Ideme na to od Nového roka
Sem vsetky baby ktore maju v plane buduci rok otehotniet. Povzbudzujme sa pomahajme si, tesme sa spolu. 🙂
@vik_i ja som tu na koníkovi čítala, že treba sa ľúbiť každý druhý deň a určite tak trafíš ovu. vieš netreba sa ľúbiť len cez ovulku 😀 😀 . ked ti skončí mrška tak šup šup na to. dokonca som v jednom lekárskom časopise čítala, že recept na počatie je vášnivý sex 😵 😵 takže treba si to užiť 😵 😵 a meranie BT a ovu testy si rob len tak pre zábavku aby si vedela ako to funguje 😉 😉 a potom daj vedieť či to vyšlo budem zvedavá 😀 😀 my to máme tiež takto naplánované, dokonca aj naše prvé bábo vznikla na chate, tak chcem aj teraz si dať pár dní voľna od všetkých starostí z prerábaním domu, hľadním práce pre mna a hlavne od svokrovcov 😀 😀 a možno to aj teraz vyjde na prvý krát 😀 😀
@matilda72 Tak my sme to vášnivé milovanie mali vždy doteraz a aj máme a hádam v najbližších dňoch aj budeme mať 🙂 tiež som toho názoru, že to netreba preháňať s ovu testami a nejakými meraniami, niekedy dávno nič také neexistovalo a deti sa rodili ako nič 🙂 Doteraz som brala tabletky 9 mesiacov a uvedomila som si, že to nebolo dobré, nebola to síce dlhá doba, ale teraz som zbytočne stresovala, či MS príde a kedy...strašne som zmenila názor na deti svadbu a tak. So snúbencom sme mali všetko naplánované, že skončím školu bude svadba a tak bábo...lenže časy sa menia a nechcem žiť s takým pocitom,že teraz škola, svadba a bábo, kedykoľvek sa môže niečo stať a preto sme sa rozhodli a budeme skúšať podarí sa tak sa podarí a ak nie, dáme si s skúšaním na dlhšie pauzu a v lete znova skúsime...škola je dobrá, ale nie prvoradá 🙂 Život je len jeden a netreba ho premárniť zbytočným plánovaním, keď nikdy nevieme čo sa stane...bola by som veľmi rada ak by to vyšlo, život by sa nám od základu zmenil, ale bolo by to super 🙂
@vik_i presne s tebou súhlasím. a konečne na to prišiel aj môj muž. predtým, to bola moja práca. po škole bolo ťažké sa zamestnať a nechcela som v tej práci ostať, tak sme to odložili kým si nájdem prácu na trvalý aby bola materská, a nakoniec som išla do dobrej práce ale len záskok počas PN ked sa pani vrátila tak ma preložili na dosť ťažkú prácu. kvôli ktorej som aj počas svojho tehu bola stále na PN ( pretože o prvé sme prišli kvôli mojej chorobe a tak sme nechceli riskovať) a ešte k tomu prerábame starý dom, už je to hádam 1,5 roka. tak nakoniec som ho ukecala, že po svadbe sa do toho pustíme 😀 (svadba bola v apríli 2015) a potom vyšlo to na prvý krát, ale neuspešne a potom na druhý krát ale zase neúspešne. koľko som sa naplakala, že sním túžim mať rodinu ale stále tam bolo niečo. a pozri teraz sme prišli o bábo v piatom mesici, s práce som odišla, dom stále v nedohľadne a my stále u svokrovcom v trojizbovom byte na rozkladcom gauči v detskej izbe. a až teraz mu došlo, že sa nedá všetko naplánovať a nič nebude tip top. ja mám už 28 a on 35 to síce nie je až také hrozné ale aj tak nie sme najmladší, stále sme na niečo čakali a teraz len vidím moje kamošky ako sa chystajú na pôrod a plánujú výbavičku ☹ ☹ tak sme sa rozhodli, že či som v práci alebo nie či je dom alebo nie idem tomu nechať voľný priebeh. aj ked nie sú ideálne podmienky ale verím, že to zvládneme. tak do úspešného konca 😀 😀 😀 držím palce
@matilda72 Moje zmýšľanie. Môžme my si všetko tip top plánovať a osud to zariadi inak. v septembri sme si kúpili psíka, bolo to spontánne, vysadili sme HAK, tiež to prišlo spontánne a taktiež sme si povedali, že vyskúšame...nikdy som nechcela svadbu po bábätku, ale možno to tak bude, ak sa malé podarí a nebudem nahnevaná, že to nevyšlo ako som plánovala, preto už nikdy nič plánovať nechcem. Vždy keď sme sa na niečo tešili, tak to nevyšlo a nechcem aby to takto dopadlo, aj pri takýchto dôležitých veciach. život máme pred sebou. Ja budem mať 23 a môj bude ma 28. Bývam u neho v dome aj s jeho mamčou, tiež sme si robili izbu minulého roku...proste všetko postupne a hlavne nič nebolo plánovane 🙂 a tak to asi aj ostane 🙂
@vik_i to vy máte ešte času a času, čo by som dala ja za to mať sladkých 23 😀 😀 kde ja som môjho vtedy ešte ani nepoznala 😀 😀 ja viem že ani ja nemám ešte 40 ale aj tak tento rok oslávim 29 a dieťatko nikde, a ak by sa mi malo ešte stať čo sa mi stalo neviem či by som to rozdýchala 😒 no ale uvidíme, keby to bolo na mne tak skúšame už teraz ale môj muž nechce nič riskovať, no čo už je to riadny pedant 😀 ☹
Ked vas tu tak citam a aj ine temy, tak zacinam byt dost nedockava ako dopadne nase prve snazenie. Neviem, ci mi uz sibe, ale kazdy den v roznom case pocitujem dole take rozne tlaky ako ked mam dostat, vcera aj dost silne pred spanim. No som ja zvedava, ci je to len vyplod mojej fantazie, ale sa realne nieco zacina diat. 🙂 Tak prijemne cakanie vsetkym ;)
z manželom sme dnes tak diskutovali, a chceli by sme poradiť. či sa opalatí ísť na genetické testy. mne osobne genetička povedala, že náš prípad ( postihnutie nášho dieťatka) nemá z genetikou nič spoločné a testy by boli zbytočné a môj gyn. no bez komentu. ono by mi spravili či nemáme z mužom zhodu či??? alebo aj niečo iné???
