Ideme na to aj v júni 2015
Ahojte, kto sa ide pokuuusat v juni ? 🙂 sup sem 🙂
@stanka1986svk jaa,prezivam ovulacne obdobie)presny den mozem len tipnut ententiky 😀
@stanka1986svk @mausy21
@dzanem
@lilimoni
@dzanem
@rula
obrovska gratulacia!!!!!!! super stanka. snad aj ja budem mat take ale na pruzkovom! baby moj drobec sa mi zobudil, zacina mi poobedna sichta, tak stihnem este dnes tak urcite postnem. inak ste naozaj velmi super babizne, skupinka podarena! drzim vsetkym palceky, nech jun je pre vas ten najkrajsi mesiac ;)
@stanka1986svk gratulkaaaaaaaaaaaaaaaaa koncene dalsi virus....l zenske vsetky povinne chytat 😀 😀
@lilimoni si zabila vreka na telesnu 😀
@dzanem toto presne vravi moj drahy ked si ich hladka a tuli sa k nim ze naladíme frekvenciu aby maminka mala vrchol 😀 😀 😀
@juliett99 tak tak na vsetky teraz " kaslem a kycham" aby ste to chytili 😀
@stanka1986svk uz oblizujem monitor nech cim skor dostanem tehu virustek 😝 😝 😝
@stanka1986svk perfiš, tešíme sa s Tebou
@rula dakujem....ja uz cakam kedy aj vy tu podavate testiky...sup sup
@stanka1986svk no veď toto, každý deň sem jedna mudí pricapnúť autostrádu
@rula presne tak...a ty takisto..uz by bolo na case 🙂
@stanka1986svk No veď ! to máš teda pravdu. Ale momentálne sa moje telo rozhoduje či cukráreň- krémeše , alebo žubrienka
@stanka1986svk gratulacia 🙂
baby o mimi sa snazime uz rok a pol po mimomaternicovom mi vzali pravy vajickovod tak to ide nejak tazko 😒 no ale uz tri dni ma na dotyk bolia prsia a od vcera ma pobolieva lavy vajecnik niekedy cele podbrusko ms mam mat v sobotu od ovulacii je to 13 dni tak neviem no len sa bojim aby sa mi nezopakovalo mimomaternicove ak by sa to nahodou podarilo
@stanka1986svk gratulujem
@zazida
@katkaform babule vitajte medzi nami
dnes som kupila 4 testy takze nech uz je nedela 🙂 boze inak idem si vo vlaku citam Vas a na plnu hubu som sa zacala smiat vsetci na mna cumeli boze co Vy mi robite 😂😂😂😂
Tato pol hodinova prestavka vzdy tak s vami ubehne, ze uz ani nestacim teagovat, lebo ked dociatam, musim zas pracovat 😀 a hlava jak melon po tolkych infoskach.. az sa stracam 😀

@katkaform moj chodi domov z prace az okolo 21 🙄 ale snad bude mat cez vikend volno 🙂