Ideme na to aj v júni 2015
Ahojte, kto sa ide pokuuusat v juni ? 🙂 sup sem 🙂
@littledesire vitaj medzi nami 🙂 presuvat sa budeme asi hromadne 🙄
@littledesire vitaj 😃
@jauzneznam ale áno, samozrejme, môžeš sa pridať. a aj občas nejaký test, nech máme trošku zábavy.
@littledesire aaaale, plaču a nasratosti tu bolo v piatok až až.... a presúvame sa naozaj hromadne. Moje tetovanie je úplne biele , takže už čakám krémeše.
Tak ja som sa vcera vecer priznala mm preco som taky mumak bola 🙂 taaak ma v postielke vymackal 😀 ze tento mesiac zamaka a mam mat od 5DPO novy na stole a relaxovat 😀 tak som mu, ze ja by som aj dve prijala a aj hned naraz keby sa dalo 😀 on zlaty, ze to by sme mohli zmaknut a ked nie naraz, tak aspon s mensim odstupom. Ja mu, ze a co tak 3 deticky a ze kludne aj 4 by som prijala 😀 chudak, skoro sa zadrhol ked pil mineralku 😀 e to len na rezne bude robit 😀 tak dve mam schvalene a potom ho uz snad nejako nalomim aj na tie dalsie 😀
Kedze tu trpim samomluvou odchadzam,lilimoni drzim palce nech su trojicky 😀
@littledesire drzim palce v snazeni
@lilimoni mne ked dosla mrcha, tiez som bola vselijaka a moj sa ma vecer pyta co sa stalo a ja slzy v ociach.. tak som mu povedala a on " zlatko a to si plakala aj ked som nebol doma?" 😀 a ja len heeej ☹ tak ma vystiskal a bolo dobre
@dzanem a to vies ze ludia trpia samomluvou ked si chcu konecne pokecat s niekym inteligentnym? 😀
@orchidea111 treba sa chlapom vyfnukat 😀 maju aspon motivaciu do vacsich vykonov 😀
@orchidea111 no na tom nieco bude 😝 tu na Morave mozem pokecat akurat tak s dvomi susedkami ,tristvrtka su uz zakonzervovane babicky
taaak utekajte variť, aby boli rodinný príslzšníci spokojní. Pa zatím

Ahojte baby, hlasim 1dc dnes 😉 ovu bude snad na konci juna takze ostavam zatial tu a potom asi presun ;)