icon

Ideme na to aj v júni 2015

littledesire
1. jún 2015

Ahojte, kto sa ide pokuuusat v juni ? 🙂 sup sem 🙂

littledesire
autor
14. jún 2015

Ahojte baby, hlasim 1dc dnes 😉 ovu bude snad na konci juna takze ostavam zatial tu a potom asi presun ;)

lilimoni
14. jún 2015

@littledesire vitaj medzi nami 🙂 presuvat sa budeme asi hromadne 🙄

zuzkasu
14. jún 2015

@rula dobre ranko, juj zlatko nic nevidim takze v marci 😉

zuzkasu
14. jún 2015

@littledesire vitaj 😃

rula
14. jún 2015

@jauzneznam ale áno, samozrejme, môžeš sa pridať. a aj občas nejaký test, nech máme trošku zábavy.

littledesire
autor
14. jún 2015

@lilimoni hej no, poplakala som si uz v piatok, takze teraz uz len cakat ze kedy skonci a naladit sa pozitivne na dalsi cyklus ;)

@zuzkasu dakujem 🙂

rula
14. jún 2015

@lilimoni drahý pil ,,folandrol,, cele dva týždne , čo som bola dom a sexovali sme káždý deň, krémeše nekrémeše od prvého dňa vkuse.

rula
14. jún 2015

@littledesire aaaale, plaču a nasratosti tu bolo v piatok až až.... a presúvame sa naozaj hromadne. Moje tetovanie je úplne biele , takže už čakám krémeše.

lilimoni
14. jún 2015

@rula pockaj o mesiac ukazes na pleci kerku kolajnic 😀

lilimoni
14. jún 2015

Tak ja som sa vcera vecer priznala mm preco som taky mumak bola 🙂 taaak ma v postielke vymackal 😀 ze tento mesiac zamaka a mam mat od 5DPO novy na stole a relaxovat 😀 tak som mu, ze ja by som aj dve prijala a aj hned naraz keby sa dalo 😀 on zlaty, ze to by sme mohli zmaknut a ked nie naraz, tak aspon s mensim odstupom. Ja mu, ze a co tak 3 deticky a ze kludne aj 4 by som prijala 😀 chudak, skoro sa zadrhol ked pil mineralku 😀 e to len na rezne bude robit 😀 tak dve mam schvalene a potom ho uz snad nejako nalomim aj na tie dalsie 😀

rula
14. jún 2015

@lilimoni 😀 myslíš ? no, ja mám to oplodnovanie zložité, ked som 2 ty v AT. Ale už sa tým nejdem zapodievať, v stredu idem kooonečne domenko, pojdeme na korčule, bicykel, mozno sa kúpať, potrebujem sa začať hýbať. No a asi ma tiež čaká čerešňa, tak na nu vyleziem a budem oberať.

lilimoni
14. jún 2015

@rula vsak sa musite trafit niekedy na plodne dni do pipiny 😀 a kupat sa chodite do Vincovho lesa? 🙂

rula
14. jún 2015

@lilimoni ja som tam občas zašla, vy chodíte ?

dzanem
14. jún 2015

Kedze tu trpim samomluvou odchadzam,lilimoni drzim palce nech su trojicky 😀

dzanem
14. jún 2015

@littledesire drzim palce v snazeni

rula
14. jún 2015

@lilimoni to je dobre, že si to mm povedala, nemožeš byť na tak vážne veci sama a týka sa to ak jeho. O to viac Ťa bude milovať. Si statočná. Cmuk

rula
14. jún 2015

@dzanem a kam ideš ? aj Tebe držíme palce ?

lilimoni
14. jún 2015

@dzanem morrre aka samomluva 😠 nikam nechot 😀 tu pekne budeme kvakat, zvrtni si kaficko, vycapni sa na dvor a nedelny relaaaax 😀

lilimoni
14. jún 2015

@rula vsetkym drzime palce 😀
A dlho som tam nebola ale mohla by som tam niekedy zobrat mladu vyvencit 😀

rula
14. jún 2015

@lilimoni jeeeeda, šak kávvva , zabudla som, že druhu som si nezaliala 😀

lilimoni
14. jún 2015

@rula ja tiez rozmyslam nad druhou, kedze mi uz rano nie je z kavy zle 😀

orchidea111
14. jún 2015

@lilimoni mne ked dosla mrcha, tiez som bola vselijaka a moj sa ma vecer pyta co sa stalo a ja slzy v ociach.. tak som mu povedala a on " zlatko a to si plakala aj ked som nebol doma?" 😀 a ja len heeej ☹ tak ma vystiskal a bolo dobre

orchidea111
14. jún 2015

@dzanem a to vies ze ludia trpia samomluvou ked si chcu konecne pokecat s niekym inteligentnym? 😀

lilimoni
14. jún 2015

@orchidea111 treba sa chlapom vyfnukat 😀 maju aspon motivaciu do vacsich vykonov 😀

dzanem
14. jún 2015

@lilimoni kafe za mnou,psi vyvenceni idem nieco uvarit,vcera mi ten stamprl nesadol neako 😒seru ma muchy chodim s biolitom a dufam ze sa vycasi a pojdem si zachladit hlavu na priehradu,ja uz ani nevyplakavam,asi to tak ma byt,dufam ze sa vam zadari nech ste stastne tehulky
@rula dakujemm

rula
14. jún 2015

@dzanem pekne choď dačo robkať, ked Ti bude smutno, my sme tu . Cmuk a peknú nedeľu. Pekne sa opáľ.

dzanem
14. jún 2015

@orchidea111 no na tom nieco bude 😝 tu na Morave mozem pokecat akurat tak s dvomi susedkami ,tristvrtka su uz zakonzervovane babicky

rula
14. jún 2015

@lilimoni majlujem si s panáčikom, už som sa posťažovala, Vždy ked idem domov mám aj krémeše, minulý mesiac predne v ráno ked som cestovala a tersz mi vychádzajú na utorok, no na porazenie.

lilimoni
14. jún 2015

@dzanem ja tiez iba s dvomi susedkami lebo ostatok nevie po slovensky 😠 ja sa chystam tiez varit. Drahy si nakazal perkelt 😀

rula
14. jún 2015

taaak utekajte variť, aby boli rodinný príslzšníci spokojní. Pa zatím