Ideme na to aj v júni 2015
Ahojte, kto sa ide pokuuusat v juni ? 🙂 sup sem 🙂
@mausy21 testovat budem zajtra rano 😀 snad uz najdem kolajnice, kedze vcera som mala iba jednu kavu a dnes jednu malicku rano a jednu teraz pijem 😀 snad taketo odkyselenie pomoze 😀
A co ti poviem ked dvaja chemicky inzinieri maju navazit a primiesat chemiu do bazena, tak vypocet na styroch A4-kach 😀 😀 a clovek by si myslel, ze to staci do mobilu prenasobit 😀 😀 😀 potom debata ako ovplivni pH chloru pH vody, takze tam bol rozdiel tych 0.2g 😀 😀
normalne že sranda tie testy,jak ti to dokaže všetko ukázat...tušim aj na pohlavie už su však?ja som len zvedava či stmavne rovnako ako ta kontrolna čiarka...ty si robila ovu testíky?
@hennyinnsbruck panička a s vami čo sa deje dnes?kde ste ?to tak silno makaš že nemaš na nas čas?cccc!!! 😝
idem nachystať večeru, dedka uložím a o 19.30 som tu, a kroťťe sa, kto to má potom dočítať.
Si tu pisem sama sebe 😀
@mausy21 😀 dnes som inkognito len vas citam 😀 trosku ludi bolo poobedie bola nejaka sutaz ucnov ci co tak bolo trochu roboty. ..to je sila ze prva cena bola dofca na thailande druha cena nakupna poukazka 500e a tetia tablet ..
@mausy21 ooooo silnie 😉

@lilimoni no tak to si teda riešila probleeemi prosim ta......och chudak výrobca 😠