icon

Ideme na to od Nového roka

malepivo
14. dec 2015

Sem vsetky baby ktore maju v plane buduci rok otehotniet. Povzbudzujme sa pomahajme si, tesme sa spolu. 🙂

lufa777
12. jan 2016

@matilda72 a co sa stalo? Naco musis cakat?

matilda72
12. jan 2016

@lufa777 čakáme na výsledky z genetiky z plodovej vody na ochorenie osteogenzis imperfekta čiže lámka kostí najvyššie štádium. viem, že to si nemáme ale aj tak načo mi brali plodovú vodu ked nemáme výsledky juj juj juj ☹ brali ju aby zistili tri základné chrom vady, ktoré aj tak vraveli, že nemám a sa to aj potvrdilo, všetko vyšlo negatívne a na to čo sme chceli vedieť najviac tak na to majú čas 🙄

lufa777
12. jan 2016

@matilda72 a mozem vediet,ze preco vobec ti robia taketo testy?mate dake predispoziciu?a v ktorom si tyzdni?

matilda72
12. jan 2016

@lufa777 ja som to už písala, asi pred dvoma mesiacmi som podstúpila interupciu resp. pôrod v 21 tt na základe výsledkov z morfologického sona dr. Grochala v martine. jeho zistenie mi potvrdili ešte traja lekári a aj lek. ktorý ma potom čistil. dieťako nebolo vyvinutú do brušku dole a malo zlomeninu stehennej kosti. takže preto mi ešte pred zákrokom brali plodvku aby som sa rozhodla, ale kedže sme vedeli aj sme videli sono na vl. oči tak sme sa rozhodli, bez výsledkov vyšetrení a doteraz sme neodstali odpoveď čo to bolo a čo to mohlo spôsobiť aby sme sa tomu vyvarovali pri dalšom tehu.

dzubo
12. jan 2016

@matilda72 joj, ťažko sa to číta ☹ veľmi mi je to ľúto..... ďalšie detičky budú určite zdravé, verím tomu 😉

matilda72
12. jan 2016

@dzubo dakujem aj ja tomu verím 😀 😀 len to, že ja som ten typ, ktorý vier rád všetko, som proste taký malý analytik a ked niečo neviem tak... si to musím zistiť ak ked to nezistím tak mi to vrta hlavou 😀 😀 ale asi to musím nechať plávať. ok od teraz len pozitívne a nech si dr. trhnú kopytom dalšie bude zdravé aj bez ich vyšetrení 😀 😀

lufa777
12. jan 2016

@matilda72 to ma mrzi 😢 teraz uz bude vsetko v poriadku...pan Dr. Grochal je spicka vo svojom obore...skuseny odbornik...som z Martina a pri prvom tehotenstve som chodila na sona k nemu a ak sa mi podari opat otehotniet,zas pojdem len k nemu...drzim palce,nech vsetko dopadne dobre

matilda72
12. jan 2016

@lufa777 to viem a odporučili mi ho vo zvolene a muž tam najprv nechcel, ale po tomto všetkom, jeho odbornosti a hlavne prístupe viem, že k nemu určite pôjdem aj pri dalšom tehu, veľmi na nás zapôsobil. som rada, že som sa odhodlala ísť tam, ktovie ako by to dopadlo ak by sme tam nešli ani si radšej nechcem predstaviť. pretože to nikto nevidel ale zázračne ked to uvidel on tak to videli aj ostatní 🙄 🙄 ale ja verím, že bude lepšie, začína bolieť podbruško mrška sa začína hlásiť tak sa teším :D :D ešte jedna a ideme na to jupí 😀 😀 idem myslieť pozitívne, žiadne zlé myšlienky v tejto skupine sme tu predsa pozitívne naladené snažilky dosť bolo zlých správ 😀 😀 a hotovo 😎

lufa777
12. jan 2016

@matilda72 to mas pravdu,jeho pristup je na urovni a spickovy...urobili ste dobre,ze ste isli za nim a urcite odporucam absolvovat vsetky sona u neho aj v dalsom tehu....velmi silno drzim palce nech sa vam podari a nech je vsetko v uplnom poriadku...a mysli uz len pozitivne ako si napisala...a pis ako ste natom 😉

rococco
12. jan 2016

@matilda72 aj tak si silna zena..mi je jasne, ze si cela nedockava...neboj..uz je polka januara marec je tu cochvila

milluska
13. jan 2016

Ahojte babenky, tak ja uz som bola zmierena s tym, ze tehu isto nie som, bo 10,11,12 dpo testy snehobiele, ale dnes stupla dost vyrazne BTT, tak mi to nedalo a urobila som ešte aj dnes... No a neviem ci mam halucinacie, ale daco tam vidim
.. Vidite aj vy? 😝

malalucka3
13. jan 2016

Kocky idem po radu...tutu mutu bolo1.1 a 3.1 a ja mam strašne pocity v bruchu picha,bolia ma prsia na dotyk,včera ma pálila záha...kedy si mam urobiť test?mrcha by mala prist okolo 18.1-20.1.-lebo moj cyklus je všeliaky...

