Ideme na to od Nového roka
Sem vsetky baby ktore maju v plane buduci rok otehotniet. Povzbudzujme sa pomahajme si, tesme sa spolu. 🙂
Jajka68 poprosim aj ja o pridanie
@nataliuska no ja teraz skusam druhy mesiac ovulacne...prvy mesiac som to presvihla alebob som nemala ovulaciu ...neviem. my este deti nemame...snazime sa rok.tak gynekolog to zacal riesit...mala by som ost teraz niekedy na krv,tak snad bude vsetko ok
@poisonblu no som si kupila tie digitalne...boli sice drahe ako svina ale tak som si povedala ze aspon dva cykly s nimmmmiV skusim
@bobulazelena to nebola sprava pre mna
Prosim pridajte ma do sukromnej skupiny.Dakujem 😊. Snazime sa pol roka,tak verim,ze tento rok to pride...
@poisonblu tusim som sa nejako sekla 🙂
@jajka68 ja si prosim pridat do skupiny
@lufa777 dakujem testom moc neverim pondelok pojdem na krv a uvidíme 🙂
Dievčatá poprosím aj ja pridať do skupinky. Dakujem 😉
@bobulazelena super, ja som objednala obycajne, tak keby bol problem mozno skusim aj ja digitalne...
@ninkapralinka potom napis
@lufa777 jasne napsiem 🙂 prsia ma bolia nenormalne aj ma picha vpravo tak snad to bude mala fazulka 🙂
@nataliuska no ja som to prvy mesiac presvihla tak som povedala ze skusim tie dogit. No a takmer som to presvihla aj tento mesiac...lebo prave v den pozit testu ama osvietilo ze vyskusam testnut skor aj neskor a ten skorsi, ktori som povodne neplanovala si robit, bol pozitivny. Takze ja odporucam v case ocakavanej ovulacie spravit viac testov, jeden doobeda a potom aj poobede. Aj ked teda neviem ci to bude uspesne.
@bobulazelena a nemas ovulacne priznaky? Ja si testy nerobim, skoda penazi...sledujem si hlien a potom mavam v case ovulky bolesti jeden den, tak riadim sa tym...a inak sa snazime kazdy druhy den...
@poisonblu no praveze ja mam v poslednej dobe dost rozhadzany cyklus tak to tazko...no ja som to skusala pol roka podla priznakov a nic, preto som sa rozhodla pre testy...no a predstav si vcera pozitivny test a hlien nic....iba taky riedky kremovy, takze som myslela ze ovu az za par dni...my sa snazime tak hociako...ale kazdy druhy den to nevychadza...mame mensiu frekvenciu...🙂
Mozno to je aj tym, ze sme to proste netrafili predtym...aspon dufam, vysetrenia este nemam za sebou, kazdopadne za 2 tyzdne uvidim ;)
@ninkapralinka myslim,ze ano ☺
@jajka68 poprosim pridat. Dakujem
ako sa vam dari?? 🙂
Ahojte baby...ja viem odveci otazka, ale pridete mi tu, ze ma tu mozno pochopite...ste tu vsetky co chcete hlavne vy to babo alebo Vasi partneri?? Ja som s priatelom uz dlho (pomaly 8 rokov, byvame v spolocnej vlastnej domacnosti) cize idealny stav...chlapa mam ozaj super a chce velmi rodinu...obaja uz aj mame vek ze niet velmi na co cakat..taktiez uz aj okolie (najblizsi nasi) riesia s nami tuto otazku...no takto ja sa na to vobec ale vobec necitim..materinsky pud u mna nula bodov... nie, nie som zaryta karieristka ani nejaky "odlud" len proste sa na to necitim a uprimne sa aj mega bojim takej velkej zodpovednosti akou je dieta..som zodpovedna, samostatna ale toto zatial beriem ako privelke "susto".. neviem zacinam sa citit velmi zle a previnilo, ze sa vo mne materinsky cit neprebudil a ze nechcem priatelovi dozicit to jedine stastie ktore si on praje..😞😳😔

@atka1989 ja ich mam kupene, ale zatial cakam...mali na ne 50% zlavu..zacnem brat az v prvy den menzesu