Inofolic & Folandrol
Pomohol Vám k vytúženému cieľu partnerský balíček pre ženu aj muža Inofolic & Folandrol? :-O
AHojte, aj ja by som kupila Inofolic aj Folandrol, ma este niektora z Vas na predaj? Dakujem
@andiee zistim u kamosky hned dam vediet 🙂
@siilvinkaa1 poštovné obyčajne 0,95€
@andiee kamaratka ma na predaj tieto (im sa podarilo 🙂 ) inofolic je do 4/2018 a pansky 6/19, spolu za 35€
@lullaby126 super to by som zobrala, odkial je kamoska? Ja som TT alebo BA.
@lullaby126 gelove kapsule su inak lepsie? Ja mam teraz prve balenie prášku co mi končí
@andiee hmm ja som ich nebrala ale jej lekarka povedala ze tie su ucinnejsie, je tam nieco co v prasku nie je
@lullaby126 dobre, ved aj keby boli rovnaké tak to je jedno. Das mi na ňu kontakt ci ako?
@andiee nie je tu na mk, napisem jej a dam ti vediet cez Ip 🙂
My to uz berieme cca 3 tyzdne. A snazime sa o babo priblizne 2 roky a zatial nic. 😞
Prosim vás berie sa inofolic aj cez menštruáciu?beriem to prvý krát Dakujem
Baby predavam folandrol, v krabicke 30 ks, spotreba do 06/2019 za cenu 10 Eur s postovnym. Je to v original krabici. Mam velmi pomohol 🙂 Toto balenie sme uz nestihli vyuzivat.
@hejterka dobrý deň, máte ho ešte v ponuke ?
Ahojte Dievčatá, ak máte na predaj Partnesky Balicek “Inofolic+Florandol”, mala by som seriózny záujem kúpiť ho za rozumnú cenu. Píšte mi správy
Ďakujem 😉
Ajojte kupim Folandrol a Inofolik za rozumnu cenu 😉 komu zvysil , napiste mi. Dakujem
Ahojte, zostalo mi 33 balíčkov Inofolicu, predám za 14e + pošta.
Mne pomohol inofolic☺
@siilvinkaa1 predavate ho este?
@sccarlet áno ešte je to aktuálne 🙂
@siilvinkaa1 cize za 14e (+posta0,95) 33balickov inofolicu, to by som vzala.Len este ma zaujima datum expiracie😉 piste mi orosim spravu😉
@sccarlet správa poslaná 🙂
Predám Inofolic 4 ks a folandrol 20 ks dátum spotreby 03/2020

@emiliasp aká by bola cena s poštou prosím ťa? ďakujem 🙂