Ideme na to aj v júni 2015
Ahojte, kto sa ide pokuuusat v juni ? 🙂 sup sem 🙂
@lilimoni dakujem za vysvetlenie, juj no keby si len mala pravdu, ze by to bolo dievcatko....ale hlavne nech je to vsetko v poriadku. ja som sa aj pri prvom strasne bala....z tehu som sa zacala tesit az po navsteve gynekologa, lebo sice som uz 2tyzdne nemala kramy a test bol pozitivna dialnica, neviem preco som sa strasne bala, ze to bude mimomaternicove tehu....aj teraz sa bojim...
@lilimoni ups som sa pretukla...luxaciu nesedi mu dobre koleno vyskakuje/po laicky povedane..dam ho prezriet u veta al nema vysoky stupen pockam do zimy
@hennyinnsbruck jaaj robili mu rtg a nasli chybu na klbe? Nemas psikov s PP asi. Moj Maximko ma taky krasny rtg 😀 vet hovoril, ze moze vagony tahat a po horach skakat 😀
@lilimoni nerobili ale citit ako vyskakuje aj obcas dava labu divne...starsi je bez pp mladsi s pp. Ale rodicov nemal testovanych na luxaciu..neva po op bude mat plnohodnotny zivot len po operacii je to blbe musi chodit pomaly ,musi zatazovat koleno trosku na figu....
aj my máme dvor nepridete aj k nam?á kopa hliny čaká na vááás dievčence..takže kto to hladal robotu? 😀

@lilimoni aha, tak potom je mozne v nasom pripade, ze skor spermosky si pockali na 🙂 a ten ovu sa robi rano? a to len jeden den vyjde pozitivny alebo cele plodne dni?