icon

Je šanca pri druhom partnerovi na vyššiu šancu na otehotnenie?

14. apr 2021

Je šanca pri druhom partnerovi na vyššiu šancu na otehotnenie? Ze pred par mesiacmi som mala partnera s ktorým sme mali nechránený styk a neotehitnela som a teraz mam druhého... Zažili ste to niektorá? Ze pri druhom ste otehotneli hneď a pri prvom sa nedarilo?

cocolino234
Odpoveď bola odstránená
luckalukas_1
14. apr 2021

mozes striedat partnerov ako ponozky, ked moze byt chyba v tebe

petamich
14. apr 2021

jasne, ved to je uplne normalna vec 🙂 muzi maju kvalitu ejakulatu roznu nie je to nejaka standardna norma per kus, rovnako ako partnerska kompatibilita je ina s kazdym partnerom ale ako pisu baby, ak napr. je nejaky problem u partnerky, tak ani 20 partnerov nepomoze

autor
14. apr 2021

@luckalukas_1 nestriedam lenže bývalý partner sa so mnou rozišiel kvôli tomu ze sme nevedeli počať

autor
14. apr 2021

@luckalukas_1 a ja som vraj úplne v poriadku

luckalukas_1
14. apr 2021

ked mas urobene vsetky potrebne vysetrenia, ktore suvisia s plodnostou a mas vsetko v poriadku, tak mohol byt chyba kludne tvoj partner, aj u nas je chyba v manzelovi, ale niekedy sa proste len nedari a trva to dlhsie 🤷 osobne poznam par, ktorym sa zadarilo az po neskutocnych 10 rokov a pritom boli obaja vysetrení a uplne ok.. no poznam aj taku, co otehotnela v 15 na diskoteke, mozno ani nevie skym 😃 je to velmi individualne

sofiella
14. apr 2021

Ja mam za sebou 9rocne manzelstvo- bezdetné. S druhym mužom som otehotnela na prvý pokus. Takže urcite niekedy nemusi byt chyba ani v jednom z vás, ale spolu to proste nejde

sonetta
14. apr 2021

Môže aj nemusí. S exom sme čakali na malú 3r.s terajším partnerom som otehotnela do pol roka po vysadení antikoncepcie a ani neviem ako. 🤣Jasne ze viem, ale mimo vyratanych plodných dní.

bambulienka25
Odpoveď bola odstránená
autor
14. apr 2021

@bambulienka25 mame všetky vyšetrenia za sebou... Nakoľko sme sa snažili 3roky

bambulienka25
Odpoveď bola odstránená
autor
14. apr 2021
autor
14. apr 2021

A teraz mam duchov na teste.. A to sme si dávali pozor

tenerifka
14. apr 2021

byvaly partner si dal urobit spermiogram?

ckatka
14. apr 2021

Niektoré veci nevysvetlis. My sme otehotneli po skoro 15 rokoch. A tiež nám "nič nebolo"