icon

Je tento ovulačný test pozitívny?

sophiiiiia
24. aug 2024

Ahojte baby, v návode píšu že za pozitivny test sa považuje taký, ktorý ma obe čiarky rovnako sfarbené, mne sa zdá na testovacej trošku slabšia… čo myslite?

sophiiiiia
autor
•
24. aug 2024
sophiiiiia
autor
•
24. aug 2024

Mám prvý deň plodných dni, ovulaciu mám mať za 5 dni… tak neviem či ju mám nejakú posunutú?

patriciaa_
•
25. aug 2024

@sophiiiiia test z 24. máš pozitívny podľa mňa alebo možno trolilinka chýba, tak šup čo najskôr skoč na muža 🙂 dnes skús otestovať tiež ....
Podľa čoho vies že máš mať o 5 dní? Keď máš teraz pozitívny test tak tento výsledok je relevantnejsi keďže ide podľa tvojho tela ako kalendarik ktorý je len zo štatistiky 💫

sophiiiiia
autor
•
25. aug 2024

@patriciaa_ jedine podľa toho kalendára som si myslela že ju mám vtedy, urobím ešte z dnes a dám vedieť!🤩

sophiiiiia
autor
•
25. aug 2024

Tak test z dnes… neviem čo si mám myslieť, či som ju zachytila včera a dnes už slabne😤 alebo je tam malo farbiva, celkovo sa mi zdá byt bledsia aj prvá čiarka, alebo skreslila káva… neviem🙁

sophiiiiia
autor
•
25. aug 2024

@patriciaa_ pozri🙁

maryetta
•
25. aug 2024

Testovat by si mala kazdy den minimalne 2cykly aby si videla ako ti “sfarbi” a kedy teda ovulacia nastava.
Skus si pripadne odsledovat aj ine priznaky. Pripadne ai aj zapisovat a uvidis.
Nie je pravidlo ze ovulacia je na 14.den. Preto niektore otehotneju pred ms. Ine hned po nej.

sophiiiiia
autor
•
25. aug 2024

@maryetta toto je môj prvý cyklus ktorý si sledujem, včera som mala výtok ktorý bol hlienity a bolo ho veľa, dnes takýto príznak nepociťujem 🙁

maryetta
•
25. aug 2024

@sophiiiiia tak si pripadne aj nalep tie testy na nejaky harok a k tomu vcerajsku si dopis poznamku ze bol aj ten vytok-mohol to byt plodny hlien.
Ja som si sice testy nerobila-nebolo treba na zaklade ostatnych priznakov som si ovulaciu odsledovala. Ale to tiez trvalo mozno aj 2 roky kym som sa presne v cykle vedela zorientovat.

Cyklus som ale mala total rozhadzany a nepravidelny.

mmirka02
•
8. nov 2024

@maryetta prosím ťa upravilo ti niečo cyklus ?

maryetta
•
8. nov 2024

@mmirka02 porod 😂