icon

Je spoľahlivosť testu Pepino ovplyvnená vlhkosťou?

9. feb 2026

Už sa takto dokázal na začiatku pri namočení.
Mám ho brať ako neplatný?

Je spoľahlivosť  testu Pepino ovplyvnená vlhkosťou?
autor
9. feb 2026
krasneleto
9. feb 2026

skus iny test, toto je premoceny a nejasny, a pepino

autor
9. feb 2026
@krasneleto

skus iny test, toto je premoceny a nejasny, a pepino

@krasneleto ono je zvláštne lebo on ako keby sa v polovici zasekol a potom o cca 10 sekúnd išiel ďalej a toto sa s ním stalo 🤨

diankadop
9. feb 2026

Mozno nebude chybny test, ale pride mi to tak, ze bol dlho namoceny. Ale vsak je najmenej skusit iny, nie?

diankadop
9. feb 2026

A nerozumiem, preco sa v nazve spomina kondom, ked sa riesi test. Zase niekto prepisoval diskusie?

autor
9. feb 2026
@diankadop

A nerozumiem, preco sa v nazve spomina kondom, ked sa riesi test. Zase niekto prepisoval diskusie?

@diankadop to som tam ja nenapísala ten kondóm 😂😂😂

autor
9. feb 2026
@diankadop

Mozno nebude chybny test, ale pride mi to tak, ze bol dlho namoceny. Ale vsak je najmenej skusit iny, nie?

@diankadop moje obľúbené číslo je 8 čiže vždy nechávam testy 8 sekúnd 😂

autor
Odpoveď bola odstránená
vlachienka
9. feb 2026

@anonym_autor Nemyslím, že by to dianka písala na teba, že ty si to tam pridala a zaradila. Ono nejaká tajomná bytosť tu robieva takéto čachre machre :-d

autor
9. feb 2026
@vlachienka

@anonym_autor Nemyslím, že by to dianka písala na teba, že ty si to tam pridala a zaradila. Ono nejaká tajomná bytosť tu robieva takéto čachre machre :-d

@vlachienka rozumiem ešte aj odpovede mi vymazávajú 😂😂😂

autor
9. feb 2026

Skúsila som ešte jeden aj na ňom vybehla čiarka v limite ale tieto testy sú divočina 🙄

vlachienka
9. feb 2026
@anonym_autor

@vlachienka rozumiem ešte aj odpovede mi vymazávajú 😂😂😂

@anonym_autor No to je výborné 😂

zuzi0911
9. feb 2026

Pepino ti da viac neistoty ako istoty ..skusit inu znacku ..okrem mamatest/slniecko ..
V tete drogerii maju intimed test do 2 e stoji a je super

autor
9. feb 2026
@vlachienka

@anonym_autor No to je výborné 😂

@vlachienka ale ospravedlnili sa 😍

anonym_cd683c
9. feb 2026

Vidím to tam, ale vzhľadom na to, ako pepino vedia ukazovať falošné čiarky tak by som sa naň nespoliehala🤷‍♀️

autor
9. feb 2026
@anonym_cd683c

Vidím to tam, ale vzhľadom na to, ako pepino vedia ukazovať falošné čiarky tak by som sa naň nespoliehala🤷‍♀️

@anonym_cd683c
Už som bola v drogérii a kúpila iné značky. Len ten druhý tam tá čiarka vybehla hneď... ale áno poznám pepíno testy, tak sa na to neupínam 😉

anonym_cd683c
9. feb 2026
@anonym_autor

@anonym_cd683c
Už som bola v drogérii a kúpila iné značky. Len ten druhý tam tá čiarka vybehla hneď... ale áno poznám pepíno testy, tak sa na to neupínam 😉

@anonym_autor tak daj vedieť ako dopadli testy

autor
9. feb 2026
@anonym_cd683c

@anonym_autor tak daj vedieť ako dopadli testy

@anonym_cd683c jasan. Zajtra sa ozvem 😊

anonym_71b5e9
12. feb 2026

Ako vam dopadli tie testy?