icon

Ideme na to aj v júni 2015

littledesire
1. jún 2015

Ahojte, kto sa ide pokuuusat v juni ? 🙂 sup sem 🙂

mausy21
11. jún 2015

@lilimoni u nas by si takých našla v bufete pri piveee skus u vas.. 😀 ale lenivci su všetci

dzanem
11. jún 2015

@lilimoni
@mausy21 no my mame len 700 m.s.,ale uplne staci zahrada 😀 bola plna starych stromov,palila som jak pyroman

lilimoni
11. jún 2015

Spravme si okienko, kde si budeme ukazovat ako si zveladujeme dom a dvor a mozno sa nam potom bude chciet aj nieco robit aby sme mohli fotkou zamachrovat 😀

mausy21
11. jún 2015

@dzanem ,
@lilimoni , dievčence len testíkujte aspon máme čo skumat...čo ked nebudem mat tento mesiac ovu?do šlaka to ma naštve

lilimoni
11. jún 2015

@dzanem my hovor, uz 4x som palila a este tak 2x budem musiet ale sak kedy, ked je 400 stupnov na tom slnku 🙄

lilimoni
11. jún 2015

@mausy21 obcas sa stane, ze ti ovu vynecha 🙂 tak budes mat apriloveho blazna, ked sa teraz neulapi 😀

mausy21
11. jún 2015

@lilimoni počujte to nie je dobry napad...sama toho moc neurobím a mm už vobec...a potom by som mala depky že ake ste usilovneee,ale inak susedia maju celko porobene,objektívom zamierim tam 😉

mausy21
11. jún 2015

@lilimoni tamtých dvoch som ani v aprili nemala a su čistý blázni..tak mam obavu pred tým aprilo čo by to bolo...ako z divých vajec 😀

lilimoni
11. jún 2015

@mausy21 tak odfotis ako pekne si riady umyla 😀 alebo pokosila 😀

katkaform
11. jún 2015

@mausy21 ja mam strelca strelenho a tiez je jak z divich vajec! toz geneticky material - nevalaj te to na bohe kalendarne mesiace :D
@lilimoni

dzanem
11. jún 2015

@mausy21
@lilimoni buduci tyzden budeme skumat moj test 😀

dzanem
11. jún 2015

@lilimoni
@mausy21 ale myslim ze radsej miesto bieleho testu,vam odfotim potocik za domom 😀

rula
11. jún 2015

babyyyy, vám šiši, šak nestííííhaam, to čo ste tu stihli popísať ? dig more ...
Jáá testujem najskoooor v nedeľu, ak ma krémeše nepredbehnú

rula
11. jún 2015

@katkaform vitaj v tomto blázninci. Koľký DC si dnes, nech vieme kedy sa máme tešiť na testíky.

mausy21
11. jún 2015

@rula sa ti niečo nepáči? daj teraz čo v nedelu....ccc bud macher testni už teraz..šak nikto nič,to čo je ake snaženieee dievčence teda...

mausy21
11. jún 2015

@katkaform no ináááč ano ktory DC si?

hennyinnsbruck
11. jún 2015

😀 😀
Vy ste skvele
Ja v robote nie su ludia kto by aj chodil do nakupneho centra tak si vas citam a rehocem sa 😀

Moje ovu testy su na ceste kumne som zvedava kedy pridu zacnem potom hned testovat.

hennyinnsbruck
11. jún 2015

@rula ze kremese 😅 😀 😀

katkaform
11. jún 2015

@rula dakujem, no momentalne som 31dc....tak hadam uvidime ako to vypali....mozno sa tu neohrajem dlho. len skoda ze som to tu neobjavila skor...ste tu skvela partia,

mausy21
11. jún 2015

@hennyinnsbruck ved čo robiš v robote...pekne treba doma byt ked je take tepluučko..no a kedy maju prist testy? ty si tušim nejak jak jááá že DC?

rula
11. jún 2015

@hennyinnsbruck no ak na testy budeš čakať toľko koľko na alchemilkový likér, tak s Pánom Jánom, sa tu načakáme na Tvoje čárečky

mausy21
11. jún 2015

@katkaform a kolajnice kde máme ked si už 31DC?

katkaform
11. jún 2015

kremese skapem...tak toto kopirujem aj do mojho slovnika...:D:D:D

katkaform
11. jún 2015

@mausy21 este im davam sancu posledny den! :D zajtra rano s cerstvym mocom fotiiiiim :D

mausy21
11. jún 2015

@hennyinnsbruck
@lilimoni
@rula
@dzanem počujte o chvilu letím zaviest malú na tanečnúúú ukecajte tu túúú katakaniečo na testíík...kým sa vrátim... 🙂

rula
11. jún 2015

@katkaform radšej nám sem skopíruj tu dialnicu, od pondelka sa tu zasa niečo udeje, šak už je štvrtok, nee ?!

mausy21
11. jún 2015

@katkaform daj dnes,aj zajtra...čo vy nato?že chceme fotooo!!!

rula
11. jún 2015

@mausy21 dobre dobre

juliett99
11. jún 2015

jajjj zeny ste tu fajne ,, vzdy sa tak nasmejem ze az.... 😉
teraz tu sedim a sefinko (moj drahy) kuka na mna a vravi: maminka tak by som ta teraz pokrtkoval ze by sa len z Teba prasilo... no nemiluj ho. 😀 😀 😀 😀

lilimoni
11. jún 2015

@rula @hennyinnsbruck a ked pridu, budeme cakat na tehu testy 😀 matko ziva, co to chodi z karibiku cez 4 colnice? 😀