Ideme na to aj v júni 2015
Ahojte, kto sa ide pokuuusat v juni ? 🙂 sup sem 🙂
Ok kocky. Opustam vas. Ideme sa slnit a cvachtat 😉
@littledesire to snáď ani nie je pravda,to ma mrzí ☹ také ukážkové ovul.testy veľmi som verila že sa to podarí,bola si mojou motiváciou.. Teraz spolu čakáme na ovu,budeš znova testovať?spolu to už toho mesiaca musíme dať 😉
Aaaale, ja to beriem stále špoetovo, bude ako bude, hlavne , že ,,nám chutí,, 😀
Tak pracka druhykrat zapnuta 😀 riady na poradku a druha kava na stole 😀 maso sa rozmrazuje a ja naberam chut do vysavania a hlavne treba mladej izbu upratat 🙄 o dio, to je bordelar 🙄
vidim že dnes sme niejaké hyperaktívne... ja tiež už mám pozmývané, popraté, poutieraný prach, navarené a šup s bezkofeinovou kavičkou na balkon relaxovať 🙂
@stanka1986svk mna este to vysavanie a zmyvanie caka 🙄 a dat do poriadku dve kupelne 🙄 a zohnat nejakeho vezna, ktory mi pozehli 😀
@lilimonivnoo tak aj mne treba pozehliť ale v tom tepleee....hmmm...nie...tak potom jedneho vezna pošlivaj do košíc ku mne 😀
idem na terasu poodtŕhať odvitnuté kvietky
jaajj inak strasne sa tesim na zajtrajšiu návštevu svokry 😲 ešte som sa tak netešila 😉 ale no ktoby sa netešil ka plno jahod a čerešní 😀
@stanka1986svk ja som svokru dva roky nevidela, chvalabohu 😀 a ja som uz prejahodovana a neviem co s ceresnami 😀
@lilimoni tak vieš my bývame v byte zatiaľ,,,
@rula jeej ako pekne tam mas...to normalne volá pid a vyval sa a relaxuj 🙂
to ano, je to krásbe Salzburgerland
@stanka1986svk ja jahody nemam ale teta mi dali asi tak 20 kilo 🙄 tiez nevedia kedy staci 😀 tak mam zamrazene, zavarene, dzem spraveny a aj kolace a sme prezraniiiiii uz z nich 😀
Inak ako sa dedusko? Lieky ho uz neuspavaju? 😀

@rula to aby si si nadojila na cestu 🙄 alebo skus ten supergel, aby prezili dlhsie v tele 😀