Je 35 rokov veľa na druhé dieťa?
Ahojte jedno dieťa už máme chlapca 4,5 ročného ,má nks ale inak funguje dobre . Ja budem mať o mesiac 35 ,manžel 36 . Prvý krát po otehotneni som potratila v 10 týždňi , babatku prestalo bit srdce , čiže náš syn je z druhého otehotnenia , o 3 mesiace nato sa nám podarilo . Obe tehotenstva boli plánované. Pôrod som mala ale veľmi zlý a predčasný . Preto mám obavy z toho a tiež aj z veku ,išli by ste do toho? Už síce 4 mesiace máme nechránený sex ale nesledujem plodne dni ale styk mávame veľmi často , už muž srandoval že je neplodný. Ja mám trošku obavy pretože v apríli som bola na operáci mala som nezhubný nádor na vaječníkoch . Na gynekologické prehliadky chodím teraz každé tri mesiace kvôli tomu podľa gynekológa som zdravotne ok . Túžba po druhom dieťaťi je veľká ale aj strach , išli by ste do toho

@lonely66 rizikovy porod neni taky maler, pri druhom vedia veci osetrit. Ale v 35 zeny rodia ako na pase, keby je to 45 nepoviem. Ale kamosky rodili v 45 a nejake caviky nerobili lekari. Pre rizikove veci su rizikove poradne, takze od 26tt stale behas na tieto poradne a sleduju mozne problemy. Ja som bola prekvapena ako sa venovali. Dnes ide o to, aby dieta a mama boli mimo nebezpecenstva. Aspon to je moj dojem a to mam aj dalsi porod v statnej nemocke.