Ahojte. Rada by som sa nieco opytala. Mam v tel menstruacny kalendar, aspon trochu sa podla neho riadim,pretoze viem ze nie je presny. 15 jan. To znamena v strede cyklu som spinila, ale nebol to taky vytok ako pri ovulacii aspin si myslim, robila som si aj ovulacny test, a ten mi ukazal slabulinku ciarku, to znamena ze ovulacia nebola, a od vtedy ziaden vytok nemam. Ako som spozorovala pride niekedy 5 dni pred menstruaciou. Akoze mam si mysliet ze az vtedy mam ovulaciu? Ja uz nerozumiem nicomu. A uz vobec nie kedy sa snazit. Dakujem
@luciferik452 ono niekedy ten hlien je pár dní pred alebo po ovu, preto je dobré testovať sa ak máš 28dnový cyklus tak od 11DC až kým nebude hrubá čiarka, ja som mala napr. tento mesiac hlien už tri dni pred ovu. a dokonca som mala taký hlien aj cca 4 dni pred ms, a to som čítala, že sa to občas stáva ale nie je to ten plodný hlien. napr. ja ked som začala brať inofolic tak som tiež špnila v strede cyklu. a tiež som zo začiatku mávala ovu od 20 DC. podľa mna je dobré poznať svoj cyklus a preto si aj robím ovu testy. ale najlepšie je sa ľúbiť tak každý druhý den a neboj určite trafíš ovu. ono ak máš dobré prostredie tak spermie v žen. tele prežijú 3 - 5 dní preto sa odporúča ľúbiť min 3-2 dni pred a deň po ovulácii. držím palce nech sa trafíte 😀 😀 a nech je z toho malé baby 😀
@laska07 staci prelozit stranku do slovenciny 🙂
pridavam sa baby k Vam tiez ideme na to 🙂
@datelinka31 skusim to pozriet na pc.Na mobile sa to asi neda...
No dievcence 24.1. mam dostat menstruaciu, tak drzte palce aby neprisla...lubi meskat, tak som veelmi zvedava 😄
@miminkaaa3 ja tieez.. Ale priznaky zehu ziadne, skoe take ako kazdy mesiac..
@datelinka31 ani ja nemam ziadne priznaky, ale tak uvidime..dufam, ze sa to podari aspon v blizkej dobe 😃
Ma niekto skusenost?Dnes som 32 DC a mala som jemne ruzove spinenie.Vcera som mala test negativny no BT sa mi drzi stale hore 37,2.Ak by to bola menstruacia mala by teplota klesnut ak dobre viem.
@laska07 Ja som pri dcerke mala spinenie 28 dc - uhniezdovanie, 30 dc este negat testik, ale 33 dc uz pozitivny.
Skus pockat par dni, ak to bolo uhniezdovanie telo potrebuje trocha casu, aby ti vysiel testik 🙂
@nataliuska Myslis ze ked som mala 21 DC ovulaciu mohlo byt uhniezdovanie az na 32 DC?
@laska07 aky mavaš cyklus?mohlo to byt špinenie pred ms aj ked je teplota hore,
Mam nepravidelnu od 24 do 36.
@laska07 tak počkaj do ms a potom skus testnut držím palce,
@laska07 neviem, mozno ano. Coskoro zistis ;)
@nataliuska
@butterfly333 radsej nech mi to uz cim skor pride ak nie som tehu.Som ja ale pripad...
@miminkaaa3 boze pisem ako madar, teraz som si to po sebe precitala.. Aj ja dufam, ze nam to coskoro vyde 🙂 kolko sa snazite?
ja ešte doužívam posledné tabletky antikoncepcie a tiez chceme otehotnieť...je mi jedno kedy sa to v tomto roku podarí no bola by som rada keby co najskor a bez komplikacii ...držím všetkým palce a budem rada ked sa s niektorou z vas stretnem na porodnici 😉 🙂
@datelinka31 nevadi..pochopila som 😃ale od oktobra sa snazime,ale ked mam aj plodne nie vzdy sme boli spolu..akurat teraz v januari ano,tak uvidime a vy od kedy?

@matilda72 Aj ja verím, že budeme úspešné, ja budem mať problém s ovulkou, myslím, s jej meraním, neviem čo a ako...či vystihnem tie správne dni. Po MS budeme skúšať každý deň a tak to budem možno zaručené že to výjde... :P a máš pravdu z MS som sa dlho tak netešila :D