Ideme na to od Nového roka
Sem vsetky baby ktore maju v plane buduci rok otehotniet. Povzbudzujme sa pomahajme si, tesme sa spolu. 🙂
@ninkapralinka ďakujem... 🙂 no ako ti je dobre som zvedava kedy mne príde
mozno nepride to by bolo najlepsie nie? 🙂
@romana564
Ahojte dievcata, pridavam sa k vam, my sa snazime uz 10 mesiacov a stale nic, tak verim, ze rok 2016 bude ten nas ☺ Drzim vam vsetkym palce 😉
Ale nás tu je 🙂 Pridávam sa ku skupinke 😉
@nely459 poprosím pridať do súkromky
@ninkapralinka no neviem mozno je to dosledok vysadenia HAK...
tak aj my by sme boli radi ak by sa na budúci rok zadarilo čo najskôr. Síce pred 5 týždňami sme prišli o bábo v 21 tt, takže musíme počkať. ale od februára či marca môžeme ísť na to. ale ak by to prišlo skôr tak sa tomu nebránim. hlavne nech nám prídu na to čo bolo nášmu dievčatku. Držím vám všetkým palce nech to sme všetky v radostnom očakávaní :D
@romana564 ten tvoj chlap je ako moj....dobre ze sme zacali uvazovat o tom ze bude babo a ten by ma uz do porodnice posielal :😜
@malalucka3 tak ako nebranila by som sa 😄 ale velmi jednoducho si to predstavuje
@romana564 on by uz tak velmi chcel....
@monika_d jeeej to je super.... tiež sa začínam pohrávať s myšlienkou, že by sme to skusili od februara lebo k 1.1 som bez prace a hladat si nove miesto a zahlasiť že idem na matersku o niekolko mesiacov asi nebude fér... 😀
@lienocka1988 to aj my by sme chceli tak február - marec síce ja by som rada už v januári. Tiež končím v práci k 32.12.2015. takže to vyzerá, že ak budem mať novú prácu tak sa v nej dlho neohrejem :D verím, že to vyjde na prvý krát a ak nie tak na druhý na 100 percent :D a neboj ak pôjdeš hneď na materskú oni to prežijú hlavne nech to vyjde a všetko je tip top :D
Ahojte,my sa tiez ideme snazit tento rok,ale najskor asi az v juli,nakolko v januari musim absolvovat este operaciu myomu,kvoli ktoremu som teraz v novembri predcasne v 27.tt porodila dcerku Nelinku,no bohuzial po piatich dnoch nam zomrela. A po operacii budeme moct snazilkovat asi az o pol roka...teda pevne v to verim...vsetkym nam prajem vela stastia,nech sa to podari...☺
Ahojte, aj my by sme chceli v 2016 drobca 🙂 matilda72 a katrin82- je mi luto, ze ste prisli o babatka, ja som potratila v 5tt v novembri :( ...December musim pockat a od noveho roka ideme na to 🙂 Drzim Vam vsetkym palce. Poprosim pridat do sukromnej skupiny 🙂
Kočky, môžem sa opýtať, na koľko percent sa môžem asi spoliehať na také obyčajné tehotenské testy? Ďakujem za odpoveď 🙂
@vik_i mne doktor, povedal, že testy nie sú na 100 %, pretože keď som prišla k nemu tak mi to meškala cca 10 - 12 dní a nič tam nevidel. tak mi povedal, že testy bývajú niekedy falošne pozitívne. No a keď som prišla o dva týždne bilo aj srdiečko :D ak sú obidve čiarky silné a neslabnú tak si určite tehu. pri prvom tehu som mala čiarku slabú a zo dna na den slabla a potom so dostala MS. a pri druhom len silnela a silnela a bula som tehu. len škoda, že to nedopadlo dobre ale to sa niekedy stáva :D

@romana564 tak snad sa nam zadari dalsi mesiac 🙂drzme si palce!!! mne prave skoncil menzes