Inofolic & Folandrol
Pomohol Vám k vytúženému cieľu partnerský balíček pre ženu aj muža Inofolic & Folandrol? :-O
Ahojte, mám doma balenie Folandrolu 29 ks za 15€ vrátane dopravy. Ak by niekto chcel, ozvite sa.
Ahojte dievčatá,
my sme sa s partnerom tiež snažili a nakoniec po 2 mesiacoch snaženia s práškami Inofolic a folandrol, čakáme bábätko. Som v 22. týždni.
Tým pádom mi ostali ešte nejaké sáčky ak by ste mali záujem, za rozumnú cenu veľmi rada posuniem ďalej.
Ahojte dievcata my sme s manzelom vcera zacali s uzivanim Inofolicu a Folandrolu tak uvidime ci pomoze dam vediet...velmi sa mu to nepozdavalo citil tam nieco umele asi tie sladidla nemuseli tam vobec byt dufam ze neuskodia nejako😍
@ivike67 ak sa mozem opytat, brali ste ich kazdy den v rovnakom case a naraz alebo nepravidelne? Dakujem🙂
Baby,mám na predaj partnerský balíček Inofolic20 vrecúšok +folandrol 30 vrecúšok,nový zabalený balíček,kolegyňa už porodila a našla doma,nemá tu účet,tak posúvam ja 🙂 cena 24€
Mám na predaj otvorený Folandrol ešte 17ks v balení, nám už netreba 😊 Cena je 9€+poštovné. Ak by mal niekto záujem, píšte 😊
Ahojte mam na predaj Folandrol 30 vrecusok + 6 vrecusok z predchadzajuceho balenia. Za 15€ vratane postovneho, ak mate zaujem piste spravu. Dakujem 🙂
@natuska47
@smejussska
@emiliasp
Dievčatá ak niekto má na predaj partnerský balicek popripadne Inofolic tak mi napíšte IP rada by som si zakúpila ďakujem
Ahojte, ak by mal niekto záujem, mám na predaj Inofolic (58ks) za 25€ + pridám k tomu 2ks ovulačnÿch testov a PROfertil (cca 80 tabliet). Cena je už s poštou.
Zienky posuniem niektorej za dobrú cenu 35 sackov inofolicu, mne už netreba 😉 (papala som dva a pol mesiaca po dva sacky denne)
@siilvinkaa1 Inofolic 29 vrecúšok,Folandrol 24 vrecúšok mám ešte na predaj,cena spolu 20€

@snazilka19993yslim ze nie jedone zeby si mala ovu vtedy.