icon

Ideme na to od Nového roka

malepivo
14. dec 2015

Sem vsetky baby ktore maju v plane buduci rok otehotniet. Povzbudzujme sa pomahajme si, tesme sa spolu. 🙂

butterfly333
3. mar 2016

@laska07 mooooc gratulujem 🙂 🙂

baby213
3. mar 2016

@patka33 pred piatimi rokmi 😁😂

baby213
3. mar 2016

@matilda72 ahoj,mne ta kava velmi chuti.Pijem len 1xza den medzi rannou a poobednou kavou.Max. su povolene 4davky denne.Teraz po troch mesiacoch ak nebudem tehu tak dam aspon mesiac pauzu.Nic netreba prehanat 🙂potom zacnem zas.Inak zalievam do mensej salky pol CL. Tak na zdravie dievcence!

baby213
3. mar 2016

@baby213 ja si to uz presne nepamatam ale nadla som slabu druhu ciarku,pockala som ci nepride mrchaca tusim hned ako mi dva dni meskal som vojala dokymu a o tyzden som to mala cierne na bielom.No ake moj cyklus je rozhadzany a robi si co sa mu zachce,aj preto to aju kava.

matilda72
3. mar 2016

@baby213 tak to je dobre ak chutí dúfam, že bude aj mne 😀 😀 zajtra si idem pre nu tak uvidíme. síce tento mesiac príde ms, kedže ovu sme úspešne premeškali ale tak verím, že kávička pomôže a v apríli budú krásne // 😉

laska07
3. mar 2016

@drobcek2510 Ťažko povedať.Mne menzes v poslednej dobe strasne haproval mavala som od 24 do 36 DC.Ja som mala najprv potvrdene tehu od dr. lebo som chodila na folikulometriu a hned mi tam zbadala tu dutinku no plodik este nie.Na dalsiu kontrolu idem az na konci mesiaca.Test som si robila az na 38 DC a na 35 DC som bola u doktorky.

baby213
3. mar 2016

@matilda72 drzim Ti palceky aby boli xo najskor.Nam maly trval pol roka kym sa zadarilo tak sme vedeli ze aj teraz to nebtde "bez roboty" heh ale od januara skusame tak sbad aj ja najdem na testiku vytyzene kolajnicky.

patka33
3. mar 2016

@baby213 pol roka je taky cas kedy sa to uz respektivne podari? mi uz rok a stale nic 🙂

renimac
4. mar 2016

@patka33 urcite nie 🙂 pol roka je nic, rok este norma, viac na lekara. Hoci ani vtedy nemusia nic zistit, ako u nas napr.

patka33
4. mar 2016

@renimac a kolko sa snazite vy? my uz rok bola som na folikulometrii a 14dc 19mm 14 praskol smazili sme sa 14 vecer 15 poobede mohlo sa zadarit?

renimac
4. mar 2016

@patka33 snazili sme sa 28 mesiacov. Posledny to vyslo, ale bohuzial to bolo mimomaternicove. A ako som Ti uz pisala, ano, mohlo sa zadarit 😉.

matilda72
4. mar 2016

@baby213 takže kávička je mna mnam ak jej vypijem viac ako 2 denne tak bude zle??? či? 😀 ja mám rada kávu s čakanky takže mi chutí a tie bylinky tam nejako necítiť 😉

baby213
4. mar 2016

@patka33 hih u nas to bolo podla mna kvoli rozhadzanemu cyklu nic som nesladovala ziadne plodne neplodne len sme mali keksik kedy sa dalo 🙂

baby213
4. mar 2016

@matilda72 som rada ze aj tebe chuti.Ja som nedostala nijaky navod ku nej.Len to co je pisane na krabicke,tam su tusim 4 davky povolene.Ale ja sa riadim heslom vsetkeho vela skodi tak podla mma je optimalme 1-3x za den.A potom myslim ze neuskodi ani nejaka pauzicka po urcitom case uzivania 😆

matilda72
4. mar 2016

@baby213 no ved to je jasné, ked je tam bylinka má v pláne skúsiť tak na 3 mesiace a potom pauza 😉

miminkaaa3
4. mar 2016

Baby mam dnes 36DC a minule mi prisla mrcha na 39 a vzdy mi meska dlho..tak som velmi zvedava a ziadne priznaky nemam...

