Ideme na to od Nového roka
Sem vsetky baby ktore maju v plane buduci rok otehotniet. Povzbudzujme sa pomahajme si, tesme sa spolu. 🙂
Niektora z vas berie kvapky od valovica?
ahojte tak ak mozem pridam sa k vam... prisiel cas na dalsie mimi a tak sa ideme zacat snazit.. kupila som si femibion aby som sa nadopovala listovkou a potom hor sa na to... aj ked u nas mam strach ze to bude skvor ako by sme chceli 😀 a ani ta listovka este nebude dobrata... vzdy to je nejako rychlo...
Ahojte baby...my sa snazime uz rok. Skusam ovu testy, druhy cyklus tak uvidime ci to vyjde...velmi si to prajem a vsetkym nam drzim palce 🙂
@katuska_za
@bobulazelena drzim palce.. Mne dnes po 4 dnoch meskania prisli.. :( co uz..
@nataliuska to mi je lutO viem aky to je pocit...clovek uz dufa a nic...snad nabuduce...no ja skusam ovu testy a v jeden den aj pozit test aj negat...tak neviem
@bobulazelena no to neporadim... To som nikdy neskusala.. A zdravotne ste obaja ok?
Poprosím o pridanie do skupiny 🙂 dakujeem
@ninkapralinka krasna ciarocka..drzim palce ;)
@ninkapralinka je to tam 🙂
Ahojte snazilky,pridavam sa k vam,nakolko sa od oktobra 2015 snazime o druhe babatko a zatial nic...tak verim,ze nam to vsetkym podari tento rok ☺ a mozem poprosit aj o pridanie do sukromnej skupiny?Dakujem
Ahojte no my sa snazim asi rok zatial nic ale vestice mi povedali ze buduci rok by som mala otehotniet koncom augusts tak uvidime co to spravi☺
@ninkapralinka podla mna bude baby ☺ drzim palce
@luiana drzim palce
Ahojte, aj sa pridávam 🙂 s manželom sme spolu 9 rokov a 3 roky manželia, a povedali sme si, že už je ten správny čas. prvá ovu je za mnou, ale myslím, že sme to na prvú šupu nedali :/ Takže som zvedavá...všetkým Vám držím prsty... aj na noháááách 😀
@malalucka3 ja som na tom tiez tak..minuly mesiac mi meskali 9 dni..a nikdy mi nepridu nacas.
@nataliuska manzel je...mna hormonalny profil este len caka...tak uvidima vy ako?
@miminkaaa3 ja uz som na prasky...mne raz pridu na 49den a niekedy na 19☹ podla doktorky som v poriadku....
@bobulazelena no mne pred tym ako som otehotnela s malou operovali polyp. Jej vyroba trvala 9 mesiacov a doktorka povedala ze ak sa do roka nepodari zacneme s vysetreniami.. Takze netusim.. Uvidime 🙂 Akurat som objednala ovulacne testy tak aspon takto skusim preverit ;)
@malalucka3 strasne to je s tou mrchou a ako ma clovek potom normalne otehotniet? 😄
Ja poprosim tiez pridat do sukromnej skupinky😃
@malalucka3 netreba strácať nádej. ako sa hovorí nádej umiera posledná. raz to určite vyjde a hlavne vtedy ked to budeš najmenej čakať 😀
@nataliuska ja som tiez kupila ovulacne testy...zajtra zacinam testovat 😉
Ahojte, my sa snazime uz pol roka a nic...teraz mame pauzu, cakam na vysledok prac.pohovoru, nemozem sa uz dlhsie doma valat, RD mi skoncil v novembri, a chceme stavat dom, tak peniaze treba...ak ma nevezmu na to.miesto, ktore velmi chcem, tak sa zase zacneme snazit

Kocky ja pri mojom rozhadzanom cykle neotehotniem asi nikdy ☹ ☹