Je tento test pozitívny?
Ahojte prosím vás viete mi niekto poradiť či je tento test pozitívny? Keďže tieto testy majú dosť slabé farbivo testujem pár dní ale prvýkrát, nikdy predtým som netestovala ešte tak neviem keď sa niekde píše že musia byť rovnako silné niekde že stačí že sú proste 2 čiarky a už je to ovu tak mám v tom zmätok. Príde mi že nie sú rovnako silné ale ako vravím ako začiatočník to neviem posúdiť. Vopred ďakujem za odpovede prípadne za rady.

@janka15791 ťažko povedať keďže niektoré testy majú v návode vyslovene napísané že musí byť testovacia čiarka silnejšia ako kontrolná avšak ja som to na tých svojich nemala... Takže čo sa aplikuje na jeden test od jedného výrobcu sa nemusí aplikovať na test od iného výrobca pretože každý z týchto testov má iný pomer farbiva a tak ďalej čiže nemusí to znamenať že je negatívny podľa mňa by bolo treba sa testovať týmito testami niekoľko mesiacov aby žena zistila kedy je tá čiarka už pozitívna A kedy je ešte negatívna takže vyslovene sa to nedá povedať že by bol negatívny od toho tam tá druhá čiarka je že keď sa objaví je pozitívny ja som to v teste mala napísané takto a nič o tom že by mala byť jedna silnejšia od druhej tam nebolo takže tie testy takisto nie sú presné takže sa podľa toho netreba až tak úplne riadiť a zváž skôr metódu bazálnej teploty