icon

Je možné, že ovu testy su negatívne a ovu aj tak nastala?

8. sep 2025

Zdravím, je možné že ovu testy su negatívne a ovu aj tak nastala? Dnes ráno cca 9:30 bol hlien ako vajíčkove bielko a cca 16:30 už menil konzistenciu aj sa trocha zmenil na viac biely (nasla som o tom clanok). Ďakujem

Je možné, že ovu testy su negatívne a ovu aj tak nastala?Je možné, že ovu testy su negatívne a ovu aj tak nastala?
zuzanita1609
Autor odpoveď zmazal
andulka1988
9. sep 2025

@anonym_autor tento cyklus som si začala robiť aj ja LH testy, dosť ma zmiatly. V ovulacnej fáze som bola bez vytoku a akéhokoľvek hlienu,mám cca 8 dní pred ms a mám až teraz troška vodnaty.

autor
9. sep 2025
@andulka1988

@anonym_autor tento cyklus som si začala robiť aj ja LH testy, dosť ma zmiatly. V ovulacnej fáze som bola bez vytoku a akéhokoľvek hlienu,mám cca 8 dní pred ms a mám až teraz troška vodnaty.

@andulka1988 ved to ze to už ani LH testy niesu co bývalý alebo mi mame malo toho hormónu 🤗

andulka1988
9. sep 2025
@anonym_autor

@andulka1988 ved to ze to už ani LH testy niesu co bývalý alebo mi mame malo toho hormónu 🤗

@anonym_autor asi áno,ja som bola vybavená keď som si urobila prvé 2 testy v 13 DC a o 10 hod mi vyšla šedá testovacia čiarka a o 20 hod taktiež ale taká silno tmavá nechápala som. A od 14dc červené ale ani jeden deň som nemala pozitívne keď som sa dostala na 20 DC začali už byť čisto slabunke. Nechápem ale bola som zvedavá

autor
9. sep 2025
@andulka1988

@andulka1988 ja mam 10 dní do MS

andulka1988
9. sep 2025
@anonym_autor

@andulka1988 ja mam 10 dní do MS

@anonym_autor ja 9 uvidíme budeme spolu očakávať aj keď ja si myslím že už to nepôjde

autor
9. sep 2025
@andulka1988

@anonym_autor ja 9 uvidíme budeme spolu očakávať aj keď ja si myslím že už to nepôjde

@andulka1988 myslíte u vás? Tak držím palčeky

andulka1988
9. sep 2025
@anonym_autor

@andulka1988 myslíte u vás? Tak držím palčeky

@anonym_autor myslím u nás , aj vám držím palce. O týždeň dám info či to vyšlo ale myslím že skôr nie

autor
9. sep 2025
@andulka1988

@anonym_autor myslím u nás , aj vám držím palce. O týždeň dám info či to vyšlo ale myslím že skôr nie

@andulka1988 okik uvidíme ako to pôjde 😉

autor
9. sep 2025
@andulka1988

@andulka1988 a prečo myslíte že skôr nie

babi2345
10. sep 2025

@anonym_autor ovulacia môže nastať aj 18,19, 20,az 23. den cyklu. A to že test je negatívny môže byť, že prebehla aj tak ovulka, tento mesiac nemáte ovulku, alebo len bude... vidím tam len do 15.ho dňa. Hlien nieje smerodajny, môžete mať ovuláciu aj na sucho. Test treba robiť po obede v ten istý čas každý deň. Skúšajte s partnerom a uvidel či príde ms. 🤞🤞🤞

any_soj
10. sep 2025

@anonym_autor áno môže byť. Ja som nevidela ešte pozitívny test u seba :D a mám 3 deti. Ono to časové okno dostatočne zvýšeného hormónu je dosť krátke. Niekde sa uvádza že ani pri testovaní 2x denne vždy v rovnakom čase nie je istota, že sa to zachytí.

anonym_1cbda0
11. sep 2025

@anonym_autor Mne nikdy nevysiel ovu test pozitivne a mam 2 deti. Ovu bola podla sona normalne v strede cyklu, a aj tak na teste nic 🤷‍♀️

andulka1988
17. sep 2025

@anonym_autor ahoj,už si skúšala trhu test?

autor
17. sep 2025
@andulka1988

@anonym_autor ahoj,už si skúšala trhu test?

@andulka1988 ano zatiaľ duch.

andulka1988
17. sep 2025
@anonym_autor

@andulka1988 ano zatiaľ duch.

@anonym_autor držím palce nech to bude ako si praješ