Ideme na to od Nového roka
Sem vsetky baby ktore maju v plane buduci rok otehotniet. Povzbudzujme sa pomahajme si, tesme sa spolu. 🙂
luciferkax a mas nejake rady pre nas ?
@miminkaaa3 to ma mrzi, hlavne ked uz meskala tolko, ale ideme dalej, coskoro to urcite vyde 🙂
@luiana Vies co skusam to tak prvy mesiac vzdy sa nam podarilo na prvy sup babo ale minuly rok to nedopadlo dobre tak sme zacali az teraz pracovat na druhom
Ano az ked su obe rovnako silne prikladam foto ten uplne vrchny je pozitivny na 12 den
Skusali sme kazdy druhy den tak som zvedava aky bude vysledok 🙂
ahojte kocky
no nam to zase nevyslo 😒 😒 dostala som menzes a mam hrozne bolesti ake som nemala asi 6 rokov bo som brala tri mesiace duphlaston a uz neberiem a bolesti mam ako svina ale co uz zas sa mozeme snazit mala som menzes 8.1 a uz dnes mam zase ja mavam vzdy epravidelny cize sa cudujem ze uz mam a to som pomalicky krvacala uz od stvvrtka co je podla mna skoro kedze mne meskavaju no baby ktora ide zas odznova ??? 🙂 😀 ako ja
@drobcek2510 Ja som dnes 7 DC.Pozeram ze si mala 24 dnovy cyklus.Aj ja som mala raz taky kratky.Najblizsie nam to uz vide pevne dufam.
@drobcek2510 jaaaaaaaaaaaaaaaa:(((((((( zajtra koncim s mrchou 🙂
Aj ja som znova dostala mrchu..a to ma tri dni nechavala v napati a ocakavani... :(
@drobcek2510 ja som to teraz tak mala, dostala som skor a po prvom snazeni sa aj so silnymi bolestami, co sa mi nestava. Takze teraz sa uz snazime opat. Snad to vyjde, lebo napr. podla Jonasovho kalendara je toto jediny mesiac v roku, kde nemam riziko. Sice sa tomu nerozumiem, ale teda radsej by som sa trafila, ked je to "bezpecne". TAk drzim palce.
baby zvladneme to pojdeme nanovo no ja som taketo rce nemala dllllhe roky ze mi ani tabletka nezaberie no som zvedava ci sa nam podari 🙂 🙂
@luiana mozes zacat aj v ten den a obden este niekolko dni 😉 jeden nikdy nevie 😉
http://www.ovulacny-test.sk/ako-ovulacny-test-f...
drzim pallcenky nech ten duch je za par dni silna ciarka moja tesim sa s tebou
@drobcek2510 dakujem a ja drzim palceky tebe 😊
@drobcek2510 aj ja idem zase od znova dnes mam posledny den menstruaciu a moze sa ist nato..😄
miminkaaa3 super drzim palčeky no ja s este pockam bo mam druhy den a dost silny menzes a nvm kolko to bude trvat nakolko som brala 3 ci 4 mesiace duphlaston tak nvm co mam cakat
baby neviete niektora ako to bude ci nebudem nejak dlho krvact po vysadeni duphlastonu dakujem
@schatzi18 to nieje duuuuuch ale kolajniceeee, blahozelam,- nech len silnie 🙂
ahojte baby je tu nejaka baba z trnavy hladam si kamosku ktora sa snazi o babetko ako aj ja aby sme sa mohli stretavat na kaficko a vymenit si skusenosti
ak tu nejaka je prosim spravu dakujem

@lynn333 dakujeeeeeeeeeeeeem