Ideme na to od Nového roka
Sem vsetky baby ktore maju v plane buduci rok otehotniet. Povzbudzujme sa pomahajme si, tesme sa spolu. 🙂
Baby tak aj ja sa pridavam...zaciname v marci lebo v maji mame svadbu tak snad mi nebude zle pocas svadbovania 😊...uz sa nevieme dockat
@nely459 Ahojte. Mne prvý marcový týždeň vyberaju mirenu. Takže potom ideme na to. Takže nely459 ak sa podarí bude decembrové/ januárové. Prvé dieťatko bolo na prvý šup. Druhé na druhý šup. Som zvedavá či sa to podarí. Držme si palce.
MY tiez ideme na prve, na prvy sup nevyslo uvidíme ci vyjde na druhy 🙂
ja by som chcela este tretie no uvidime ci to bude buduci rok 🙂
@hena6 ja som sa dlho bránila tretiemu. Manžel ma už pred dvoma rokmi nahováral, teraz si myslím, že je ten správny čas.
@lienocka1988 aj my máme svadbu v máji, ale ideme sa snažiť až január - február :D ja by som aj teraz, ale budúci manžel nechce kvôli tomu posúvať svadbu 🙂
Kocky sa mi paci koľko sa nás tu stretlo....🙂 Už aby sme mali brúska🙂 aj keď sa trosku toho bojím ze mi bude zle.....:( ale hádam to všetko zvládnem....
@ninkapralinka my tiež mesiac, a tiež nič 🙂 ale tak uvidíme čo bude dalej
Ahojte, tak aj ja sa k vam pridavam, V roku 2016 by sme chceli uspesne zavrsit s druhym dietatom v naruci. Dufam, ze sa nam to podari. Chceme sa snazit od februara 🙂
baby a nechceli by sme di radsej zalozit sukromnu skupinu ako tuto si pisat?
@nely459 ja som za...len to musí niekto zaloziť lebo ja stým neviem až tak robit 🙂
@nely459 možeš ma tam prosím pridať🙂
@malalucka3 uz som ta pridala
Ahojte tiež sa pridávam a budúci rok by sme chceli druhé dieťatko 🙂
@nely459 pridaj ma. Ďakujem.
aj my sme sa s manzelom rozpravali ze by sme uz mohli popracovat na druhom, no uvidi sa co novy rok prinesie 🙂
kocky ahojte, tak pridávam sa k vám...tiež by sme chceli budúci rok bábo..prvé...v oktobri sme mali svadbu...zatiaľ nič..tak skúšame ďalej 🙂
mozte aj mna pridat do skupiny dakujem

@malalucka3 drzim velmi palce 🙂