Je možné otehotnieť na 16. a 17. deň cyklu?
Ahojte mozem otwhotniet na 16 a 17 den cyklu vychadza mi to na plodne dni ... kolko dni vytrzia smermie v posve
Ano len mam dlksi vyklus 33 az 35 tak zato sa pytam kedy by mala byt ta ovulacia
@andula155 u mojom 32dnovom bola ovulácia na 20den - potvrdená u lekára aj testami.
@hennyinnsbruck aj Teba bolelo vtedy podbrusku , ja mám také slabé krče a som nafúknutá ... !! Ja som Svojmu gynekologovi vravela ze mám dlksi cyklus ale on iba stale melie ze kazda zena ma na 12,13,14 den cyklu je plodna ... aj ked vie ,ze to plati pre 28 dnovy cyklus
@andula155 to máš "mudreho" lekára... Nie len výtok som mala sem tam pichnutie vo vaječníku 😊
Otehotnieť sa da naozaj kedykoľvek...poznam ženu co otehotnela cez menštruáciu (nemali sex v iný deň ten mesiac)
@hennyinnsbruck už ma 80 rokov ... ani sam nevie co rozpráva ... tak uvidím trz ci sa podari ... som po potrate len sa bojim ze to zle dopadneb
@hennyinnsbruck
@andula155 neboj sa strach ti nepomôže. .. Neovplyvnis, bude čo bude.
@taziona ahoj, mozem sa spytat.. A menstruacia ti hned meskala alebo si nedostala az tu dalsiu? Za kedy ti ukázal test.. Dakujem ;)
@petkasaurus hned mi meskala. Aj som mala bolesti v podbrusku v den ked som mala dostat,tak som si myslela,ze uz nic z toho. Ale menstruacia neprichadzala a ked meskala dva dni, uz mi test ukazal slabu ciarku 🙂
@petkasaurus ale ja mavam tak 35 dnove cykly
@andula155 teraz som to mala potvrdene ovulacnymi testami. Kedze sa nam dlhsie nedarilo,tak som chcela vediet kedy presne mam ovulaciu. A ovulacne testy vysli pekne na 21. Den. Aj hlien bol a mala som taku divoku naladu :D (hormony) a podarilo sa 🙂 ale pri tychto cykloch nikdy nevies....
Mám šancu otehotnieť styk sme mali na 15,16 den cyklu potom na 20,21 den cyklu ... dlzka cyklu je 33-35 dnes som si robila test ale vysiel negativny bola som len zvedava !!!
Môžem sa popitat nemala som celi mesiac menštruáciu a s priateľom sa snažíme o babetko dosť dlho mohli bi ste mi poradiť mala som aj bolesti v podbrušku ako kebi kŕče a biele vitoky ďakujem vopred”