icon

Je tento ovulačný test pozitívny?

natalka1983
20. sep 2018

Ahojte dievcata, prosim, je ovu test pozitivny? Kedy pride ovu? Test som robila vcera a dnes.

Je tento ovulačný test pozitívny?
miskamia1
Autor odpoveď zmazal
miskamia1
30. nov 2020

@lolinecka888 no ja zatiaľ nič 😀 dokonca som zistila, že len 5x som mala cyklus, 3x 25. Dňovy a 2x 30dňovy (nepravidelný kvôli tomu že som dlhšie kojila) a ak rátam 25. Dňovy cyklus, dnes mi to mešká 5. Deň, ak rátam 30. Dňovy, mešká mi to 2. Deň 😃🥳🥳🥳
Doma mám jeden test, tak neviem, ešte asi počkám. Bruško ma vôbec neboli, to je super znamenie 🙂

lolinecka888
Odpoveď bola odstránená
juliatriscova
2. dec 2020

@miskamia1 tak ako si dopadla?

miskamia1
2. dec 2020

@juliatriscova včera som dostala kramy. 😔 dnes mi meškali už 6. Deň, takze ja ozaj už neviem. Ale akože snažili sme sa prvý mesiac.
Takze ideme vyskúšať aj v decembri.
Dostala som to 1.12, mám ich max do zajtra (už dnes skoro nič) takze 10.12 sa začnem asi testovať ovu testami.. kalendár mi ukazuje ovu 14.12. Je najlepšie spolu spať v deň pozitívneho ovu testu, a dva dni nato? Beriem obyčajnú kyselinu listovú, neviem čo ešte viac preto urobiť.. testy som si včera kúpila, tak vyskúšam. Niekto mi každé 2x denne robiť - rozostup 12 hodín, a niekto každé 1x denne, tak tiež v tom mám dobrý chaos.

juliatriscova
2. dec 2020

@miskamia1 včera si dostala a dnes už skoro nič? bežne koľko dní máš ms? skús si urobiť tehu test zajtra či nie si tehu...niektoré ženy sú tehu a majú iba špinenie......máš aj nejaké príznaky?

juliatriscova
2. dec 2020

@miskamia1 určite spolu spať v deň pozitívneho ovu teste a potom ešte 2 dni....ja si robím každý deň 1x v rovnakú hodinu........sleduj si aj plodný hlien.....

miskamia1
2. dec 2020

@juliatriscova áno, mávam kramy vždy len 2, max 3 dni. Cely život tak mám :P každý mi hovorí že som v tomto šťastná žena 😀

miskamia1
2. dec 2020

@juliatriscova ďakujem. Takze keď budem mat ovulaciu 14.12, tak spať spolu 14,12,15.12 a 16.12 áno?
Lebo niekto hovorí, že najlepšie je každé dva dni, nie každý. A smiem sa ťa spýtať, o ktorej hodine si robíš test? Zevraj je najlepšie medzi 11 a 20. Tak skúsim tak nejak, a teda len 1x za deň. Ďakujem. A používaš nejaké vitamíny?
Ja Verím, že keď to tento mesiac nevyslo, tak to další vyjde :( tak veľmi chceme mat medzi nimi maličký rozdiel.. malička ma 13 mesiacov. Skoro 14.
Príznaky ani nie, ja som pri prvom tehotenstve nemala žiadne príznaky až do pôrodu 😂 u mna je toto ťažko :(

juliatriscova
2. dec 2020

@miskamia1 tak to máš super ja mám 5 dní......... ja som si tento mesiac merala ovu iba druhykrát......začala som od 5DC a ovu som mala okolo 17DC.......tým, že chodím do práce, tak merala som vždy o 17:30......snažili sme sa s manželom od dňa kedy som mala plodný hlien ako vaječný bielok okolo 12DC každý druhý deň a v deň ovu aj na druhý deň...verím, že sa podarilo a bude pekný darček pod stromček......🙂 .......už pár dní mám tlaky a kŕče v brušku, krémový výtok, žalúdok ako na vode a jemnú bolesť pŕs a ovu test mi silneje každý deň......nechcem si nahovárať, psychika robí svoje.......

