Je ovu test pozitívny?
Myslíte že môžme dnes skusit? Sa mi zdá že už je takmer pozitívny bazalna teplota ešte nevyskočila na 37 ...

Určite skúste aj dnes, veď za to nič nedáte 🙂 Ale ja si myslím, že čiaročka ešte bude silnejšia zajtra🙂 Prípadne, ak si sa otestovala dnes ráno, tak skús ešte aj teraz. Držím palce 🙏
@ivkav5 no ja som aprili mala pozitívny tehotenský test ale skončilo to zamlčanym potratom:( čo bola dosť rana pre nas lebo tiež sme skúšali vyše roka ale zas som kojila prvu dcerku odstavila som ju aprili a vtedy to aj vyšlo hneď a to sme boli spolu raz co siel muz na služobku taka ironia .. prešli dve ms od kyretaže skúšame no gynekológ povedal ze auguste môžme ..skusili sme aj minuly mesiac ale nič možno to je aj dobre aby sa telo viac uzdravilo ale nejako stracam nadej zas dnes som si spravila ovu test a ta ciarka je slabšia ako včera teplota tiež nízka 36,60 takže ovulácia ešte neprebehla možno ešte len pride som 13DC .. podľa aplikacie vrchol ma byt sobotu ...mame svadbu možno to vyde cez svadobnu noc to vy bola aka sranda😃 aj ked ja sa už bojím myslieť pozitivne som sa tešila myslela ze je to ok zle mi byvalo a doktor ze nebije srdiečko na prvej kontrole neprajem žiadnej žene čo túži po dieťatku facka od života bola som dlho v depresii ani s ľuďmi som sa nechcela bavit nikto to nevedel len ja muž chcela som pokračovať v materskej prva dcerka ma dva roky aj 3 mesiace ale asi to pan boh nechce už sa s tym racej zmierujem že človek toto neofplyvni dava deti takym co idu na potraty a deti ani nechcú niekedy mi všetko pride nespravodlive 😢 držím vam palce nech sa aj vám zadari a porodite zdrave babetko lebo ta pozitívna ciarka na tehu teste není ešte vyhra myslela som si to naivne skôr prva taka vyhra je ked doktor povie že je to tehotenstvo v poriadku aj by som to tak brala keby sa nam pošťastí