Ideme na to od Nového roka
Sem vsetky baby ktore maju v plane buduci rok otehotniet. Povzbudzujme sa pomahajme si, tesme sa spolu. 🙂
@datelinka31 to mi je luto,ale tak na druhy mesiac sa podari 😄ja som zatial nedostala,ale myslim si,ze dostanem co chvila 😯
Ja som dnes 35 DC ani naznak menstruacie a k tomu negativny testik.
Ja som 3 dni pred menses. Test som nerobila. Cakam ci dôjde alw mam pocity ze dooojdee. :' -( :' -( so kelu
@marienka1703 ja mam den do mrchy..a tiez mam pocit ze dojde..ale mam zase ine priznaky ako obvikle ja som to nevydrzala a testla som uz dneska..samozrejme nic...ale dufat budem az do ms.
Mne mala prist 24 a zatial nic, ale trochu uz zacali priznaky menstracie,takze ani test si robit nebudem 😕
ahojte my sa snazime 2 roky a nic a duufam kazdy mesiac ze mrcha nedojde
@miminkaaa3 ako?? dosla ci nedosla? 🙂
@drobcek2510 my sme na tom podobne.Je to sice len tristvrt roka,ale nasa tuzba sa tym cakanim neuveritelne zvacsuje.
@datelinka31 este nie..ale citim take predkramove pocity mam a stale nic..tak nechapem
Ahojte, mozem sa k vam pridat? Prave som si robila test a je pozitivny 🙂 druhe babo som chcela, ale az neskor...samozrejme tesim sa z tehotenstva 🙂
ddanuskaa gratulujem cize nemas pre nas nejake rady ako sa ti to podarilo ze ?
@drobcek2510 velmi rada by som poradila, ale neviem...nam sa aj prva dcerka podarila hned na prvy pokus 🙂 prajem vam vsetkym nech ste cim skor tehu 😉 dakujem
@rococco ja som netestla, som si povedala ze cakam, aspon kym nebude meskat tyzden, teda ak nedojde, lebo ma urve :( :D
Ahojte baby... Tak ja "idem na to" uz od oktobra 2013, teraz 28.cyklus. Zdravotne v poriadku obaja, vysetrenia za nami. Obdivujem, ked niektora napise, ze otehotnela na 1-2-3 pokus. Ako hovorievam: "ciste sci-fi". Ale bolo mi predpovedane tehotenstvo v tomto roku, tak dovtedy pobudnem aj v tejto skupine 😉. Za tie roky uz ani nemam prehlad, kde vsade som 😀 😀 😀.
Tak my sme zacali druhe kolo snazenia sa. Zacala som si merat teplotu, nech mam o sebe prehlad, lebo taketo veci som nikdy neriesila. Len si pripadam podchladena, ked pozriem grafy inych zien ;)
@renimac klobuk dolu za optimizmus.. Drzim palce, urcite sa podari ;)
@datelinka31 no takze az teraz prisla ..takze sa mozme zase snazit 😯😕
Baby mne jedna vestica poradila aby sme dali omsu s prosbou o babatko ze to ma velku silu☺tak sme v pondelok mali omsu za nase srdiecko a verime ze coskoro pride☺
@nataliuska dakujem, raz sa musi 😉 nam vsetkym 🙂
Baby prosim vas uz niekomu z vas vysla ovulacia podla tej kalkulacky na nete?lebo ja mam 28dnovy cyklus a podla toho mam plodne dni 14,15,16 den nieje to neskoro?
Baby tie co mate skusenost s BT.Teplotu si meriam kazde rano v rovnakom case o 7:00.Dnes som merala az o 12:00 koli tomu ze sme boli hyrit do rana.Vcera BT 36.85 dnes 37,3.Dnes som 6 DC.Niekde som citala ze pri kazdej omeskanej hodine sa odratava 0,1°C.Je to pravda?Lebo ked som sa pytala mojej gyn.povedala ze sa rata namerana hodnota.Mohol vyslednu teplotu ovplivnit alkohol?
Dakujem za vsetky odpovede.
Novoorčné predsavzatie vyšlo, máme dve čiarky!!
@luciferkax blahozelaaaam z celeho srdca.Krasne tehulkovanie 😊

@miminkaaa3 my tiez tak od septembra.. A mozeme pokracovat, kedze dnes mi dosla.. :( 🙂