Je ideálny čas na dieťa, keď má žena 34 a muž 42 rokov?
Je podla vas idealny cas na dieta ak zena ma 34 r a muz 42?Napiste Vase nazory,rada si ich precitam🙂
@diamond007 co nenapadlo? stale bolo nieco, kvoli comu sa to odkladalo... Muzova praca, moja praca, byvanie atd... Tak to clovek posuval, ale tak nemyslela som si nikdy, ze potratim 3x za tri roky kym sa dopracujem k dietatu... Na toto ta nikto nepripravi....
No, je najvyssi cas zacat.
ak chcete deti, tak zacnite hned. mladsi nebudete a hlavne nevies, ci sa vam podari hned. my sa pokusame o dieta dva roky a nic.. vekovo som 34, partner 38. takze sup sup a drzim palce, nech sa nemusite trapit tak ako my 🍀
To je už dosť neskoro :D
Do toho....nemáte na čo čakať...
Pokial sa nepoznáte sotva dva týždne..
Ak chceš vedieť úprimný názor, tak "ideálny" čas je žena 24 a muž 28... tie čísla som samozrejme strelil +-, ale zhruba sedia.
U muza je to ok aj do 45 rokov..Ale u zeny je to podla mna dost neskoro 34 rokov na prve dieta...
My sme presne v tomto veku s muzom kedy som si povedala ze posledna sanca na posledne dieta (u nas tretie). Prve bolo 10 rokov dozadu a ten rozdiel neskutocne citim (energia, zdravie....). Ak sa na to citite, necakajte, vela stastia.
Aj s tym treba ratat,, ze sa nebude darit 😟
Nie, idealny cas bol tak 10 rokov dozadu...

@ikonica to ti nenapadlo ? 😶😶😶😶