Ideme na to od Nového roka
Sem vsetky baby ktore maju v plane buduci rok otehotniet. Povzbudzujme sa pomahajme si, tesme sa spolu. 🙂
@drobcek2510 jasne v pohode,no mne odtiekla poldova voda v nemocnici som už citilaako sa male tlači von tak som porodila mrtve a jednie čo mi povedala že som nejaku onfekciu dostala prtom mi aj odtiekla plod,voda.No operovalai mi aj septum na maternici potom čo mi pomohlo boli kupele Lučky.ked somsa vratila z kupelov do pol roka som ostala tehu.Teraz cca za par týždnov by som malaist do kupelov tak ked si tam oddýchnem tak snad sapotom zadarí.
@butterfly333 o tych Luckach pocuvam same dobre veci. Ale pocula som, ze poistovna preplaca liecbu, len ked napr. absolvujem laparku. Vies o tom nieco?
@renimac no ja ked som išla do lučiek tak som bola po operacii maternice aj po laparke a po 4potratoch.
@butterfly333 tak snad uz nebudeme potrebovat 😉
baby mam oblečko po 2e nemate niekto zajem ?
to ake oblecko??
mikiny co mi doma v skrini stoja nakolko som pribrala a neobleciem a rifle
ahojky snazilky 🙂 no tak ja som tu prstikovu metodu 😀 vcera vyskusala ale podla mna to je hlupost nakolko tym procesom 😀 😀 sa vyberie viac spermi ako keby to nerobite
co si o tom myslite vy
@drobcek2510 co co co??? Existuje nejaka metoda ktora tu uz niekomu pomohla? O com to je?
to nvm ci pomohla ale som o tom na nete citaôa ze ked sa muz do vas spravi sa to ma zatlacat prstami 🙂 😀 😀
Ahojte,u mňa bol dnes test negatívny, o týždeň čakám mrchu .Este mam aj gyn. problémy a dostala som lieky na 15 dní, takže nič moc. 😒 Asi musim byť trpezlivá.
@vik_i Tes sa!!!!! Gratulijem a po akom case?
@ninkababika prvý pokus a ďakujem ☺
Dievcata ja som ale pripad...Tento mesiac sa s priatelom nesnazime o babo nakolko sme sa zacali liecit na ureoplazmu.(berieme antibiotika)No napriek tomu chodim na folikulometriu aby sme zistili ako mi dozrieva vajicko.Dnes som 29 DC a stale mi neprasklo.Vcera meral 23,7 mm no nie a nie prasknut.Na 24 a 25 DC som krvacala.Kedze krvacanie bolo kratke a slabe doky povedala ze menstruacia to nebola a tento cyklus mam velmi divny no nemusi nas zaujimat pokial sa momentalne nesnazime.
Co si o tom myslite?Cele je to na hlavu postavene.

butterfly333 ahoj vdaka za podporu a chcela som sa spytat co sa stalo ked si potratila v 22tt a co ti pomohlo otehotniet po tych 3 potratoch 😢
prepac ak tikam neviem ci mozem