Ideme na to aj v júni 2015
Ahojte, kto sa ide pokuuusat v juni ? 🙂 sup sem 🙂
@littledesire ale tak ze preco myslíš ze nebola v nedeľu ale v piatok. Testy ukazovali v nedeľu? Jooj ja ako som si teraz ľahla tak ma dajme pichá. Akože dost.
@majuskabobi a este mi povedz zrzko blondska ako si na tom s v snazeni. Kde sa nachádzaš ?
2dc,taha sa ta mrcha ako sopeel :-P
@majuskabobi mne naposledy 4 dni meškala to som si myslela ale v skutočnosti sa mi predĺžil cyklus a nemohla som vyčkať kým skončí. Vecnosť. Ked budem mat // tak si sem aj fotku možno dam 🙂
@majuskabobi ja vas sklamem, ja som bola blond len do 3 rokov, ale asi to na mne nechalo nasledky 😀 😀 😀
ja som tak do hneda ;)
@tamcika no lebo ma vtedy pichalo, test som podla mna mala pozitivny uz vo stvrtok vecer a mega na obed v piatok..a ovu nastava od 12 do 48 hodin, tak si myslim ze bola z piatka na sobotu , ale to je cisto len moja konspiracna teoria. Orientujme sa na to ze 16dc v piatok som mala pozitivny test, cize ovu v nedelu a od 1.6. som bola 1dpo ;)
@tamcika fotku,fotku 😉
@tamcika vyzvu si dajme mojko, ked bude,e mat // dame si obe fotku dobre ? ;)
@littledesire karamelka :-P
Juj baby,zlate ste.aj ja chcem uz ovulejsn 🙂) 🆗
@littledesire
@majuskabobi čítaš aj ty? Budeme sa cakat a podávame si fotky ked budeme mat // 🙂 bambule uz nech vas vidim 🙂
@littledesire uz sa zamotavam teda. Ja dnes ovu test mega pozitívny a pichá ma mega teraz. Vcera som to poistila a poistim aj zajtra ! A za dva týždne dam fotku !
@littledesire
@tamcika ano,ja som svedok,ze to dodrzite 🙂)
@majuskabobi ja som čakala nevedela kedy pride ovulejsn moja a ked mam tak neviem co s tym😂 ty svedok za pár týždňov aj ty dávaš foto a v marci s bublinkou 🙂
@tamcika vidiim to blede,lebo keď moja ovulejsn dojde nacas,tak mm nebude doma ☹
@majuskabobi ale musis dufam ze nepríde načas 🙂 ja som zase mega optimista. Vraj je len 20% pravdepodobnosť otehotnenia v danom cykle. Ale ja verim!!! Ale začína ma čím viac pichať v bruchu. Fu. Inofolic asi dáva vedieť o sebe. Fuu to ma bude až do ovulky?
@majuskabobi heh ze karamelka.. ;) mojko, dockas sa aj ty neboj ;)
@tamcika
@majuskabobi baby, dame fotky, ked budu // ;) ale real ne ze dajake, ze psikov ci macky dobre.
Tamcika pichat asi len kym nepraskne folikul ta bude... mna ale picha v podbrusku uz druhy den po ovu hm ;) a neznam co to.. pichanie, tahanie, pocit na kramy ;)
@littledesire veď ked praskne folikul tak bude ovulka nie? Jáj blázon som z toho. Inak ty si okolo KE nie? A jasne ze real. Ja som neni moc zvieracia 🙂 ked to sľúbim tak dodržím, kvôli bublinke 🙂
Nooo žeby uhniezdovanie?
@tamcika ano ked praskne, tak bude ovu ;) mozno uz si tesne ;) ja som priamo z Ke ;) a uhniezdovanie na 2dpo este skoro 😉
@littledesire
@tamcika ja si dam pikacua 🙂 ja viem,sak do 40tky vytrimem 🙂)
@majuskabobi ty si dobre pikacu 😂 a ty si tiez KE?
@littledesire nie dufam tesne veď este musíme stihnúť zajtra 🙂 skoro? Hmm tak potom to je psychika
@tamcika jou,kosice azda aj ty,strina 😀
@majuskabobi ja som kus ďalej. Prievidza
@tamcika tam som tiez nebola 🙂) som sa zlakla,ze jaky kosicky geng 😀😀😀
@majuskabobi možte prist kuknut, pojdeme do ZOO ked nam z tohto sibne. Zavrú nas so zvieratkami
Aha ich 😀 same kosice 😀 je tu niekto zo zapadu? 😀
@tamcika parada,prenajmeme si kenguru a bude nas vozit vo vaku 😂
@tamcika
@littledesire nič zeny,idem cakat muza,aby som mu povedala,ze sa malo snazil 😊😊

@tamcika ja som zrzko blond 🙂) @littledesire ako si Ty na tom? 😀