poisonblu
13. jan 2016

@milluska nieco tam je...urob o 2 dni

rococco
13. jan 2016

@milluska aj ja to tam vidim... 🙂

matilda72
13. jan 2016

@milluska niečo slabunké sa tam črtá skús ešte pár dní počkať a uvidíš 😀

matilda72
13. jan 2016

@malalucka3 no ja by som na tvojom mieste počkala kým ti mrcha nebude meškať aspon 5 dní. ja viem že je to dlhé čakanie sama to poznám, koľko som sa ja už natestovala ešte pred ms a potom potvora prišla. no neviem, niektoré baby sa tu testujú aj skôr a majú // ale ja by som ešte vyčkala, vieš ak ti ukáže ducha a potom ti príde ms tak ta to sklame aspon moja skúsenosť 😀

lufa777
13. jan 2016

@milluska vidim ☺

elliottka
14. jan 2016

Jaj baby, tak sa ideme snazit a ten moj chodi neskoro domov unaveny a potom na nic nema chut a ja zase nie som z tych co sa na chlapa vrhnu. Podla vypoctov mam prave plodne dni, tak drzte palce, nech aspon dnes mame na seba cas. Som z toho smutna, ale nechcem vyvolavat konflikty, kedze sme sa len teraz rozhodli zacat to skusat. Musela som sa trosku vyzalovat. ☹

rococco
14. jan 2016

@elliottka ja to mam veeeeelice podobne...mne ja sa ho podarilo zviest hned v prv plodny den...no a odvtedy nic...mam pred sebou posledne dva...a nechcem ako tu vravis to nejako silit, aby ho chut na babo nepresla... :( pila som poctivo alchemilki..citim sa teraz plodna jak jablon...tetaz by to istr vyslo..len zas viem, ze chlap neni stroj.

matilda72
14. jan 2016

@elliottka neboj hlavne netreba tlačiť na pílu. treba ísť na to sofistikovane. spraviť dobrú náladu, aby si mm odýchol a ani nebude vedieť a bude tutu mutu 😀 😀 a možno aj // na prvý šup. pokial to nemáte ako sme to mali s mužom ja poobednú a on rannú to ešte bolo 😉 ja som prišla o pol noci a on ráno pred piatov vstával 😉 😉 ale išli sme spolu na chatu a tam to prišlo 😵 😵 aj svokra mi hovorí (porodná a gyn, sestrička ) že najlepšie na plodenie je jar vtedy sa všetko prebúdza i ísť niekde na dovolenku 😀 😀

vlastulina1
14. jan 2016
Používateľ vlastulina1 je nedôveryhodný
Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od vlastulina1.

sme sa s manzelom rozpravali ze este by sme chceli jedno babo, tak uvidime ci sa to podari tento rok 🙂

elliottka
14. jan 2016

Dakujem za povzbudenie, som rada, ze ste ma nevysmiali a nie som v tom sama. Teraz sme sa prvy krat snazili na Vianoce a naposledy 6.1 a teraz mam uz druhy den tam dolu take pocity ako ked mam dostat, ale tie su este daleko. Neviem co si mam o tom mysliet, lebo nikdy som si to u seba nevsimla a nemyslim si, ze sa teraz nejako viac pozorujem, ale mozno to vsetko okolo toho ma to to vplyv, psychika je svina ako vieme. No tak uvidime co dnes.

srdce6
14. jan 2016

Mozem vas poprosit do sukromnej supnut, dakujem...

andy7973
14. jan 2016

Ahojte dievcence,aj ja pripajak k vam.uz aj my by sme chceli drobca.aj jed sa nam to vobec nedari.2 potraty v 2007 a mimomaternicove v2014.minuly rok sme sa snazili a stale nic.v novembri mi robili hysteroskopiu,nasli mi tam polypy a odstranili.dufam ze tento rok bude najstastnejsim v nasom zivote.tak sup do toho...

nataliuska
14. jan 2016

@andy7973 silno drzim palce ;)

miminkaaa3
14. jan 2016

no my tento tyzden mame plodný, ale dnes mame prestavku ved aj ta musi byt 🙂 tak držte palce 🙂

tigrislu
14. jan 2016

@miminkaaa3 my sme na tom podobne 😊

rococco
14. jan 2016

@miminkaaa3 my sme na tom rovnako...akurat manzel je mimo..je chory.. :( takze u nas to bude musiet byt az buduci mesiac. :(

laska07
14. jan 2016

Dievcata pripajam sa ku vam.My sa s priatelom snazime od januara 2015.Na konci marca som potratila v bola som len 4-5 tt.Potom sme si dali pauzu a zas sa pokusame od septembra 2015 a zatial nic.Mam rozhadzane cykly no zacala som si merat BT a vyzera to zaujimavo tak som zvedava co z toho bude tento mesiac.Momentalne som 24 DC.

laska07
14. jan 2016

@milluska Aj ja tam nieco vidim.Mavas MS pravidelnu?Kolko DC ti vysiel tento test?