icon

Ideme na to od Nového roka

malepivo
14. dec 2015

Sem vsetky baby ktore maju v plane buduci rok otehotniet. Povzbudzujme sa pomahajme si, tesme sa spolu. 🙂

poisonblu
7. jan 2016

@atka1989 ja ich mam kupene, ale zatial cakam...mali na ne 50% zlavu..zacnem brat az v prvy den menzesu

poisonblu
7. jan 2016

@jajka68 jj, mozes 🙂 dik

jajka68
7. jan 2016

Ahojte, baby, ktore chcete ist do sukromky, prosim vas, v prispevkoch oznacte bud mna, alebo
@nely459 bo aspon ja necitam vsetky vase prispevky tu v diskusii a moze sa stat, ze si to nevsimneme 😢

beka25
7. jan 2016

@jajka68 aj ja poprosim pridat do sukromnej skupiny....dik

dasenkabb
Autor odpoveď zmazal
miminkaaa3
7. jan 2016

Jajka68 poprosim aj ja o pridanie

lufa777
7. jan 2016

@jajka68 poprosim aj ja pridat do sukromnej skupiny...dakujem

bobulazelena
7. jan 2016

@nataliuska no ja teraz skusam druhy mesiac ovulacne...prvy mesiac som to presvihla alebob som nemala ovulaciu ...neviem. my este deti nemame...snazime sa rok.tak gynekolog to zacal riesit...mala by som ost teraz niekedy na krv,tak snad bude vsetko ok

bobulazelena
7. jan 2016

@poisonblu no som si kupila tie digitalne...boli sice drahe ako svina ale tak som si povedala ze aspon dva cykly s nimmmmiV skusim

poisonblu
7. jan 2016

@bobulazelena to nebola sprava pre mna

lynn333
7. jan 2016

Prosim pridajte ma do sukromnej skupiny.Dakujem 😊. Snazime sa pol roka,tak verim,ze tento rok to pride...

bobulazelena
7. jan 2016

@poisonblu tusim som sa nejako sekla 🙂

bobulazelena
7. jan 2016

@jajka68 ja si prosim pridat do skupiny

ninkapralinka
8. jan 2016

@lufa777 dakujem testom moc neverim pondelok pojdem na krv a uvidíme 🙂

kikulka25
8. jan 2016

@jajka68 ahoj, mohla by si prosim pridať aj mna do súkromnej? Ďakujem 🙂

hannah_
8. jan 2016

@jajka68 prosim aj ja o pridanie do sukromky. Dakujem 🙂

golika2
8. jan 2016

Dievčatá poprosím aj ja pridať do skupinky. Dakujem 😉

nataliuska
8. jan 2016

@bobulazelena super, ja som objednala obycajne, tak keby bol problem mozno skusim aj ja digitalne...

lufa777
8. jan 2016

@ninkapralinka potom napis

zuzfa
8. jan 2016

@jajka68 aj ja poprosím pridať 🙂

ninkapralinka
8. jan 2016

@lufa777 jasne napsiem 🙂 prsia ma bolia nenormalne aj ma picha vpravo tak snad to bude mala fazulka 🙂

bobulazelena
8. jan 2016

@nataliuska no ja som to prvy mesiac presvihla tak som povedala ze skusim tie dogit. No a takmer som to presvihla aj tento mesiac...lebo prave v den pozit testu ama osvietilo ze vyskusam testnut skor aj neskor a ten skorsi, ktori som povodne neplanovala si robit, bol pozitivny. Takze ja odporucam v case ocakavanej ovulacie spravit viac testov, jeden doobeda a potom aj poobede. Aj ked teda neviem ci to bude uspesne.

poisonblu
8. jan 2016

@bobulazelena a nemas ovulacne priznaky? Ja si testy nerobim, skoda penazi...sledujem si hlien a potom mavam v case ovulky bolesti jeden den, tak riadim sa tym...a inak sa snazime kazdy druhy den...

bobulazelena
8. jan 2016

@poisonblu no praveze ja mam v poslednej dobe dost rozhadzany cyklus tak to tazko...no ja som to skusala pol roka podla priznakov a nic, preto som sa rozhodla pre testy...no a predstav si vcera pozitivny test a hlien nic....iba taky riedky kremovy, takze som myslela ze ovu az za par dni...my sa snazime tak hociako...ale kazdy druhy den to nevychadza...mame mensiu frekvenciu...🙂
Mozno to je aj tym, ze sme to proste netrafili predtym...aspon dufam, vysetrenia este nemam za sebou, kazdopadne za 2 tyzdne uvidim ;)

lufa777
8. jan 2016

@ninkapralinka myslim,ze ano ☺

katuska_za
8. jan 2016

@jajka68 poprosim pridat. Dakujem

brcka252
8. jan 2016
Používateľ brcka252 je nedôveryhodný
Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od brcka252.

ako sa vam dari?? 🙂

matilda72
8. jan 2016

@brcka252 a myslím, že dobre 😀 😀 ovulka je pekne vtedy keď má ešte dva cykli a môžeme pekne privítať bábatko 😀 verím, že to vyjde už čoskoro. bolo by krásne na prvý krát, človek nikdy nevie ale nechcem tlačiť na pílu 😀 a vám sa darí ako???

tosaneda
8. jan 2016

Ahojte baby...ja viem odveci otazka, ale pridete mi tu, ze ma tu mozno pochopite...ste tu vsetky co chcete hlavne vy to babo alebo Vasi partneri?? Ja som s priatelom uz dlho (pomaly 8 rokov, byvame v spolocnej vlastnej domacnosti) cize idealny stav...chlapa mam ozaj super a chce velmi rodinu...obaja uz aj mame vek ze niet velmi na co cakat..taktiez uz aj okolie (najblizsi nasi) riesia s nami tuto otazku...no takto ja sa na to vobec ale vobec necitim..materinsky pud u mna nula bodov... nie, nie som zaryta karieristka ani nejaky "odlud" len proste sa na to necitim a uprimne sa aj mega bojim takej velkej zodpovednosti akou je dieta..som zodpovedna, samostatna ale toto zatial beriem ako privelke "susto".. neviem zacinam sa citit velmi zle a previnilo, ze sa vo mne materinsky cit neprebudil a ze nechcem priatelovi dozicit to jedine stastie ktore si on praje..😞😳😔

wewika1
8. jan 2016

@vik_i ja som ms po vysadeni antiky nedostala 4mesiace. je uplne bezne, ze po vysadeni nenabehne cyklus hned, nemusi to byt zrovna gravidita. musis len pockat, kym sa telo spamata z hormonov 😉