Je tento ovulačný test pozitívny?
Ahojte dievcata, prosim, je ovu test pozitivny? Kedy pride ovu? Test som robila vcera a dnes.

@hviezda331 ten 20. Tam je čiarka o malinko silnejšia ako kontrolná a 21 už je opäť negatívy
@reabullow paraaaada, gratulujem ❤️ prajem ti, nech mas krajsie tehotenstvo ako ja :D
@reabullow tak to zavidim 😁
@niki_9 kalkulačka nemôže vedieť ako funguje tvoje telo..to su proste len čisla a predpoklady na zaklade zisteneho priemeru... ak maš plodny hlien, pripadne citiš vaječniky, riaď sa tym... ak vieš napr minuly cyklus kedy si to tak mala tak skus aj ďalši cyklus v tom čase testy...
Akože kúpila som ti tie ovulácne testy Pepino ale mam pocit ze žiadna odpoveď. Aj keď by som ju už dnes mala mat stále len jedna čiarka.. Och 🙄
Ahojte dievčatá prosím vás včera aj dnes som mala okolo obeda pozitivny ovu test. Chcem sa opýtať, keď až zajtra večer by sme mali sex. Myslíte, že to stačí?
@lulinka31071989 nie ale určite bol na druhý deň 😆
@noemikatka na druhy den uz bola slabsia druha ciarka
@lulinka31071989 Podla mna bol...
@lulinka31071989
@lulinka31071989 neviem kedy sisi ho presne robila mohol byť aj v noci pozitívny
@noemikatka poobede o druhej
Ahojte, našla som túto diskusiu tak píšem 🙂 potrebujem radu, keďže nemám s týmto vôbec skúsenosti a prvý krát som si robila test. Podľa ovulacnych kalendarov by som mala mať ovulaciu zhruba dnes - viem že to nemusí vôbec platiť. Nedalo mi to a spravila som si test. viem že by sa to malo robiť skôr, ale keďže sa ešte len začíname snažiť tak som na to nechcela tlačí, aké nakoniec mi to aj tak nedalo a kúpila som si ovulacny test... No ale keďže s tým nemám skúsenosti, neviem vlastne posúdiť či je to negatívne alebo už pozitívny. Alebo či ešte bude silnieť... Za každu radu budem vďačná! Ďakujem!

@hviezda331 podľa mna ten 20. Povedala by som že aj 19 a 21 ale keď sú pri sebe ta 20. Je najvýraznejšia..