Ideme na to aj v júni 2015
Ahojte, kto sa ide pokuuusat v juni ? 🙂 sup sem 🙂
no aké krásne kvetinky ste popridávali, ste dobre gazdinky, šecky čo ste tu. Šikulinky.
Máme už asi 1,5 hodiny silnú víchricu, na terase je 18 stupnov a na pocit je ešte chladnejšie.
@rula fakt by som sa necudovala ☹ my sme si nedavali tri roky pozor od prveho a ale ani som netestovala ani nic. proste zrazu sme sa trafili mam medzi nimi 5 rokov presne. Mam pocit ze poznam dokonale svoje telo viem kedy mam ovu a tak ale proste to nefunguje raz mi gyndos povedal ze niektore zeny otehotneju len v tom istom obdobi my sme oboch zarobili v novembri na moje narodky len darcek prisiel o 9 mesiacov. fakt dominan testy a prestavam sa na to sustredit. budem sa tesit s toho co mam 😃😃 fuuu som sa vyliala
@vikina6 ja mna to mrzi, ale nevadi ;) tak to malo byt.. ;) ano budem testovat ovu testy ;) mna to nestresuje, len ma znepokojuje to spinenie ktore mi zacalo 10dpo, trvalo az do teraz cize 14dpo..
@zuzkasu to je dobre, že si sa tak rozhodla. treba sa milovať s láskou a oddanosťou a užívať život s nabližšími naplno. Kamoška mi čaká 8 dieťa . je farmaceutka , ale myslpm , že s mužom sa spoliehajú iba na svoje inštinkty a pocity
Ons určite dobre pozná svoje telo a vie kedy je ten čas. Určite nerieši ocikané pásiky.
Baby dvojičky su vždy dedične? Ci môžu byt aj nahoda. Viem ze pri umelom je to častokrát možné ale len tak?
My uz sme tiez doma. Prisli mraky, ale zhorena som riadne.. iritovala ma tam jedna mamicka s dietatom (asi 10 rokov).. maly stale za nou behal, ze sa nudi a nech ide s nim do vody a ona mz vzdy len tak odvrkla s ksichtom ze neotravuj ma.. hlavne ze cecky hole.. ach jo.. niektore zeny si fakt "zasluzia" mat deti
caute babenky, tak ja sa este opekam na zahrade u nasich aj s bazenikom🙂 vcera sme mali birthday moju 30tkovu gulasparty, je tu uplne ze super, ani sa mi do blavy nechce vracat:( .....som sa rozhodla, ze testnem az ked mrcha nepride,inak to nebudem silit, ocakavam ju tak v stredu.....dzte palec a este krasny zvysok vikendu🙂 uzivajteeee🙂))

U mna je segra vcera sme popili a mne dnes neni zle !!! 😎 juhuuu...ja robila Speckove knedle akurat sme sa najedli .zamracene zacalo prsat vylahneme ideme vegetit 😀