icon

Ideme na to od Nového roka

malepivo
14. dec 2015

Sem vsetky baby ktore maju v plane buduci rok otehotniet. Povzbudzujme sa pomahajme si, tesme sa spolu. 🙂

andilek31
25. feb 2016

@butterfly333 aj ja som tu vela precitala o clostile a mne doktor tvrdil ze mne staci clostil na stimulaciu vajecnika...tak neviem...

butterfly333
25. feb 2016

@andilek31 aj ja som si to myslela že ked mam ovu ok že to tomu len dopomože an nič.

andilek31
25. feb 2016

@butterfly333 drzme si palce a snad sa nam podari 🙂 ja si vzdy poviem, ze nevadi hlavu hore aj ked niekedy som aj ja psychicky v koncoch

butterfly333
25. feb 2016

@andilek31 no ved snad sa to zadarí tento rok ja tomu verím, 🙂

andilek31
25. feb 2016

@butterfly333 tak budem aj ja a budeme si drzat navzajom palce a uvidime 🙂

baby213
25. feb 2016

Ahojte baby, my sa snazime od januara.Tiez som mala vseyky mozne priznaky tehu ale dnes o prisla mrchana. Tak pokracujeme.Ha beriem kys listovu a chystat sa dat trosku do pohybu moje telo aby sa mi zlepsila kondicka.Uvidime ako to pojde dalej.Vraj rok 2016 ma byt plodny pre vseykych co sa snazia a nedari sa im.

matilda72
25. feb 2016

@baby213 to stým rokom plodnosti si kde našla 😀 tak to by bolo fajn ak by to všetkým vyšlo 😉 😉 neprotestovala by som. a už je jar za dverami, aj zvieratká sa teraz množia určite to bude mať dobrý vplyv aj na nás, konečne bude teplúčko, slniečko a dobrá nálada 😀 😀

baby213
25. feb 2016

@matilda72 to bola taka nahodicka,stretla som byvalu spoluziacku z VS a oba je mniska tak som jej vraveka ze chceli by sme druhe a ona mi na to povedala ze nejaky polsky predtraveny chce pomoct vsetkym takymto snaziacim sa parom tak vyhlasil ze tento rok sa vsetkym zadari.Tak mi odporucila sa za to aj modlit /to je uz na kazdeho uvazeni/ ale pozitivnu energiu do mna vliala

matilda72
25. feb 2016

@baby213 každá aj len maličké povzbudenie, pekná myšlienka nás vie veľmi nabiť pozit. energiou 😉 😉

drobcek2510
26. feb 2016

ahoj koceny 🙂 dnes je 26teho a ja som mala menzes 1veho a sa mi upravil cyklus na kazdych 24 dn a mavala som kazdych 28-30 dni a dneska som si rano robila tehotensky test lebo mam nafuknute a velke brucho a je negativny takze asi nebudem tehu skoda
co si o tom mysliite

andilek31
26. feb 2016

@drobcek2510 myslim, ze to este moze byt skoro testovala by som az keby meska aspon 7-14 dni

baby213
27. feb 2016

Tak dievcence,kys.listovu uz beriem 3mesiac,ajurvedsku kavu na pocatie 2mesiac, teho testy objednane.Oddychnuta psychicky,povzbudena fyzicky.Odkedy prisla mrchana ideme s mm na plne obratky kedy sa len da 🙂 Takze tento mesiac sa to musi podarit. To by bolo aby nebolo! xixi

serby
27. feb 2016

@baby213 ahoj,,ja práve týždeň sledujem fóra o kyseline listovej a neviem sa rozhodnúť ktorú kúpiť,,,inofolicu sa bojím trochu niektorým babam rozhadzal cyklus,,ktorú si brala ty?a tu kávu idem hneď googlit 🙂 o tej som ešte nepočula

serby
27. feb 2016

@baby213 a samozrejme držím palce nech sa vám podarí mimčo : )

baby213
27. feb 2016

@serby dakujem aj ja drxim palce vam! Kyselinu listovu beriem taku co mi ponukli v lekarni,myslim ze obycko nejaka.Pridavam fotku.Co sa tyka tej kavy mne chuti.Najprv som zacala s tou na chudnutie a celkom mi pomohla,samozrejme v kombinacii s pohybom a upravou stravy.Ale teraz potrebujem viac tu Shawatari heh 🙂

serby
27. feb 2016

@baby213 ďakujem tu kávu asi vyskúšam 🙂 a ďakujem za foto asi tiež to nechám čo mi ponúknu v lekárni 🙂

drobcek2510
28. feb 2016

ahoj kočeny 🙂 🙂 no menzes stale neprisiel podla poslednej menstruacie 24 dnovom cykluse mala prist 25.2 ale neprisla a vtento den som si robila tehu a bola len 1 ciarka ☹
a keby bol 28 dnovy tak ma to ecelen caka 😀
ale keby som bola tehu test by mi to ukazal ze ? 🙂
dakujem za odpovede a nazory 🙂 🙂

andilek31
28. feb 2016

@drobcek2510 uz minule som pisala, ze testovat by si mala az po 7-14 dnoch meskania a ak bude test negativny tak treba ist k lekarovi...

renimac
2. mar 2016

@andilek31 ja som testovala uz 3 dni pred MS a bola tam ciarka 🙂. Bohuzial hoci silnela, skoncilo to mimomaternicovym. Po 14 dnoch meskania by som uz mala brucho plne krvi 😒 .

baby213
3. mar 2016

@renimac ja som pri prvom tiez mala //uz pred ms

patka33
3. mar 2016

@baby213 kedy si testovala?

matilda72
3. mar 2016

@baby213 ahoj môžem sa opýtať na tú kávu?? dnes mi ju sestra kúpila v bioobchode a ako sa užíva?? môže sa piť stále? či len do ovu tak ako je to z alchemilkou?? lebo doteraz som pila čaj na plodnosť a kedže som sa teraz dala na bezkofeinové kávy tak by som ju rada vyskúšala. myslím, že to bude fajn nie len na otehotnenie ale na celkovú telesnú pohodu. lebo bývam dosť často náladová 😉 😉 a nemôžem spávať 🙂 a už som mala dobrú skúsenosti s ajurvedskymi čajmi síce smrdeli a občas sa to nedalo vypiť ale zase mi veľmi pomohli 🙂

kakatulik
3. mar 2016

@matilda72 aka kava,co za kava?

matilda72
3. mar 2016

@kakatulik ajurvedska káva na hormonálnu rovnováhu, je na pms, na plodnosť, nespavosť,... káva sa volá shatawari

kakatulik
3. mar 2016

@matilda72 aha. Dakujem. Tak potom podaj hlasenie😀

matilda72
3. mar 2016

@kakatulik podám 😀 som zvedavá hlavne ako bude chutiť 😀 😀

andilek31
3. mar 2016

@renimac aha to som nevedela,,, ja som sa na viacerych forach docitala, ze az minimalne sedem dni ked meska tak sa ma testovat

renimac
3. mar 2016

@andilek31 ano, odporuca sa, ale ja som uz v tom case mala bolesti a isla na pohotovost. Ono, asi je to velmi individualne. Ale kazdopadne, po tejto skusenosti uz budem vsetko riesit skoro 🙂.

laska07
3. mar 2016

Konecne som sa dockala 38 DC a moje krasne kolajnicky ktore velmi lubim ❤

drobcek2510
3. mar 2016

laska07 gratulujem a kolko dni ti meskal menzes bo mne meska a nvm kedy asi si urobit test ci uz po 7 dnoch meskania ukaze vdaka 🙂 🙂