Inofolic & Folandrol
Pomohol Vám k vytúženému cieľu partnerský balíček pre ženu aj muža Inofolic & Folandrol? :-O
@lusi8 veď cytológia sa robí každý rok na preventívke... je to divný doktor, byť tebou zmením ho určite. Ja som ti písala, aké vyšetrenia sme absolvovali, nakoľko máme slabší spermiogram a vitamíny nám nejak nepomohli, tak sme sa objednali do CAR, tam nám urobia určite ešte podrobnejšie vyšetrenia.
Ved som si to aj myslela, ale tak som si vzdy pomyslela, ze on je doktor tak musi vediet. Dakujem za info. Pekny den
@lusi8,my sa snazime o dieta uz cez rok a pol a s lekarom sme to zacali riesit po roku neuspechu...takze hned po novom roku mi robil kultivaciu,myko a ureoplazmy,o mesiac nato horm.profil a manzela poslal na spermiogram...nakolko jeho vysledky neboli uplne dobre,nasadil mu folandrol a ja som si nasadila inofolic....po opakovanom spermiograme po troch mesiacoch mal vysledky ovela lepsie,ale zial dieta sa stale nezadarilo...my sme teraz objednany na vstupny pohovor do jedneho z Ba centier a uvidime,aky postup urcia tam....mne tam dal gynekolog listok kvoli tomu,aby mi urobili vysetrenie,ci nevytvaram protilatky na spermie...na tvojom mieste by som hned menila gynekologa,lebo aspon zakladne vysetrenia predtym ako pojdes do centra by ti urobit mal....
Ak by ste mali niekto zaujem,mam na predaj nepouzite balenie folandrolu...
Uz neaktualne..
Ahojte baby snáď to tu ešte oživíme :D tak ja som začala brat od 3dc inofolic.. Zatial som začala pocitovat mierne bolesti vajecnikov.. Raz na pravej,potom na lavej 🙂.. Tak možno sa tento mesiac zadarí.. Drahý tiež užíva folandrol 🙂.
@snazilka19993 ahoj ja som tiez zacala brat na treti den cyklu tak uvidime ci to pomoze☺
Drzim palce, my sme si tiez nasadili F+I a cakame na vyšetrenie spermiogramu tak som zvedava ako todopadne, mna v prvom rade poslala nova lekarka na endokrynologiu a manzela na spermiogram. Ja som zatial v poriadku tak uvidime na manzela a dalsi postup.
ja som tiez s manzelom uzivala inofolic aj folandrol,ale obaja sme ho vysadili....mm ocividne nepomohol,mame to aj na papieri a ja som inofolic uzivat nemudela,lebo mi nic nie je,,,a aj tak ho vraj maju uzivat leb zeny co maju pco
Ďakujem velmi pekne babulky ze ste sa ozvali 🙂.. My sa snazilkujeme uz 3,5 roka.. Medzitym som mala asi 2-3x pekne pozitivne tehu testy.. Ale vzdy sa ms dostavila :(.. V juli som sa odhodlala ist na gyndu a ta mi nasadila proveru na upravu cyklu..ja mam pravidelne kazdy mesiac,odkedy mam ms tak zatial nevynechala ani mesiac.. Takze z tochto hladiska som rada ze nemusim chodit na vyvolavacky a podobne veci 🙂.. Dr. Mi povedala ze mi nedpzrievaju vajicka a ze kvoli tomu sa nedaju oplodnit.. Po mesiaci uzivania proveri mi bolo cudne. Bolesti podbruska,yocila sa mi hlava,prsia som mala neuveritelne citlive,caste mocenie atd.. Proste uplne priznaky tehu.. Aj mi meskala 2 dni.. Tak ja som sa vytesovala a na 3 den ms dorazila :(.. Isla som s5 na gyndu a zevraj som to mala z tych tabletiek.. Odporucila mi inofolic a folandrol 2x denne bez prestavky.. Ale proveru som radsej vysadila,lebo na nete bolo pisane ze ju beru zeny ktorym vynechava 2-3 mesiace..nechcem sa nicit s nejakymi hormonmy.. Mam 28-31 dc..kedy ako.. Kamoska mi tiez povedala (mimochodom ona mala ten isty problem co ja) ze nech si kupim tieto vyzivove doplnky lebo jej to hned ten meaiac zabral 🙂.. Pevne verim a dufam ze to pomoze.. Vy aky mate problem s otehu? Prepacte ze som to tak rozpisala,ale chcem aby ste vedeli vlasne v com je ten problem 🙂
