icon

Ideme na to aj v júni 2015

littledesire
1. jún 2015

Ahojte, kto sa ide pokuuusat v juni ? 🙂 sup sem 🙂

lilimoni
14. jún 2015

@rula to aby si si nadojila na cestu 🙄 alebo skus ten supergel, aby prezili dlhsie v tele 😀

orchidea111
14. jún 2015

Ok kocky. Opustam vas. Ideme sa slnit a cvachtat 😉

vikina6
14. jún 2015

@littledesire to snáď ani nie je pravda,to ma mrzí ☹ také ukážkové ovul.testy veľmi som verila že sa to podarí,bola si mojou motiváciou.. Teraz spolu čakáme na ovu,budeš znova testovať?spolu to už toho mesiaca musíme dať 😉

rula
14. jún 2015

Aaaale, ja to beriem stále špoetovo, bude ako bude, hlavne , že ,,nám chutí,, 😀

dzanem
14. jún 2015

@rula
@lilimoni jj idem aj krtkovu tortu asi urobit,len by som sa napchavala sladkym 😉 mnammm perkelt,oki tak sa drzte zatial,vydepkujem sa a nakuknem

rula
14. jún 2015

@dzanem výborne, je nedeľa, treba mať dobrú náladičku. 🙂

lilimoni
14. jún 2015

Tak pracka druhykrat zapnuta 😀 riady na poradku a druha kava na stole 😀 maso sa rozmrazuje a ja naberam chut do vysavania a hlavne treba mladej izbu upratat 🙄 o dio, to je bordelar 🙄

lilimoni
14. jún 2015

@dzanem nedepkuj, vsak je vonku krasne. Vyskrabkaj chlpacov, to pomaha 🙂 daj si chladeneho radlera 🙂

lilimoni
14. jún 2015

@vikina6 tento mesiac robim testy aj ja 😀

stanka1986svk
14. jún 2015

vidim že dnes sme niejaké hyperaktívne... ja tiež už mám pozmývané, popraté, poutieraný prach, navarené a šup s bezkofeinovou kavičkou na balkon relaxovať 🙂

lilimoni
14. jún 2015

@stanka1986svk mna este to vysavanie a zmyvanie caka 🙄 a dat do poriadku dve kupelne 🙄 a zohnat nejakeho vezna, ktory mi pozehli 😀

stanka1986svk
14. jún 2015

@lilimonivnoo tak aj mne treba pozehliť ale v tom tepleee....hmmm...nie...tak potom jedneho vezna pošlivaj do košíc ku mne 😀

rula
14. jún 2015

idem na terasu poodtŕhať odvitnuté kvietky

stanka1986svk
14. jún 2015

jaajj inak strasne sa tesim na zajtrajšiu návštevu svokry 😲 ešte som sa tak netešila 😉 ale no ktoby sa netešil ka plno jahod a čerešní 😀

lilimoni
14. jún 2015

@rula cvakni kveciny 😀 nech vim, co si mam dat do chochlikov aj ja 😀

lilimoni
14. jún 2015

@stanka1986svk ja som svokru dva roky nevidela, chvalabohu 😀 a ja som uz prejahodovana a neviem co s ceresnami 😀

rula
14. jún 2015
stanka1986svk
14. jún 2015

@lilimoni tak vieš my bývame v byte zatiaľ,,,

stanka1986svk
14. jún 2015

@rula jeej ako pekne tam mas...to normalne volá pid a vyval sa a relaxuj 🙂

rula
14. jún 2015

to ano, je to krásbe Salzburgerland

lilimoni
14. jún 2015

@stanka1986svk ja jahody nemam ale teta mi dali asi tak 20 kilo 🙄 tiez nevedia kedy staci 😀 tak mam zamrazene, zavarene, dzem spraveny a aj kolace a sme prezraniiiiii uz z nich 😀

lilimoni
14. jún 2015

@rula kokooos, to normalne, ze zahon 😀 clovek sa narobi, kym to osklbe 😀 a pekne vyzeraju 🙂 co je to zac? 😀

rula
14. jún 2015

@lilimoni jaaa ani neviem ako sa tieto kvietky volaju. Mám čo robiť každý deň, kým popolievam

lilimoni
14. jún 2015

Inak ako sa dedusko? Lieky ho uz neuspavaju? 😀

rula
14. jún 2015

@lilimoni ešte uspávajú , ale včera už bol čulejší, ale dnes doobeda zada pospáva v gauči.

zuzkasu
14. jún 2015

@rula nadhera tam🙂 ja sa parim pri linke najprv stel stary vajickovu pomazanku a teraz obed. brucho mi ide urvat a stale len spinim ale co ja zahada zachutila mi zas ciga 😂😃

lilimoni
14. jún 2015

@zuzkasu sesterka, ked otehotnela, by sfajcila aj travu popri ceste 🙄 😀 a strasne jej abstinentovi chutilo pivo 😀
@rula a nemozes sa dohodnut s babou, co ta strieda, ze potiahnes 3 tyzdne ty a 3 tyzdne ona a potom sa budete znova po dvoch striedat 😀 ?

rula
14. jún 2015

@zuzkasu že ciga 😀 , sranda. .no , ns mňa nejdú žiadne chute, iba pociťujem hlad doobeda, čo nemávam. Ale xítim na blízku krémeše, tsk nech už čím sôr prídu a bude pokoj.

lilimoni
14. jún 2015

@zuzkasu ja lietam s vysavacom a uz ma caka tiez to parenie 🙄

dzanem
14. jún 2015

@lilimoni
@rula nadheraaa)
No ja som stihla len fasirky a krtkovu tortu)zemiaky sup do truby,vcul servirujem a neviem ci nepojdeme na priehradu