Inofolic & Folandrol
Pomohol Vám k vytúženému cieľu partnerský balíček pre ženu aj muža Inofolic & Folandrol? :-O
Ahojte, mám doma balenie Folandrolu 29 ks za 15€ vrátane dopravy. Ak by niekto chcel, ozvite sa.
Ahojte. Mate niektorá na predaj zvyšní Inofolic? Poprosím IP. 🙂
Ahojte dievčatá,
my sme sa s partnerom tiež snažili a nakoniec po 2 mesiacoch snaženia s práškami Inofolic a folandrol, čakáme bábätko. Som v 22. týždni.
Tým pádom mi ostali ešte nejaké sáčky ak by ste mali záujem, za rozumnú cenu veľmi rada posuniem ďalej.
Ahojte, ostal mi inofolic 60+5 bal za 30+poštovné. Exp. 5/2019
Predam Inofolic 20 balickov, cena 10€.
Baby ostal mi partnersky balicek ak by mala niektora zaujem 🙂
Ahojte dievcata my sme s manzelom vcera zacali s uzivanim Inofolicu a Folandrolu tak uvidime ci pomoze dam vediet...velmi sa mu to nepozdavalo citil tam nieco umele asi tie sladidla nemuseli tam vobec byt dufam ze neuskodia nejako😍
@ivike67 ak sa mozem opytat, brali ste ich kazdy den v rovnakom case a naraz alebo nepravidelne? Dakujem🙂
@zaralondon my sme s manzelom brali kazde rano ked sme sa zobudili 🙂
Baby,mám na predaj partnerský balíček Inofolic20 vrecúšok +folandrol 30 vrecúšok,nový zabalený balíček,kolegyňa už porodila a našla doma,nemá tu účet,tak posúvam ja 🙂 cena 24€
Mám na predaj otvorený Folandrol ešte 17ks v balení, nám už netreba 😊 Cena je 9€+poštovné. Ak by mal niekto záujem, píšte 😊
Ahojte mam na predaj Folandrol 30 vrecusok + 6 vrecusok z predchadzajuceho balenia. Za 15€ vratane postovneho, ak mate zaujem piste spravu. Dakujem 🙂
@evakocibanova máte ho ešte na predaj
@natuska47
@smejussska
@emiliasp
Dievčatá ak niekto má na predaj partnerský balicek popripadne Inofolic tak mi napíšte IP rada by som si zakúpila ďakujem
@smejulinko ja mam 19 baluckov inofolicu, za 10€ plus posta ak chcete
Ahojte, ak by mal niekto záujem, mám na predaj Inofolic (58ks) za 25€ + pridám k tomu 2ks ovulačnÿch testov a PROfertil (cca 80 tabliet). Cena je už s poštou.
@smejulinko ahoj, ja mám už len Folandrol 17ks, ak by bol záujem 😉
@frederica955 ahoj, je tvoja ponuka este aktualna? Dakujem 🙂
@siilvinkaa1 ahoj uz nie 😕
@frederica955 nevadi, ďakujem a pekny dnik 🙂
Zienky posuniem niektorej za dobrú cenu 35 sackov inofolicu, mne už netreba 😉 (papala som dva a pol mesiaca po dva sacky denne)
@alexka2103 ahoj, za aku cenu prosim ta? Dakujem 🙂
@siilvinkaa1 za 15 EUR 😉
@alexka2103 ďakujem, napíš mi prosím ťa do správy údaje k platbe 🙂
Dievčatá, kúpim Inofolic 🙂 Ďakujem !
@lenusik296 ja mam na predaj, doma pozriem, ze kolko este mam a napisem IP
ahojte, nemáte niektorá na predaj Inofolic a Folandrol? Ďakujem 🙂
@siilvinkaa1 Inofolic 29 vrecúšok,Folandrol 24 vrecúšok mám ešte na predaj,cena spolu 20€

@snazilka19993yslim ze nie jedone zeby si mala ovu vtedy.