Ideme na to aj v júni 2015
Ahojte, kto sa ide pokuuusat v juni ? 🙂 sup sem 🙂
@lenkaoravcova aha takze fraxiparyn cele tehu ? to tiež poznám ale nezvladala som si to pichat do bruška ale davala som si to do stehna, zadku proste svalov, stoji to za to
Tak dievcata drzim vvsetkym nam paste nech jun je ten mesiac 🙂
@zuzkasu cize aj ty si si musela pichat no neviem si to predstavit ani ja ale pre babo vsetko predsa zvladneme
@lenkaoravcova no musela som ale tam bol taky paradox ja mam vrodenu vadu ladvin, ale nikdy ziadne problemy ani pri tehu pri nicom, ale Dr. Foltin bol tak opatrny ze pre istotu mi to dal aby som si pichala kvoli zrazanlivosti, ale nakoniec cca v 7 mes, sa zas iny dr. vyjadril že načo, tak som zasa skončila. Tak neveim zhodnotit či to bolo potrebné ale v každom pripade som si pritom vzdy hovorila ze pre maleho vsetko vydrzim 😉 a teraz ked vidim co zvladol ON tak si uvedomujem ze to bolo nic. Je to pre mna hrdina največší 😀
@zuzkasu aj nas to caka tiez som z toho smutna ☹
Juuj,mam 100 chuti si spravit test,ale este je skoro 😒 ...musim sa nejak zamestnat,aby som sa odreagovala,som 19 DC,minimalne tyzden este cakam... 😀
zienky prajem Vam prijemny vikendik hlavne vela sexiku -plodneho sexikovania a teplucka.... my uz prchame z robotky tak sa tu majte pekne 😀
@zuzkasu aj ja idem v piatok o tyzden na usg tak dufam ze obe uvidime drobcov
@tinka881 ako si dopqdla?
haloo nejak tu je mrtvo dnes čo sa s vami deje?
@mausy21 pred ms klesne... kolise az do ovulky kedy je den pred nizka a v den stupne... a potom sa este 4 dni nevie rozhodnut. Na 5dpo je zvycajne implantacny pokles a potom zase stupne.. ak sa drzi okolo 37c tak je to dobre znamenie a ked este stupne okolo 11dpo tak je to jasne a mozes si tisko gratulovat.... vcera som tu davala ten svoj.. po inofolicu je priam krasny 🙂
Boooze zenskeeeeee 😀 vas docitat 😀 😀 😀 manzel sa vcera podujal makat na Kubovi 😀 😀 😀 och on ani netusi, ze som uz mala dostat mrchu 😀 😀
Ja som tu dnes s tatom doobeda dopustala bazen, niesala chemiu, ratala jak drak pH, volala vyrobcovi, ze tam ma v druho desatinom nieste chybu a teda nie 217,5g ale 217,7g 😀 😀 on sa ma spytal, ci to ma pri 14 kubikoch cenu riesit 0,2g 😀 😀 😀 no nedalo mi to 😀 😀
@sisaaaaa a to sa nemoze v strede cyklu testovat 😀 vtedy aspon beries belobu s nadhladom 😀

@zuzkasu dakujem babatko bolo v poriadku mne zistili potom na hematologii ziskane trombofilne stavy ktore to sposobili pri dalsom tehu idem hned na inkekcie a budem ich brat cele tehotenstvo