icon

Pozitívny test na 9. deň po ovulácii?

lzielovska
Dnes o 07:39

Ahojte vcera 9dpo som mala z ranneho moču taketo dva testy hned po namočení. Dnes ráno negativne. Čo si o tom myslie?

Pozitívny test na 9. deň po ovulácii?
anonym_506ecc
Dnes o 07:45

Tehotenský test sa robí v prvý deň meškajúcej menštruácie a potom budeš mať dôveryhodnejší výsledok. Ak máš nejaké zdravotné problémy alebo berieš lieky, ktoré sú v tehotenstve problémom, tak kontaktuj svojho lekára.

anonym_732884
Dnes o 07:46

čo je to za test, a ako vyzerali po odčítaní, nie hneď po namočení..

lzielovska
autor
Dnes o 07:46
@anonym_506ecc

Tehotenský test sa robí v prvý deň meškajúcej menštruácie a potom budeš mať dôveryhodnejší výsledok. Ak máš nejaké zdravotné problémy alebo berieš lieky, ktoré sú v tehotenstve problémom, tak kontaktuj svojho lekára.

@anonym_506ecc 🙄

lzielovska
autor
Dnes o 07:47
@anonym_732884

čo je to za test, a ako vyzerali po odčítaní, nie hneď po namočení..

@anonym_732884 mama test a po odčitani ružove pekne čiarky… ide o to aby do limitu boli čiarky nie po….

anonym_732884
Dnes o 07:57
@lzielovska

@anonym_732884 mama test a po odčitani ružove pekne čiarky… ide o to aby do limitu boli čiarky nie po….

@lzielovska častokrát tu baby odfotia test hneď po namočení, kde sa objaví čiarka, ktorá potom vybledne. Preto som sa pýtala. Mamatesty by mali byť celkom spoľahlivé. V tomto prípade ti ale neostáva robiť nič iné, len počkať na ďalší deň a na ďalšie testovanie. Pretože tieto zo včera vyzerali naozaj sľubne, ale keď dnes si mala negatívne.. bola to rovnaká značka?

lzielovska
autor
Dnes o 07:58
@anonym_732884

@lzielovska častokrát tu baby odfotia test hneď po namočení, kde sa objaví čiarka, ktorá potom vybledne. Preto som sa pýtala. Mamatesty by mali byť celkom spoľahlivé. V tomto prípade ti ale neostáva robiť nič iné, len počkať na ďalší deň a na ďalšie testovanie. Pretože tieto zo včera vyzerali naozaj sľubne, ale keď dnes si mala negatívne.. bola to rovnaká značka?

@anonym_732884 po zaschnuti boli este tmavsie než čerstve. Ano rovnaka. Tiež preistotu dva vobec som to nečakala

babushkaem
Dnes o 08:01

a nepichala si si hcg?

lzielovska
autor
Dnes o 08:04
@babushkaem

a nepichala si si hcg?

@babushkaem nie toto bolo prirodzene

natalia328
Dnes o 08:30

tieto mama test mi robili falošne čiarky 3 cykly.. kup iný test, normálny spolahlivy z lekárne clearblue a podobne.

natalia328
Dnes o 08:32
@anonym_732884

@anonym_732884 mama testy maju od spolahlivých velmi daleko

anonym_732884
Dnes o 08:36
@natalia328

@anonym_732884 mama testy maju od spolahlivých velmi daleko

@natalia328 nemám skúsenosť, mala som pocit, že baby sú s nimi spokojné. Za mňa ale teda najlepší dr.max, potom digi clearblue

natalia328
Dnes o 08:47
@anonym_732884

@natalia328 nemám skúsenosť, mala som pocit, že baby sú s nimi spokojné. Za mňa ale teda najlepší dr.max, potom digi clearblue

@anonym_732884 mne ukazovali velmi dlho po samovolnom potrate čiarky, dokonca aj ked už prešiel cyklus a hcg muselo byť dávno nulové. Clovek ma zbytocne nadeje no

anonym_c0c439
Dnes o 09:41

@lzielovska ktorí deň cyklu si ?

lzielovska
autor
Dnes o 09:47
@anonym_c0c439

@lzielovska ktorí deň cyklu si ?

@anonym_c0c439 23 iba

monuka254
Dnes o 10:00

Ahoj, votriem sa ti do diskusie ak nevadí, nechcem zakladať novú… ja som dnes 25DC, ovuláciu nesledujem, mávam 30-31dňove cykly… vidíte tam aj vy tu druhu čiarku alebo sa mi len marí ? Ďakujem krásne za odpoved…

anonym_c0c439
Dnes o 10:01
@lzielovska

@anonym_c0c439 23 iba

@lzielovska podla čoho vieš, že si mala ovulku pred 9 dňami?

lzielovska
autor
Dnes o 10:03
@anonym_c0c439

@lzielovska podla čoho vieš, že si mala ovulku pred 9 dňami?

@anonym_c0c439 robila som si ovu testy

anonym_77e041
Dnes o 10:03
@monuka254

Ahoj, votriem sa ti do diskusie ak nevadí, nechcem zakladať novú… ja som dnes 25DC, ovuláciu nesledujem, mávam 30-31dňove cykly… vidíte tam aj vy tu druhu čiarku alebo sa mi len marí ? Ďakujem krásne za odpoved…

@monuka254 tuto vidim