Je šanca, že mi príde ovulácia?
Ahojte baby , chcem sa spýtať , nakoľko neviem čo si mám o tom myslieť .. je šanca ešte že príde ovu ? Minuly cyklus prebehla na 18 deň .. a teraz sa mi zdá že asi nepríde 😏
@jana65l ja robím testy kvôli tomu že mám PCO 😔minuly mesiac som mala ovu aj podľa testov aj podľa teploty super , a tento cyklus ako som nasadila vitex , tak zrazu toto .. ak by som mala ovu , tak by bola teplota vyššia 😔
A meriaš teplotu v tom istom čase v ústach alebo dole? Dosť ti teplota skáče. Ale povedala by som,že ovu ešte neprebehla. Testy nemajú rovnakú farbu ani v jeden deň a teplota je nízka. Pri PCO môže byť cyklus dlhší a ovu ešte môže prísť. Mne bežne chodila na 30-35 DC.
@nina004 každé ráno 4:40 , a meriam dole . Ja vždy keď som zachytila ovu - pozit.testom tak stále na 17 deň 😏 tak dúfam že ešte len príde , lebo mávala som problém že ani ovu ani MS nebola dávnejšie .. myslela som že už sa to konečne upokojilo a ustálilo ale nie .
@rsimoneees ovu urcite pride.mozno neskor ale pride. Netreba sa bat. Tiez mam PCOS.cely zivot. Mam cykly ked pride ovu na 20dc a ked pride na 50,60.dc. je to uplne normalne pri tejto diagnoze
@marticka85po dúfam že príde 😔lebo toto PCO je strašný kolotoč , ja hneď stresujem lebo akonáhle nemám ovu , nepríde mi MS a musím chodiť na vyvolávačku a to už nechcem . Nerobí mi vôbec dobre ten veľký nárast hormónu do tela .😒
@bambulienka25 užívam čistý inositol od - my proteín asi 4 mesiace , a plus vitamíny ako kyselina listová , Vit E, C a pod ☺️
@rsimoneees podľa mňa ovu ešte nebola, ani podľa testu ani podľa teploty. Po ovulacne hodnoty by mali byť vyššie. A vitex vacsinou posuva ovu na neskor.
@elizabeth_eli123 vitex posuva ovu? mas s tym skusenost?
@elizabeth_eli123 to som nevedela , to keby viem ani to neberiem 😢 teraz som robil ovu test , ten zelený a je silnejší ako včera , ale včera je iná značka ako dnes , tak neviem či mal ten včera menej farbiva 🤦🏼♀️
@rsimoneees testuj dalej urcite 🙂
@kaya6 ešte nie je pozitivny
@noemikatka dakujem pekne za odpoved. 😊
zaujimave, ze aj ked podla navodu negativny je aj vtedy, ked su pruzky dva, pricom svetlejsi je blizsie k absorpc. koncu, mne pri negat. teste ukaze vzdy len jednu ciarku 🙂 proste bud mi ovu test vyjde jasne negativny s jednou ciarkou, alebo jasne pozitivny s oboma rovnako intenzivnymi 🤷🏼♀️
@zuzuliennka1 no🙂 toto je asi najsilnejsi ovu test aky som mala od kedy testujem. Dalsi bol uz slabsi. Cize bud som to netrafila alebo sa nestalo😊
@rsimoneees nerob testy, ja som chodila na folikulometriu a raz, ze tento mesiac nemáte ovu a o tri týždne som tam šla a výsledok cyklu bez ovu už má 11 mesiacov
@floren waau, gratulujem 🌹🤗 ja lekárom neverím na 100% keďže som si prešla svojim a z toho jeden mi zatajil vysoky hormón ktorý mal znížiť s tabletkami ale namiesto toho povedal ze všetko je ok , a následne novy doktor mi to az povedal ze není ok hormón prolakrin ktorý bol zvýšený
@rsimoneees ahoj, ako mala si potom tmavsi test? ja som prvy mes jedla vitex a fcul neviem ci mi posunul ovu, alebo su tie cinske testy na prd 😂 priznaky mam na ovu cca dnes, testy dnes najsilnejsie zatial, ale tiez som robila doobedu
@zuba1987 ahoj 🙂 nie nemala som ovulaciu, namiesto nej sa mi spustila na 24dc ms . Pri mojom dlhšom cykle sa mi to opat dava dokopy aspon 😅cize niečo to robi urcite
@rsimoneees a inak mavas ovu kazdy mesiac?
@floren ale to su pripady nepravidelnych menstruacii, vynechanych menstruacii alebo ked jeden mesiac trva cyklus 29 dni a dalsi mesiac 35 dni, potom zas 28
dni,... v takych pripadoch s dlhsimi cyklami to vychadza tak, ze aj ovu je posunuta a to su tie pripady: “otehotnela som dva dni pred menzesom”....
pokial ma zena pravidelny cyklus s odchylkou jeden max. 2 dni, teda +/- 30 dnovy, ovu jej vychadza na stred cyklu, napr. mne
@zuba1987 doteraz nie, uvidím ako to bude pokračovať
@rsimoneees prepac nechapem 🤦 doteraz sa ti nestalo ze by si mala anovulak, alebo doteraz si nemavala vzdy ovu? dakujem a drzim palce.
neviem ci som si s tym vitexom nenarobila viac skody ako uzitku, ovu som mala vzdy, len LF kratku
@rsimoneees no ten mi tiež znizoval, kvôli cystam
@zuzuliennka1 ja som mala vždy pravidelnú, 28 dní, hodinky som si mohla podľa toho nastaviť