icon

Je môj ovulačný test pozitívny?

lucinka9h
4. mar 2021

Ahojte. Viete mi povedať či je môj test pozitívny? Z jednej strany druhého pruhu je tá čiarka silnejšia .. včera mi čiarku ani poriadne neukázalo .. mám sa tešiť? Ďakujem za odpovede

Je môj ovulačný test pozitívny?
ab727
•
4. mar 2021

@lucinka9h pekne tam vidno dve čiarky...nemáš problém so zrakom?

sylvia_123
•
4. mar 2021

@ab727 😁😁😁

lucinka9h
autor
•
4. mar 2021

@ab727 len som sa opýtala ... nemám problémy so zrakom ale tá druha čiarka bola taká rozpitá a nezdala sa mi rovnako silná alebo silnejšia tak som chcela počuť objektívny názor rozumných žien 🙂

veronikaszabova
•
4. mar 2021

@ab727 koment odveci 🤦‍♀️ale ze uplne...

ab727
•
4. mar 2021

@lucinka9h ach jaj veď je tam viditeľná čiarka a to je na tom teste asi najpodstatnejšie či nie?

veronikaszabova
•
4. mar 2021

@ab727 ona sa pyta na OVULACNY TEST., nie tehotensky

ab727
•
4. mar 2021

@veronikaszabova keď myslíš

ab727
•
4. mar 2021

@veronikaszabova pokiaľ viem funguje to podobne ako tehotenský test a tá čiarka jedna aj druhá sú takmer rovnako silné

veronikaszabova
•
4. mar 2021

@ab727 chcela sa poradit, tak si ju nemusela tak zotriet. Uplne zbytocne.
A za mna je ten test este neg.,no niekto ma mozno skusenost, ze uz pri takych ciarkach sa im zadarilo. Preto sa pyta.
Skoda slov.
Pekny vecer prajem

ab727
•
4. mar 2021

@veronikaszabova s autorkou sme si to vysvetlili,bolo to zle podané,určite som nechcela nikoho uraziť...pekný večer

saja1
•
4. mar 2021

Mne sa zda este negativny, ale uz fakt tesne. pre neznalych, nefunguje to ako tehotensky test, pretoze v pripade ovulacneho testu je potrebne aby bola testovacia ciarka aspon taka silna ako kontrolna ❤

lauritka
•
4. mar 2021

trosku chyba, ale niekedy nie su uplne rovnake. skus este zajtra okolo 10-11, mohol by byt este silnejši.

sense
•
4. mar 2021

Testovacia čiarka ma byt rovnako silná alebo silnejšia ako. Kontrolna... Kľudne sa snažte a sprav. Test aj zajtra... Ja myslím ze ešte úplne pozitívny nie je

michaelka_
•
6. mar 2021

@lucinka9h robila som ten istý test, testovacia čiarka je ešte silnejšia ako kontrolná.

adelleli
•
20. feb 2023

Presne tak, čiarka musí byť rovnako silná alebo silnejšia
Kiežby aj tehu test tak ukázal ☺️