icon

Je šanca na počatie 4 dni pred ovuláciou?

12. nov 2023

Ahojte žienky.. snažíme sa s manželom o bábätko, avšak kvôli pracovnej ceste nám tento mesiac vyšiel sex na 4 dni pred ovuláciou (v podstate možno len 3, keďže sex bol neskoro v noci). Myslite že je tam šanca aby spermie prežili taký čas? Momentálne som 7dpo, tak čakám ako sa veci vyvinú.. ďakujem všetkým za názor a skúsenosti

Strana
z2
patriciavojto1
13. nov 2023

Anooo pred jednou mi volali
Ráno mi brali krv
Ďakujem ☺️🥰🥰

autor
13. nov 2023

@patriciavojto1 Testik už máš tiež pozitívny? či neskúšala si?

patriciavojto1
13. nov 2023

Nie načo 😁

patriciavojto1
13. nov 2023

Mám si kúpiť ? Na sono idem 27.11

autor
13. nov 2023

@patriciavojto1 nemusíš vôbec, len som myslela či si si nerobila zo zaujímavosti 🙂

patriciavojto1
13. nov 2023

Nie nechcela som sa sklamat ak by nie .
Ale kúpim si ho 😆 aspoň odfotim na pamiatku do albumu

patriciavojto1
Autor odpoveď zmazal
21anjelik19
13. nov 2023

Ano..mam tak 2 baby

engiii
13. nov 2023

Ahoj my 4 dní pred ovu ... som 11tt tak som zvedavá na pohlavie či to ozaj tak funguje🙂

autor
13. nov 2023

@engiii tak to daj určite vedieť, zatiaľ vyzerá že mnohým babám to fakt sedí :D

luciah187
14. nov 2023

@zuz987123
@veronikaszabova
@jessica6
@srdeenko19
@21anjelik19
A aj ostatne … baby prosim, a ako to trafit, aby to bolo tie 3-4 dni pred ovu? To podla testu asi nezistim, ci? Ako ste na to isli vy? Mavate pravidelne? 2 dni pred ovu je tiez ok na dievcatko, alebo radsej skor? Vopred velka vdaka 🙏🙏🙏

nevenka
15. nov 2023

@luciah187 no, ja som bola po covide, plus este daka dalsia viroza po nom. A nemala som ani ziadny priznak, ze hlien alebo co, teplotu som si nemerala, lebo som este mala z choroby zvysenu. Az neskor po Ms som merala a bola stale nizka. Ani testy som nerobila v ten cas. Teplota nizka cely cyklus a zrazu na 25 den cyklu vyskocila. Este som sa rozculovala, ze nejak neskoro ta ovu bola, no nedalo mi to a spravila som si zo srandy test a tam dve ciarky. Podla intenzity ciarky musela byt ovulacia okolo 15-teho dna cyklu, sex bol nechraneny len 10 DC este s kaslom, si to pamatam. O a ja som mavala takr cykly, ze ovu najskor 17-ty den, ale uz sa stalo, ze aj 24-ty. U mna to vobec nie je pravidelne. Bezne mavam cykly 38 dni, ovu neskor. Tretie dieta bolo pocate na 12 DC, ovu este nemala prist a prisla 14 DC. No a toto stvrte nemalo byt vobec, ale ktosi zhora tak chcel 🙂. Potom aj sono potvrdilo, ze je to tak, ako si myslim. Ja som si robila teh. test preto, lebo som.brala lieky, co sa v tehotenstve nesmu, tak som nastastie na to prisla skoro.
No a prveho chlapca neviem, kedy sme a prve dievca tiez neviem, ale teda viem, ze vzdy tak neskor v tom cykle, mne aj TP vychadzal blbo, prve dieta som prenasala 8 dni a druhe 4 dni, aj to mi robili nasilu 3x Hamiltona, az potom sa to spustilo. Tie dalsie 2 deti neviem, museli vyvolavat skor.

nevenka
15. nov 2023

@luciah187 tak si asi viac mesiacov musis testami a meranim BT zisyit, kedy cca ovu mavas a posledny sex mat 4 dni pred tym terminom. Exaktne to nie je, nuz ale jedine takto asi...

luciah187
15. nov 2023

@nevenka oki dakujem velmi pekne, takze 4 dni je ideal

Strana
z2