Ideme na to od Nového roka
Sem vsetky baby ktore maju v plane buduci rok otehotniet. Povzbudzujme sa pomahajme si, tesme sa spolu. 🙂
@miminkaaa3 @drobcek2510 baby, drzim palce 😉
renimac dakujem krasne no ja stale len spinim a spinim a nic sa nedeje tak nvm noo a prosim ta ako si zistila ze mas mimomaternicove az u lekarky alebo nejak skorej nejake priznaky dakujem moja
a inak vsetko dobre k sviatku mdž 🙂 🙂
ahoj kočeny 🙂 🙂 chcela som sa spytat ci nema niektora z vas zaujem o naramok na podporu tehotenstva mam dva ak by ste mali zaujem sprava 😀
@drobcek2510 mne sa celé moje tehotenstvo od začiatku nepozdávalo. Kŕče v bruchu, prsia neboleli, zle mi nebolo. Podozrivé bolo to, že hcg síce bolo pekné, ale nerastlo dvojnásobne a na uzv nič nebolo vidieť. Potom som začala spinit, najskôr ružový výtok, o dva dni hnedá krv. A až štvrtý lekár našiel nášho drobca vo vajcovode.
Ahojky snažilky 🙂 teraz som si dorobila test po 8 dnovom meskajucom menzese a test je negativny ☹ neviem co sa deje kedze uz od soboty spinim hnedy vytok myslela som si ze to konecne vyslo ale zase nic robila som si test taky ten co tu aj baby na modrom konilovi predavaju za 0,35e tak nvm co teraz asi sa budem musiet objednat lekaovi na vyvolavacku no tak zase to nevyslo ☹
Aj ja som si dnes robila test a bol negativny aj ked mi meska 2 tyzdne..takze nechapem.. 😕
miminkaaa3 aj ja mam negativny no to sme dve
@drobcek2510 hej citala som..ze aj ty si si robila test..no ja som trosku aj dufala, ze sa tam objavia dve ciarky..ked uz tolko meskaju
sak aj ja som to cakala ale teraz nvm co sa deje preco neprisli ci na vyvolavacku alebo co dalej no musim na gyndu zavolat a ja som si robila ten lacny test a na www.gynda.sk mi doktor povedal ze to moze byt nekvalitne a nemui to vobec dobre ukazat lebo raz mi meskal menzes a robila som si ten lacny test a som tam mala tu druhu ciarku slabo vyditelnu ale bola tam a na krvi som bola a niesom tehotna teda nebola som tak teraz nvm co dalej
Tak skus si kupit trosku lepsi..ja kupujem Lady max test 2v1 a stali 4e..aj ja asi zavolam na gyndu a uvidim co mi povie.. uvidime co to mame obe 😄
@drobcek2510 ako pise @miminkaaa3 skus Lady Max, ten je fakt dobry a nerobi falosnych duchov.
Dakujem kočky
Takze dnes prisla mrcha 😕
@miminkaaa3 skoda ☹
@drobcek2510 no ako? Skúšala si iný test?
nie neskusala som si este nemala som kedy mam teraz ine starosti a na gyndu sa objednam dnes ale nemozem sa dovolat
@drobcek2510 tak potom informuj 😉
ahoj kočeny 🙂 objednali ma na gyndu na 29.3 a ze skorej sa neda menzes stale nic a vytok trva uz 7 dni no som z toho na nervy som zvedava co zas bude na gynde asi mi daju vyvolavacku a bude
@drobcek2510 aký mas vytok? takze test bol negativny? cudne, :( nestiham to tu vsetko citat
@drobcek2510 no ja by som si urcite kupila dalsi test, lebo cakat dva tyzdne na doktora...
no bol negativny a mam hnedy uz od minuleho tyzdna od soboty cize vyse tyzdna to mam ten vytok
@drobcek2510 Len si davaj pozor, ja som mala hnedy vytok ,test mi ukazoval ze je negativny a az po 3 tyzdnoch meskania mi ukazal slabulinkuuuuu ciarku, a mala som mimomaternicove , :( neprajem nic zle, len pozor nato,
@marienka1703 tak ja som mala nadherne pozitivne testy, ktore silneli, ale hnedy vytok ma dohnal na pohotovost a bolo to mmt.
@drobcek2510 ja by som isla k doktorovi cim skor.
baby ale ja s tym mavam caste problemy ze mi nechodi menzes ako ma a mavam hnedy vytok lenze ho teraz mam uz dost dlho no co uz a vcera po sexe som aj troska zakrvacala tak som si myslela ze sa to konecne rozbehne 😀 ale dnes som mala cistu vlozku len taku kvapocku dve som mala krvave ale inak nic len ten vytook
@drobcek2510 a tie hnede vytoky gyndos neriesi?....uplne zdrave sa mi to nezda.... ☹
@drobcek2510 ja.nechcem.strasit. ale ja mala.pri mmmt len sem tam taky vytok

@petrusa87 zlatko, naozaj to nemyslim v zlom, ale netusis o com hovoris. Obe tehotenstva mas na "prvy sup". Co znamena, ze si este nestihla nad tym ani rozmyslat. Tak ako my vsetky na zaciatku. Clovek nepochopi, kym si sam nezazije. Psychika robi vela, suhlasim... Ale ked je psychika v poriadku a ani tak sa nedari? Mne sa podarilo otehotniet, ale bolo to mimomaternicove... Zvalime to na psychiku? Treba sa na to pozriet komplexnejsie. A este raz, nemyslim to v zlom, ale toto naozaj pochopi len zena, ktora si tym presla.