icon

Ideme na to aj v júni 2015

littledesire
1. jún 2015

Ahojte, kto sa ide pokuuusat v juni ? 🙂 sup sem 🙂

mausy21
12. jún 2015

@lilimoni no tak to si teda riešila probleeemi prosim ta......och chudak výrobca 😠

mausy21
12. jún 2015

pridávam foto dnešnéého ovu testiiku 13 DC

lilimoni
12. jún 2015

@mausy21 testovat budem zajtra rano 😀 snad uz najdem kolajnice, kedze vcera som mala iba jednu kavu a dnes jednu malicku rano a jednu teraz pijem 😀 snad taketo odkyselenie pomoze 😀
A co ti poviem ked dvaja chemicky inzinieri maju navazit a primiesat chemiu do bazena, tak vypocet na styroch A4-kach 😀 😀 a clovek by si myslel, ze to staci do mobilu prenasobit 😀 😀 😀 potom debata ako ovplivni pH chloru pH vody, takze tam bol rozdiel tych 0.2g 😀 😀

lilimoni
12. jún 2015

@mausy21 ja scem taky tehu 😀

mausy21
12. jún 2015

@lilimoni hovoríím chudák výrobca...čárečka mi silnie,ale mam hrozne tlaky v brušku jak na mrchu,necháápem

mausy21
12. jún 2015

@lilimoni zajtra bude ništ neboj...aj ja chcem aspon taky tehu ale nato si ešte teda počkááám..ak vobec taky niekedy ešte budem mat...

lilimoni
12. jún 2015

@mausy21 infolicin kludne kupis a da sa aj s folandrolom za dobru cenu 🙂

mausy21
12. jún 2015

@lilimoni možno to bude na ten 15DC jak si hovorila...ak ti to víde,začnem sa ta na iné veci vypitovat...

lilimoni
12. jún 2015

@mausy21 ty uz aspon dve deticky mas a ja len jednu uz velku babu 😖 a to by som chcela 3 male decka k tejto mojej velkacke 😀

mausy21
12. jún 2015

@lilimoni ak tento mesiac niššt tak kupujem...pila som femibion ale len mesiac

mausy21
12. jún 2015

@lilimoni šak áno mám,ale chceeem ešte jedno,aspon 😉

mausy21
12. jún 2015

@lilimoni kolko rooočkov ma tvoja?

lilimoni
12. jún 2015

@mausy21 jooioj, kus zeny 😀 7,5 roka ma 😀

mausy21
12. jún 2015

@lilimoni nooo to potom áno,babizna velka...naša neopakuje nič ine len mamiii a už budeme mat báábo?ja mu necham moju izbu a mne urobite na podkrovííí...paradička,veduca čo ti poviem 😉

lilimoni
12. jún 2015

@mausy21 mne zasa, ze chce babo ku nej do izby 😀 😀 ze ma pride zobudit ked bude v noci plakat 😀

mausy21
12. jún 2015

normalne že sranda tie testy,jak ti to dokaže všetko ukázat...tušim aj na pohlavie už su však?ja som len zvedava či stmavne rovnako ako ta kontrolna čiarka...ty si robila ovu testíky?

mausy21
12. jún 2015

@hennyinnsbruck panička a s vami čo sa deje dnes?kde ste ?to tak silno makaš že nemaš na nas čas?cccc!!! 😝

lilimoni
12. jún 2015

@mausy21 nerobila, lebo na ovu mazem ako dabel 😀

rula
12. jún 2015

@lilimoni haha aj jaaaaa 😀 . Už som tu, bola som u lekára, kvôli dedkovým liekom, nejako mu nesedia a dnes spal aj pri jedení. Tak mu nejaké vysadil. Dúfam,že sa najbližšie dni trošku vschopí. To čo je za slovo, šak to neviem napísať. 😕

lilimoni
12. jún 2015

@rula kere slovo ti nejde vytukat? 😀

rula
12. jún 2015

@lilimoni šak oné, to vzchopiť, jeeejda

rula
12. jún 2015

idem nachystať večeru, dedka uložím a o 19.30 som tu, a kroťťe sa, kto to má potom dočítať.

lilimoni
12. jún 2015

@rula sa tu neondi v takymi slovami 😀 sak v tomto teple mozog mrzne 😀 ci vrie? 😀

lilimoni
12. jún 2015

@lilimoni v pohodeee. My maminy mame do 19 stej sichtu 😀 a ostatok snad nenapise 8 stran 😀

lilimoni
12. jún 2015

Si tu pisem sama sebe 😀

mausy21
12. jún 2015

@rula chudák dzedko...ináč ja som taká dnes aj bez liekov len by som spala..

mausy21
12. jún 2015

@lilimoni v pohodičke si povypráávaj...aj ja idem decka oprat a šup na kute..nech má mamička pokoj s ockom..ale dnes nič nebude včerak bol keksik sexiik ,netreba to prehanat si myslím...chichi, nech su chlapci potom silnejšii a rýchlejšííí 😀 😀

lilimoni
12. jún 2015

@mausy21 ja idem tiez veceru chystat a vydrhnut mladu 😀 dnes idem do sprchy hned po mladej aj ja, nech mi stihne haaaaro uschnut, kym pojdem spat 😀

hennyinnsbruck
12. jún 2015

@mausy21 😀 dnes som inkognito len vas citam 😀 trosku ludi bolo poobedie bola nejaka sutaz ucnov ci co tak bolo trochu roboty. ..to je sila ze prva cena bola dofca na thailande druha cena nakupna poukazka 500e a tetia tablet ..

hennyinnsbruck
12. jún 2015

@mausy21 ooooo silnie 😉