icon

Ideme na to od Nového roka

malepivo
14. dec 2015

Sem vsetky baby ktore maju v plane buduci rok otehotniet. Povzbudzujme sa pomahajme si, tesme sa spolu. 🙂

vik_i
24. dec 2015

@matilda72 Tak mi sa snažíme a posledný týždeň mi je fest divne, no na teste nič.

elliottka
26. dec 2015

Tak sa k Vam pridam aj ja, ideme to skusit po prvy krat aj my 🙂 Uz sme na tom zacali intenzivne pracovat ;)

matilda72
26. dec 2015

@vik_i daj to mu čas a uvidíš. ja som si robila test len na 7 deň tak ako mi vravel aj dr., že skôr sa ani neoplatí :D a mne bolo ako si tak pamätám tak čudne, točila sa mi hlava a stále sa mi driemalo :D :D ale si aj pamätám, že mi bolo tak ako pred MS strašne ma bolelo spodok brucha.

vik_i
27. dec 2015

@matilda72 ja mám sem tam kŕče, trochu ma sem tam pichne v podbrušku a poslednú MS som mala 3.12. Ale som tesne po vysadení HAK. Tak budene čakať či tá hnusoba príde alebo nie :-P

matilda72
30. dec 2015

@vik_i ja si len pamätám, že som bola v práci a neskutočne ma zapichalo v bruchu a som si povedala, tak tento mesiac zase nič, a potom sa to opakovalo asi tri dni. ale to bolo také pichanie, že som si myslela, no to budú krámy ako vráta. a viem, že ma to tak pichalo asi cca 2 dni pred očakávanou ms len som potom čakala a čakal a ms nechodila a tak som si cca na 7-10 deň urobila test a druhá čiarka bola v momente tam mám pocit, že ešte skôr ako tá kontrolná 😀 😀 😀 ja sa už neviem dočkať ked to zažijem znovu. mám síce trochu strach aj s toho že to nevyjde na prvý krát a aj s toho aby sa to zase nepokašľalo druhý potrat by som asi neprežila.

mayka007
30. dec 2015

Pridávam sa aj ja 🙂 začali sme už aj teraz v decembri, ale úplne na sto percent sa budeme snažir od nového roka....týmto hľadám aj babenky z okolia Ke a Po aby sme potom aj spolu kočíkovali no nie? 🙂 pííšteeee

vik_i
30. dec 2015

@matilda72 ja už tiež čakám či príde alebo nie...no som si povedala že budem čakať tak do 5.1 a ak nič tak sa testnem alebo pôjdem rovno k dr. 🙂 ale ak by to bolo malé kuriatko čo ma tak pichá, bola by som asi najšťastnejšia na vete 😉

datelinka31
30. dec 2015

Nam to asi nevyslo, boli sme na iui, ale dnes citim uplne ze mrcha je tu.. Priznaky rovnake ako kazdy mesiac..

matilda72
30. dec 2015

@vik_i tak to ti verím, nie je nič krajšie :D

vik_i
30. dec 2015

@matilda72 bolesti v podbrušku mám neskutočne a cítim sa dosť nafuknutá a mrcha nikde...hlava mi ide prasknúť...modlím sa aby to bol špunt 🙂

matilda72
31. dec 2015

@vik_i uvidíš, určite by to bol krásny darček do nového roka :D ja si musím trošku počkať, ale ak by to vyšlo na prvý šup tak by sme mali drobčeka rovno pod stromček 😵 😵 to by bol len krásny rok 2016 takže držím palce 😉

vik_i
1. jan 2016

Čaute kočky, v noci som sa budila na také bolesti v podbrušku a MS nikde, spravila som si testík či náhodou, ale nič  ani MS ani 2//...

beka25
1. jan 2016

Ahojte, tak ja sa pridávam k vám.S manželom sa snažíme 4 roky a nič, tak snáď sa to v roku 2016 podarí.
Držím palce nám všetkým 😀

majaon
2. jan 2016

Ahojte...Prajem vsetkym len to najlepsie do roku 2016 a samozrejme vytuzene babatinka,nie je nic krajsie ako byt mamou 🙂 My sa snazime da sa povedat,ze od oktobra,skusala som aj Inofolic,no ked som si jeden mesiac robila ovu-testy,nemala som vobec pozitivne,tak neviem co sa deje...Idem 5.1. na preventivku k zenskemu,tak hodime rec...Drzim paste aj palce vsetkym snazilkam 🙂

beka25
2. jan 2016

@majaon Ahoj, mne nikdy ovulacne testy nevysli pozitivne, ale meriam si bazálnu teplotu a ta mi ukaze kedy bola ovulacia.Dokonca sme sa presne strafili do ovulacii, ale aj tak nic z toho.Nechavam este mesiac tomu, kupila som si gynex a ked nic, tak pojdeme na komplexnejsie vysetrenie.
Drzim ti palce.

