Ideme na to od Nového roka
Sem vsetky baby ktore maju v plane buduci rok otehotniet. Povzbudzujme sa pomahajme si, tesme sa spolu. 🙂
Ahojte dievčatá, my by sme tiež radi privítali tretieho drobca, ale ešte stále dojčím a mrcha nikde. Ale snažíme sa ostošesť, veď keď Pán Boh chce, tak aj motyka vystrelí... Neviete o niečom spoľahlivom, čo by zvyšovalo plodnosť okrem obmedzenia dojčenia?
@baby213 no zatiaľ to nie je veľa ale mala som to presné ako hodiny a či tá káva ked je na hormonálnu úpravy či to nemohlo byť tým ms by som mala dostať tak nedela, pondelok max nedela. min mesiac prišla presne a mesiac pred tým na 28DC som špinila a na druhý den sa spustila a po potrate mi tiež prisla presne 14 dní od ovu presne ako povedal dr. no možno len stresujem 😀 😀 možno príde zajtra 😀 ale robila som si už 3 testy a všetky boli negat. možno má tá káva na mna iné účinky 😀 ale nepijem ju veľmi tak max dve do dna niekedy aj zabudnem takže som to snou určite neprehnala 😀 😀 juj nech príde alebo nech sú //
ahoj kočeny 😀 😀 takze menzes stale 0 bodov meska mi uz 17 ddni a stale spinim uz asi 14 dni o na nervy objednana som na 29 teho no musim to nejako vydrzat dnes som bola v tescu a u nas v tescu su naboku bylinkarske veci cize caje a rozne bylinky a tak som sa pani inak super zlata tetuška 🙂 🙂 ktora mi poradila jedny kvapky vraj si baby po ne chodia a stali len 5 eur sice nvm ako dlho vydrzia kede je to 50 ml ale vyskusam a pani vravela ze su super a pomahaju a na konci povedala ze ak nepomozu ma este jeden tronf v rukave 😀 😀 ze nejake bylinky aj pre mna aj pre chlapa 🙂 vraj su drahsie ale ucinnejsie tak skusim kvapocky a uvidim
babuly moje zlare ak by nejaka chcela viac info alebo foto tych kvapiek staci napisat dajte vediet a drzkajte mi palceky bo mi uz 3 roky bez vysledne ☹ ☹
orajem krasny slnečny dniček 🙂 🙂
takže prispejem aj sem. ms mešká už vyše 4 dní. tak som sa naštvala a išla dnes na krv. takže tehu na 100% nie som. hcg skoro nulové. takže vôbec netuším čo sa posralo. či to tá káva alebo čo. ale mala som taký pocit, ´že to možno vyšlo. viem, že sa nesnažíme dlho ale aj tak ma zobralo. a hlavne ked viem, že som bola vyrovnaná stým, že to možno nevyšlo tak že sa budeme snažiť na veľkú noc. a z toho nič nebude kedže ms nikde. bože baby modlite sa za mna nech ich dostanem, nikdy som tak veľmi nechcela ms ako teraz. alebo poradte nejaký prírodný recept aby už konečne dorazili, nechcem vyvolávačku
@matilda72 4dni nieje až tak moc na meškanie aj mne ms meškala 5dni ani neviem prečo a potom na 6den prišla netreba panikárit ked niesi tehu tak ms pride.
@butterfly333 ved ja viem. ale ja som to tak vživote nemala, ani ked som začína z ms 🙂 občas jeden max dva dni ale bola som ako hodinky
@matilda72 ved aj mne ms chodila presne na den a zrazu meškala5dni a nič z toho.
@butterfly333 tak ja dúfam, že sa čoskoro dostavia, a ešte k tomu som dostala nádchu 😀 jajáj krásne začínam jar 😀 už aby bolo leto 😀 no ja som bola len zaskočená, že mi to mešká lebo doteraz som sa z tým nestretla no niekedy asi treba začať 😀
baby mne stale meska mala som mat 1.3 a nic na gyndu idem 29teho tak som zvedava dostanem vyvolavacku a pojdem domov heh a kupila som si aj tie kvapocky dufam ze pomozu
@drobcek2510 ake kvapky si si kupila?? 🙂
@drobcek2510 a si neskusala test? a stale mas ten vytok? ja by sla na pohotovost, aby mi vylucili ze to nieje tehu,. lebo ten vytok, nenííí dobryyy
baby vy necitate ???? 😀 😀 kvapky forfemina u bylinkarky v tesu v tescu u nas maju naboku svoju pobocku kde maju byliny a rozne naramky proti urieknutiu a tak a som tam bola a milucka pani 🙂 🙂 mi dala tieto kvapky za 4,99 a vraj si baby po ne chodia a chvalia si to tak uvidime a ze ak to nepomoze mam prist ze ma dalsi tronf pre mna a ma aj nejake byliny na otehu e s troska drahsie ale ucinne a ze o piju obaja z partnerov
@drobcek2510 tie ti mala dať hneď, tie trhu kvapky 😉
@drobcek2510 tehu kvapky 😀
.
@drobcek2510 ja som to hladala na ete a forfemina mi dalo len tabletky na odvodnenie a detox.
sorry kocky nie for femina ale FEMINA sa volajuu 😀 😀
http://www.zdravysvet.sk/upload/stuff/16383.jpg
tieto kvapočky mam ja
@drobcek2510 to je podobne ako femi kvapky od valoviča.
@renimac ano presne prave.preto pisem ze to moze byt aj to. Moje hcg 19800 krasne pozitivne a bolo to mmt. Len tak tak.
ahoj kočeny 😀 no ja nvm co sa deje s mojjim zakliatym telom 🙂 🙂 menzes som mala naposledy 1.2 odvtedy som mala o mesiac dva tyzdne hnedy vytok testy negativne teda na jednom bola slabucka ciarka ale na druhy den nic bola len 1 ☹ ☹ a dnes som si vsimla hlienu cize mi zacala ovulacia no ja teda nvm co si mam o tom mysliet ci moje telo uz nevie co zo sebou davam si od piatka kvapky femina ale ja nvm co je 😨 😀 a uz som nahnevana lebo som sa chcela ist do aquaparku kupat ale takto neviem na com som
Tak dievcence,moje mini tesenie z piatkoveho testu je dneskom zmazane.V sobotu som zacala spinit asi 2x,v nedelu uz viac krat v pondelok som sa rozkrvacala a vcera vecer uz ako normal menzes.Dnes som zasla k dokymu a zobral mi krv a spravil sono.Na sone nic nevidel ☹ tak bud slo o biechemicke alebo mmt alebo som ani nebola tehu.No kazdopadne nevedel si vysvetlit toto krvacanie,mu to nezapadalo nijak do poctov.Ax jaj som pocitaka ze sa to nepodari hned ale taketo komplikacie som teda necakala 😢
@drobcek2510 a nezacala si brat nejake nove vitaminy?

@matilda72 mne posunul cyklus minuly rok napr. Inofolic , možné je všetko. Ale to tehu by sa mi u teba páčilo viac 😉.