petrusa87
4. mar 2016

Aj my sme po novom roku splodili a zasa hádam až príliš rýchlo ako aj pri prvej dcérke,, a tak ma niektoré varovali že to aj pol roka môže trvať 🙂

renimac
5. mar 2016

@petrusa87 stastna to zena

drobcek2510
7. mar 2016

ahoj kočeny 🙂 no tak ten moj meskajuci menzes ktory meska uz tyzden sa mi zacal od vcera pomalinky ozyvat 😀 trosku som zacala spinit ale menzes sa este nerozbehol 🙂 🙂 neviem preco to uz trva dva dni boli ma brusko 🙂 a zatial sa nie a nie rozbehut uz som si myslela ze by neprisli ze sa budeme konecne tesit z ocakavaneho babetka o ktore sa snazime 3 roky ☹ ☹ ☹
No tak to je moj marec uvidime kedy sa mi rozbehnu
Ahojte a drzim prsty tym co nechcu aby im mrcha prisla aby neprisla 😀
Pekny dnik

ninkababika
7. mar 2016

@drobcek2510 Ahoj 🙂 Uz si to tak niekedz mala ze by sa ti takto dlho rozbehovala?

drobcek2510
7. mar 2016

ninkababika ahoj hej hej mala som to uz tak no behom minuleho mesiaca som mala spinenie aa to som este nemala mat menzes tak nvm co sa deje ale sak asi sa nevie spustit mrcha 😀 😀 tak jej to troska trva aj ked s tyzdnovym omeskanim co som si uz myslela ze by to aj mohlo vyjst no asi zase nic no co uz ☹ ☹

ninkababika
7. mar 2016

@drobcek2510 Ja keby tebou urobim si test... Moja kamaratka to tiez tak mala len spinenie ale to potom prestalo, menstruacia sa nezacala a bola tehotna.

malepivo
autor
7. mar 2016

Ahojte, uz som skoro zabudla ze som vytvorila toto forum, vidim ze sa to rozbehlo. My sme sa teraz snazili vlastne prvy mesiac. Zatial ms nemeska. Este pockat par dni ktore sa zdaju ako vecnost 😀

renimac
7. mar 2016

@drobcek2510 urob si test, dufam, ze tie tri roky priniesli ovocie. Dlhodobym snazilkam to prajem najviac zo vsetkych! Nechapte ma prosim zle 😉.

petrusa87
7. mar 2016

Baby ja tu mám susedu, ktorá nemohla otehotnieť až po umelom oplodnení a po narodení dcérky asi po šiestich mesiacoch zrazu normálne otehotnela,, skúste si milovanie užívať a zabudnúť pri tom na potomstvo a možno sa i vám pošťastí či to naozaj veľakrát nebýva hlavne o psychike ako to tvrdia i odborníci... držím palce

drobcek2510
7. mar 2016

renimac ahoj ja som si robila test 10 dni dozadu a bol zial negativny ☹ ☹
no a teraz som si nerobila a kedze mi to hocijako strajkuje ten menzes tak ako sa nnad tym ani nepozastavujem ze mi mrcha meska a ze uz 3. den spinim
uvidime 😀

drobcek2510
7. mar 2016

ninkababika no ja to mam take vselijake tu mrchu cize sa ani necudujem ze iba spinim ono sa to snad rozbehne no uvidime v poslednej dobe som rozbehana cize sa nad tym ani nemam kedy pozastavit 😀 😀 ale keby sa konecne podarilo bola by som happy 🙂 ale ak nie ideme dalej a uzivame si jeden druheho 😀

miminkaaa3
8. mar 2016

Ahojte..ja si budem robit zajtra test pretoze mi meska 2 tyzdne tak mi drzte palce 😃

drobcek2510
8. mar 2016

miminkaaa3 drzim palce potom daj vediet mne meskaju tiez dost dlho len ja spinim uz tri dni tak nvm co bude

butterfly333
8. mar 2016

@miminkaaa3 držím moooooc palce aby boli krasne tehu //