icon

Je spoľahlivosť testu Pepino ovplyvnená vlhkosťou?

Včera o 08:02

Už sa takto dokázal na začiatku pri namočení.
Mám ho brať ako neplatný?

Je spoľahlivosť  testu Pepino ovplyvnená vlhkosťou?
autor
Včera o 08:08
krasneleto
Včera o 08:13

skus iny test, toto je premoceny a nejasny, a pepino

autor
Včera o 08:19
@krasneleto

skus iny test, toto je premoceny a nejasny, a pepino

@krasneleto ono je zvláštne lebo on ako keby sa v polovici zasekol a potom o cca 10 sekúnd išiel ďalej a toto sa s ním stalo 🤨

diankadop
Včera o 08:21

Mozno nebude chybny test, ale pride mi to tak, ze bol dlho namoceny. Ale vsak je najmenej skusit iny, nie?

diankadop
Včera o 08:22

A nerozumiem, preco sa v nazve spomina kondom, ked sa riesi test. Zase niekto prepisoval diskusie?

autor
Včera o 08:25
@diankadop

A nerozumiem, preco sa v nazve spomina kondom, ked sa riesi test. Zase niekto prepisoval diskusie?

@diankadop to som tam ja nenapísala ten kondóm 😂😂😂

autor
Včera o 08:26
@diankadop

Mozno nebude chybny test, ale pride mi to tak, ze bol dlho namoceny. Ale vsak je najmenej skusit iny, nie?

@diankadop moje obľúbené číslo je 8 čiže vždy nechávam testy 8 sekúnd 😂

autor
Odpoveď bola odstránená
vlachienka
Včera o 08:37

@anonym_autor Nemyslím, že by to dianka písala na teba, že ty si to tam pridala a zaradila. Ono nejaká tajomná bytosť tu robieva takéto čachre machre :-d

autor
Včera o 09:01
@vlachienka

@anonym_autor Nemyslím, že by to dianka písala na teba, že ty si to tam pridala a zaradila. Ono nejaká tajomná bytosť tu robieva takéto čachre machre :-d

@vlachienka rozumiem ešte aj odpovede mi vymazávajú 😂😂😂

autor
Včera o 09:02

Skúsila som ešte jeden aj na ňom vybehla čiarka v limite ale tieto testy sú divočina 🙄

vlachienka
Včera o 09:05
@anonym_autor

@vlachienka rozumiem ešte aj odpovede mi vymazávajú 😂😂😂

@anonym_autor No to je výborné 😂

zuzi0911
Včera o 09:56

Pepino ti da viac neistoty ako istoty ..skusit inu znacku ..okrem mamatest/slniecko ..
V tete drogerii maju intimed test do 2 e stoji a je super

autor
Včera o 10:40
@vlachienka

@anonym_autor No to je výborné 😂

@vlachienka ale ospravedlnili sa 😍

anonym_cd683c
Včera o 11:54

Vidím to tam, ale vzhľadom na to, ako pepino vedia ukazovať falošné čiarky tak by som sa naň nespoliehala🤷‍♀️

autor
Včera o 12:20
@anonym_cd683c

Vidím to tam, ale vzhľadom na to, ako pepino vedia ukazovať falošné čiarky tak by som sa naň nespoliehala🤷‍♀️

@anonym_cd683c
Už som bola v drogérii a kúpila iné značky. Len ten druhý tam tá čiarka vybehla hneď... ale áno poznám pepíno testy, tak sa na to neupínam 😉

anonym_cd683c
Včera o 12:26
@anonym_autor

@anonym_cd683c
Už som bola v drogérii a kúpila iné značky. Len ten druhý tam tá čiarka vybehla hneď... ale áno poznám pepíno testy, tak sa na to neupínam 😉

@anonym_autor tak daj vedieť ako dopadli testy

autor
Včera o 18:48
@anonym_cd683c

@anonym_autor tak daj vedieť ako dopadli testy

@anonym_cd683c jasan. Zajtra sa ozvem 😊