skus iny test, toto je premoceny a nejasny, a pepino
skus iny test, toto je premoceny a nejasny, a pepino
@krasneleto ono je zvláštne lebo on ako keby sa v polovici zasekol a potom o cca 10 sekúnd išiel ďalej a toto sa s ním stalo 🤨
Mozno nebude chybny test, ale pride mi to tak, ze bol dlho namoceny. Ale vsak je najmenej skusit iny, nie?
A nerozumiem, preco sa v nazve spomina kondom, ked sa riesi test. Zase niekto prepisoval diskusie?
A nerozumiem, preco sa v nazve spomina kondom, ked sa riesi test. Zase niekto prepisoval diskusie?
@diankadop to som tam ja nenapísala ten kondóm 😂😂😂
Mozno nebude chybny test, ale pride mi to tak, ze bol dlho namoceny. Ale vsak je najmenej skusit iny, nie?
@diankadop moje obľúbené číslo je 8 čiže vždy nechávam testy 8 sekúnd 😂
@anonym_autor Nemyslím, že by to dianka písala na teba, že ty si to tam pridala a zaradila. Ono nejaká tajomná bytosť tu robieva takéto čachre machre :-d
@anonym_autor Nemyslím, že by to dianka písala na teba, že ty si to tam pridala a zaradila. Ono nejaká tajomná bytosť tu robieva takéto čachre machre :-d
@vlachienka rozumiem ešte aj odpovede mi vymazávajú 😂😂😂
@vlachienka rozumiem ešte aj odpovede mi vymazávajú 😂😂😂
@anonym_autor No to je výborné 😂
Pepino ti da viac neistoty ako istoty ..skusit inu znacku ..okrem mamatest/slniecko ..
V tete drogerii maju intimed test do 2 e stoji a je super
Vidím to tam, ale vzhľadom na to, ako pepino vedia ukazovať falošné čiarky tak by som sa naň nespoliehala🤷♀️
Vidím to tam, ale vzhľadom na to, ako pepino vedia ukazovať falošné čiarky tak by som sa naň nespoliehala🤷♀️
@anonym_cd683c
Už som bola v drogérii a kúpila iné značky. Len ten druhý tam tá čiarka vybehla hneď... ale áno poznám pepíno testy, tak sa na to neupínam 😉
@anonym_cd683c
Už som bola v drogérii a kúpila iné značky. Len ten druhý tam tá čiarka vybehla hneď... ale áno poznám pepíno testy, tak sa na to neupínam 😉
@anonym_autor tak daj vedieť ako dopadli testy
@anonym_autor tak daj vedieť ako dopadli testy
@anonym_cd683c jasan. Zajtra sa ozvem 😊