miskamia1
2. dec 2020

@juliatriscova joooooj tak to moc moc moc držím palce 🥰❤️ Určite daj vedieť. Aj my sme chceli krásny darček pod stromček, no nevyslo 😔

miskamia1
2. dec 2020

@juliatriscova úprimne ti poviem, ja som mala brucho nafúknuté ako balón, a prsia ma tiež boleli, vôbec som nemala pocit, že dostanem kramy a bum :( takze som z toho veľmi smutná

lolinecka888
Autor odpoveď zmazal
juliatriscova
7. dec 2020

@miskamia1 takže ms som dostala ako hodinky v sobotu...........takže príznaky klamali......psychika robí svoje....som smutná ale tak to malo byť........iba Boh vie prečo......ideme ďalej....začnem si merať bazálnu teplotu aby som vedela, že kedy mám ovu......verím, že nový rok bude krajší, tento bol veľmi zlý.......

juliatriscova
7. dec 2020

@lolinecka888 ahoj, začni od 17.12. a skús si merať aj bazálnu teplotu, aby si vedela, že či naozaj ovu prebehla či vajíčko sa uvoľnilo......ja tiež teraz začínam s meraním bazálnej...držím palce......verím, že nový rok bude krajší a šťastnejší......ja som tiež dostala ms v sobotu ako hodinky........

lolinecka888
Odpoveď bola odstránená
miskamia1
7. dec 2020

@juliatriscova môžem ti napísať ss Juli?

lolinecka888
Autor odpoveď zmazal
stefania100
27. jan 2021

@miskamia1 Mozem sa opytat ci sa nakoniec podarilo? 🙂 dnes ma tiez boli dost lavy vajecnik, ale ovulacny test nie je 100% pozitivny, tak neviem ci este pockat alebo radsej este dnes skusit? 😔

srnka333
13. feb 2021

Prosím je nejaký s týchto testov pozitívny? Sú robené jeden deň 3 krát -rozne hodiny odberu. Prosím a kedy sa snažiť? Dakujem

srnka333
Autor odpoveď zmazal
enci158
13. feb 2021
enci158
13. feb 2021

Testy sú robene dní za sebou, robila som ich 1DC doteraz, posledný je dnešný, ale viac silný ako je prvý som nemala... Je to normálne?

babovka2321
13. feb 2021

@enci158 1DC? Takze teraz si 5DC? To su akoze testy robene pocas MS, alebo ako mam tomu chapat? A co ti na nich pride nenormalne?

enci158
13. feb 2021

nie testy som si robila od prvého dňa cyklu, aby mi niečo nahodou neušlo... teraz by som mala mať ovulaciu, 5 dní dozadu robené testy... a prvy je najsilnejší a mne uz tie čiarky iba blednú...

enci158
13. feb 2021

že nemala ta čiarka silnieť až úplne .. viem ako vyzera pozitívny ovulačný test... len mne to nesilnie ale slabne

babovka2321
13. feb 2021

@enci158 podla mna su tie ciarky zhruba rovnake, mierne odchylky sposobi v pohode pitny rezim. Mozno ovulacia este len pride, kolky si dnes den cyklu a ake mavas dlhe cykly?

enci158
13. feb 2021

dneska je 19 DC, lenže uz mam dva mesiace rozhádzany cyklus.. nemám ho pravidelný, aj podla kalendára mám plodné obdobie.. preto nechapem tym testom.... skusim zajtra este kupit dalšie a uvidime

babovka2321
13. feb 2021

@enci158 no ak nemas pravidleny, tak na kalendar aa mozes zvysoka vy.... 🙂 Testuj dalej a uvidis.

enci158
13. feb 2021

Ale nemalo by to silniet?