pozeram,že par prispevkov vyssie som sem prispela,tak budem pokracovat v nasom pribehu...navstivili smr teda gynfiv kvoli vysetreniu na protilatky na spermie...lekarka mi este urobila sono a vysetrenie na muzske hormony,,,,nezdali sa jej mm vysledky zo spermiogramu,,,prvy absolvoval vo februari a druhy v juni a teda v juli v centre,,,,,bohuzial vysledky boli zase zle,nechapem ako u urologa mohol mat vysledky v norme,,,,na konci jula som absolvobala vysetrenie hyfosy,co znamena ci mam priechodne co treba a nemusim podstupovat laparoskopiu,čize prefuk....vsetky vysetrenia a vysledky mam dobre,čize mne nic nie je...len tedamame zly spg...odporucili nam icsi a pojdeme teda na to
Dievcata, inofolic sa berie na PCOS, inak len rozhadze zbytocne cyklus. A folandrol, to je ciste predrazene placebo, ak ma niekto pocit ze mu to pomohlo, tak je to bud velka nahoda alebo skor nemal vazny problem. Na zly spermiogram folandrol nezaberie, vo folandrole nie je skoro nic a aj to nic je tam v mizivych koncentraciach. Pri spermiograme sa treba zamerat na hladanie priciny tohto stavu, nevyhadzujte zbytocne prachy za taketo hluposti.
Tak to mi je luto ze niektore ste tolko vysetreni absolvovali a a ze to nepomahalo :(.. Dufam ze ja nebudem musiet a ze inofolic nastartuje organizmus a pomoze oplodnit moje tzv "vajicko" .. Vsetkym prajem vela zdravicka a stasticka ❤ dufam ze buduci mesiac si sem budeme pisat uz iba same dobre spravy :*
@snazilka19993 aby si pravdu mala😉
Miriamn76 tak dufajme 🙂
@snazilka19993 tolko pozitiv som tu uz precitala na ten inofocil tak pevne dufam ze sa podari aj nam a najdeme tie dve //☺
Ahojte babule, beriem Inofolic len prvy mesiac. Ak myslite, ze vam len uskodil, mozete povedat blizsie, ze v com? Rada by som vedela (sprava bude fajn). Mam pocit , ze som trochu pribrala, ale ci to je Inofolicom to neviem...
@zlatarypka myslim ze taketo vitaminy vobec na priberanie nemusia mat vplyv. Myslim ze mnohe si to len dako nahovarame, respektive si tym priberanie ospravedlnujeme :-P
Zlatarybka ahoj.. Ja uz zajtra ukoncim prvu krabicku a pondelok zacinam s druhou.. Ako hovorím,okrem bolesti vajecnikov vobec ziadne ine priznaky nepocitujem.. Bambulky mam na vas este jednu otazocku ktoru si neviem vysvetlit.. Inofolic uzivam od 3dc na 4-5dc sme mali nechraneny styk .. Vsetok tam ostalo 🙂 ale uz potom dalsie dni vsetko vytieklo ako sme skusali :(.. Plodne dni mam az buduci tyzden.. Takze ja sa chcem opitat ze da sa otehotniet den po ms?
Baby ako berie váš mm folandrol 2x1 sáčik??
Ahoj 🙂.. Moj priatel zacal brat 2x denne ale potom sa mi zacal stazovat ze sa citi cudne,tak zacal uzivat 1x denne .. Tak neviem..mne to tak odporucila gynekologicka
@snazilka19993 dakujem skusim mu dat 2x1.

Prave preto sa pytam na vysetrenia lebo jeho cele vysetrenie trva 5 minut, uz asi 4 roky mi nezobral krv, uz asi tri roky mi nerobic citologiu- vyter a ked som bola teraz na preventivke a povedala ze chceme babo a nedari sa uz 10 mesiacov tak mi povedal ze mam ist do Heliosu. Domnievam sa, ze najprv by mal vysetrenia riesit gynekolog az po tom posudit ci treba odbornejsiu pomoc, alebo sa mylim?