Je šanca prirodzene otehotnieť pri zlých výsledkoch?
Dobrý deň žienky,
chcela by som sa opýtať, či sa tu nájdu nejaké ženy, ktoré mali nižšiu ovarialnu rezervu a ich muži mali teratozoospermiu a napriek tomu sa im podarilo otehotnieť. Na klinike nám povedali ze pri takejto kombinácii sa robí IVF, ale rada by som si tu prečítala nejaké pozitívne správy, ktoré by mi kus dvihli náladu, nakoľko neviem prestat na to myslieť a so psychikou to ide u mňa dole vodou...
Ďakujem 🙂
@bilberryday o tej este nevedeli az po vysledkoch z krvi 😉 vies co zacala som riesit so svojou doktorkou ci ta na nieco pride
Mne doktorka v car nevedela odpovedat na klasicke otazky kedze som bola v strede cyklu pytala som sa ci ovulacia prebehla presne nejak den hore dole a povedala ze nevie, pytam sa jej ci nemam nieco na pravej strane ked ma pri styku bolieva neustale jedna strana ako keby mam ovu stale a povedala ze hmm to mi nevie povedat🫣
Ja mávam tiež bolesti na pravej strane.. od roku 2019 .. vždy mi hovorili ze je to kvôli tomu že mám príliš veľa plynov, ale tak rozmýšľam či to nebude kvôli nepriechodnemu vajickovodu... s Car sme celkom spokojný sú na nás veľmi milý, takže nad zmenou zatiaľ neuvažujeme...
Necakaj a chod na IVF
Muž má túto diagnózu ,ale v ťažkej forme a nám sa teda nepodarilo ani pri mojej dobrej ovarialnej rezerve.