majaon
2. jan 2016

@beka25 ahoj,ved to,ze tie testy nemusia byt spolahlive,no ved uvidim co mi povie doki...co je to ten gynex? snazite sa o prve mimi?

beka25
2. jan 2016

To je taky bylinny pripravok a co som citala, tak vela zenam pomohol otehotniet a zlepsuje to aj kvalitu spermii.Ano my sa snazime uz roky o prve babo, ale nevzdavame to. 😉
Ty neskusis meranie bazalnej teploty namiesto testov?

majaon
2. jan 2016

@beka25 aha...ja este uvidim,co mi povie doktor v utorok,viem,ze to je este kratko,co sa snazime,ale uz mam aj dost rokov a obaja synovia boli da sa povedat,ze na prvy sup,tak neviem v com je problem...no obdivujem zeny co sa roky snazia o babo,ja by som to tiez nevzdala urcite,ale musi to byt dost tazke,vela sil ti prajem a coskoro // 🙂

dzubo
2. jan 2016

Ahojte 🙂.Tiez sa k vam pridavam,hadam rok 2016 bude plodny pre nas vsetky :-*

kachita
2. jan 2016

Juuuuuj, kiezby sa zadarilo

beka25
3. jan 2016

@majaon Dakujem, ja pevne verim, ze sa to podari uz v tomto roku.Aj tebe prajem coskoro // 🙂

jarushka1981
3. jan 2016

Ahojte dievčatá, som rada ze nas pribuda v tejto diskusii. Do nového roku 2016 vám chcem popriať veľa zdravia a lásky a nech je úspešný a hlavne plodný. Nech kazda z vás najde dve ciarky na teste co najskôr.

majaon
3. jan 2016

@beka25 diky moc 🙂

lesoleil
3. jan 2016

Ahojte baby, rada sa k Vam pridam, ak mozem. Tiez sme zacali teraz po Novom roku, tak verim ze sa nam vsetkym splnia nase sny. 🙂

espritka29
3. jan 2016

Ahojte. Aj ja sa presúvam z 2015 do 2016. Verím, že v tomto roku sa nám to podarí.

leren1
3. jan 2016

Ahojte!pripajam sa k vam my po 3 -rocnom snazeni a jednom mimomaternicovom tehotenste ideme opät na to...uz sme rezignovali ale caka nas 21.1. Laparoskopia tak snad rok 2016 uz bude uspesny...vsetkym drzim palce !

dudenka
3. jan 2016

Ahojte aj ja sa ku Vam pridavam. S manzelom sa snazime uz vyse roka. Zatial zial nic...

vik_i
4. jan 2016

@matilda72 MS ešte vždy neprišla...naposledy bola 3.12

matilda72
4. jan 2016

@vik_i tak treba počkať a urobiť si znovu test alebo ísť k lekárovi môže to byť čokoľvek dokonca aj stres. a ako dlho ti to mešká???

nataliuska
4. jan 2016

Ahojte baby.. Tak idem k Vam. Mame 9 mesacnu dcerku a radi by sme dalsie.. Jej "vyroba" nam trvala 9 mesiacov a prakticky od jej narodenia nedavame pozor.. Kedze mi ale kvoli kojeniu nechodili kramy, tak som cca pred mesiacom a pol odstavila.. Prve uz mam za sebou a dalsie mali prist dnes (teda podla cyklu pred tehotenstvom, co moze byt teraz uplne inak). Tak uvidime.. Drzim Vam silno palce. Zatial mi moja doktorka odporucila Nosifol, tak beriem a uvidime. Nejake ine tipy? Kedy najskor ma vyznam robit test? Lebo som robila dnes a nic.. Pri malej mi druha slabunka ciarka vybehla az 5 den meskania.