 😕
@mausy21 ze spominas veterinara ja musim dat obe moje zvery zaockovat oooohhh ...zas i 150e menej 😠
@mausy21
@muskamala
no snad bude dialnica...my sme isli najprv podla jonasa, lebo chceme dievcatko a ked sa nedarilo tak sme sa na to vykaslali a hned to klaplo. resp. mam celkom pravidelny 28d cyklus a ten 10 den je ovu. ani testy nemusim kupivat lebo ma tak boli vajecnik bud jeden alebo druhy, ze to hadam ine ani neni. tak sme skusili tych par dni pred, ale tento mesiac sa mi to akosi posunulo. ovu nebola asi na 10dc ale az 13. tak som si spravila test niekedy minuly tyzden zaciatkom, ze to uz by sa aj mohlo vajco uhniezdit a nist, negativny. tak jasne slzy, depka asi 3 dni a potom som si povedala, ze kaslem na to, zaplat pan boh za jedneho zdraveho krasneho haranta a dej sa co sa ma diat..... v utorok som mala dostat ms a dodnes nist. stale len take pocity ze kazdu chvilu pridu a stale nic, takze ked dnes nedostanem...co ratam, ze by sa mi mohol posunut cyklus o tie 3 dni podla ovu, tak potom som snad tehu. uvidime zajtra. neviem sa dockat,ale vydrzim to.
ale aspon zistim, ako tie ovu testy funguju...lebo ja tomu celkom nechapem...niezeby som si to nejak studovala, ale....baby tak ako je to s tymi ovu testami?
@hennyinnsbruck ci boha a to uz aka palka 😲 150€ za 2x kompletku? Ci ides aspon 8 psov ockovat? 😀

@mausy21 ci pana boha 😲 chudacisko 😲 to sa mu od prachu, ci nejaku pliagu volakde nachytal ☹