Ideme na to aj v júni 2015
Ahojte, kto sa ide pokuuusat v juni ? 🙂 sup sem 🙂
@lilimoni dakujem za vysvetlenie, juj no keby si len mala pravdu, ze by to bolo dievcatko....ale hlavne nech je to vsetko v poriadku. ja som sa aj pri prvom strasne bala....z tehu som sa zacala tesit az po navsteve gynekologa, lebo sice som uz 2tyzdne nemala kramy a test bol pozitivna dialnica, neviem preco som sa strasne bala, ze to bude mimomaternicove tehu....aj teraz sa bojim...
@hennyinnsbruck a co ma chudak s kolenom?
@lilimoni ups som sa pretukla...luxaciu nesedi mu dobre koleno vyskakuje/po laicky povedane..dam ho prezriet u veta al nema vysoky stupen pockam do zimy
@hennyinnsbruck jaaj robili mu rtg a nasli chybu na klbe? Nemas psikov s PP asi. Moj Maximko ma taky krasny rtg 😀 vet hovoril, ze moze vagony tahat a po horach skakat 😀
@lilimoni nerobili ale citit ako vyskakuje aj obcas dava labu divne...starsi je bez pp mladsi s pp. Ale rodicov nemal testovanych na luxaciu..neva po op bude mat plnohodnotny zivot len po operacii je to blbe musi chodit pomaly ,musi zatazovat koleno trosku na figu....
@mausy21 to je ovu test nie?
@hennyinnsbruck áno ovu
aj my máme dvor nepridete aj k nam?á kopa hliny čaká na vááás dievčence..takže kto to hladal robotu? 😀

@lilimoni aha, tak potom je mozne v nasom pripade, ze skor spermosky si pockali na 🙂 a ten ovu sa robi rano? a to len jeden den vyjde pozitivny alebo cele plodne dni?