icon

Ideme na to aj v júni 2015

littledesire
1. jún 2015

Ahojte, kto sa ide pokuuusat v juni ? 🙂 sup sem 🙂

lilimoni
11. jún 2015

@mausy21 ci pana boha 😲 chudacisko 😲 to sa mu od prachu, ci nejaku pliagu volakde nachytal ☹

zuzkasu
11. jún 2015

@mausy21 juj a to s čoho chúda ☹
@lilimoni úplne že pop... mená 😀 kamoška mala sučku a volala sa FENA tiež dobré meno 😀

lilimoni
11. jún 2015

@mausy21 no nas Maximko je origos Cornelius Slatinsky Vrsek 😀 velky pann 😀 v posteli spava a tento zasran druhy tiez 😀 😀 ale neboj, ze pockaju, kym zaspime a potom sa vtirnu 😀

lilimoni
11. jún 2015

Mali sme kocurika, ktory sa volal Šušnìk 😀 volakam si odbehol a uz sa 3 mesiace nevratil domov ☹ chcela som teda macicku aj dve zobrat od sesterky zo Smolenic. Ich cicuska uz mala pekne brusko a o dva tyzdne mi volala, ze potratila 😲 ze len krv z nej a maciatka malilinke z nej vypadli, tak leteli k vetovi 😒

mausy21
11. jún 2015

@lilimoni no vraj to ma od prachu...

mausy21
11. jún 2015

malunka moja zajtra jej to urobia a snad bude lepšie

mausy21
11. jún 2015

čo dnes varíme?ja perkelt a vyprážam kriiidelka...

lilimoni
11. jún 2015

@mausy21 chudak 😒 snad sa rychlo po sakroku zotavi 🙂

lilimoni
11. jún 2015

@mausy21 nic 😀 ale rozmyslam, ze zajtra spravim plnenu papriku alebo, ze by rizoto? Sak ani neviem, co by mi v tom teple jedli 🙄 😠

mausy21
11. jún 2015

no dobry napad ja urobim zajtra rizoto ak nam nezostane nič na zajtra...
a vlastne nemožem ani varit ved mam rozbehany cely den...

katkaform
11. jún 2015

chytam krce do brucha od smiechu...som si klikla skupinu ze Ideme na to v juni....co sa to tu ako rozobera, kedze tiez chceme..... a tu o perkelte, mackach, psoch :D:D:D:D

muskamala
11. jún 2015

tu už sa vyvára 😀 😀 a testy nejaké dnes už ništ? 😀

lilimoni
11. jún 2015

@mausy21 vsak ryzu si sprav dnes a zajtra len to maso podusis so zeleninou a mas za 15 minut navarene 🙂

lilimoni
11. jún 2015

@muskamala mozno niekto este ovulacny prilepi 😀
@katkaform no to mi tu sme vesela skupina 😀 vsak keby sme len o snazeni drkotali, to by sme sa zadepkovali 😀 😀 😀

katkaform
11. jún 2015

@muskamala tak hadam aj my uz mame navarene...uvidime. dnes som bola kupit test a nech je to napinavejsie, tak predsa treba ranneho mocu, tak zajtra uvidime ci, co alebo ako. ale ja uz nieco tusim 😎 bude to dufam, len skuska spravnosti

mausy21
11. jún 2015

@lilimoni no uvidim sa mi už nechce hento dovyprážam,perkelt už bude a chem trošku opalovat dnes na teraske pekne...

katkaform
11. jún 2015

@lilimoni hej hej vidim, nahodou to je super! ja len zo zvedavosti som sem klikla, lebo kedze ste take aktivne tak ste na uvodnej stranke :D:D:D a nemohla som nezareagovat, kedze ste mi zlepsili naladu... mne by sa asi skor hodila skupina isli sme na to v maji...

mausy21
11. jún 2015

o 11 som mala kavu u mami odvtedy som nepila a necikala idem skusit testik čo mi prišiel dnes? 😕

mausy21
11. jún 2015

@katkaform čo ty akože už kolajnice?...jasan varime,po veterinaroch begame a medzi tým tehotnieme... 😀 😀

muskamala
11. jún 2015

@katkaform tak sa teším potom na foto // 😉

juliett99
11. jún 2015

@katkaform na sak vitaj u nas 😀 😀 😀
@mausy21 a zabudla si okrem iného sexikujeme 😀 😀 😀

hennyinnsbruck
11. jún 2015

@mausy21 ze spominas veterinara ja musim dat obe moje zvery zaockovat oooohhh ...zas i 150e menej 😠

mausy21
11. jún 2015

@hennyinnsbruck no my zajtra 70e za zákrok a dnes 10e za kvapky....paraaadička

mausy21
11. jún 2015

@lilimoni robila som ovu testíík pridam foto o chvilku

katkaform
11. jún 2015

@mausy21
@muskamala
no snad bude dialnica...my sme isli najprv podla jonasa, lebo chceme dievcatko a ked sa nedarilo tak sme sa na to vykaslali a hned to klaplo. resp. mam celkom pravidelny 28d cyklus a ten 10 den je ovu. ani testy nemusim kupivat lebo ma tak boli vajecnik bud jeden alebo druhy, ze to hadam ine ani neni. tak sme skusili tych par dni pred, ale tento mesiac sa mi to akosi posunulo. ovu nebola asi na 10dc ale az 13. tak som si spravila test niekedy minuly tyzden zaciatkom, ze to uz by sa aj mohlo vajco uhniezdit a nist, negativny. tak jasne slzy, depka asi 3 dni a potom som si povedala, ze kaslem na to, zaplat pan boh za jedneho zdraveho krasneho haranta a dej sa co sa ma diat..... v utorok som mala dostat ms a dodnes nist. stale len take pocity ze kazdu chvilu pridu a stale nic, takze ked dnes nedostanem...co ratam, ze by sa mi mohol posunut cyklus o tie 3 dni podla ovu, tak potom som snad tehu. uvidime zajtra. neviem sa dockat,ale vydrzim to.

mausy21
11. jún 2015

@juliett99 jasan sexiiikujeme aj ked moj mm bol včera pritulny odložila som ho na dnes...hihi 😀

katkaform
11. jún 2015

ale aspon zistim, ako tie ovu testy funguju...lebo ja tomu celkom nechapem...niezeby som si to nejak studovala, ale....baby tak ako je to s tymi ovu testami?

lilimoni
11. jún 2015

@katkaform ked vyjde pozitivny, praska folikul a je cas na oplodnenie vajka. Cize do 12-48 hodin je vajo pripravene a caka na spermosky 😀

lilimoni
11. jún 2015

@mausy21 sak tu kysnem 😀 a kde je 😀

lilimoni
11. jún 2015

@hennyinnsbruck ci boha a to uz aka palka 😲 150€ za 2x kompletku? Ci ides aspon 8 psov ockovat? 😀