Je test pozitívny?
Ahojte, vidíte tam niečo ? Alebo len zasa blúznim?

@diaalex gratulujem aj ja tebe 😊 a takýto test si si robila ? Lebo toto je už druhý čo mi takto ukázal pred 2 mesiacmi prvý krat a nič z toho nebolo a zajtra som objednaná na tetovanie tak že spravím si pre istotu dnes aj zajtra test z ranného mocu .. pretože ms mi ešte nemešká (istota) ale snažíme sa už dlhšiu dobu o babatko , tak neviem čo si mám myslieť , ešte zajtra si urobím ale dúfam že sa to podarí 😇
Vidieť druhú čiarku slabú, ale keď vidím tieto baby top testy, najradšej by som s nimi vypálila celý regál. Hrozne duchujú. Skús si kúpiť radšej test mamatest v lekárni, miesto týchto čínskych shitov.
Test ešte není pozitívny ale vyzerá to na ducha .no zajtra ráno hneď skúšaj test pri takomto by ukázalo už aj digitálny .poprípade kúp mamatest a ak ti ukáže tak tetovanie nehrozí .naj by si mala riešiť tetovanie v čase kedy máš po ms je jednoduchšie odhlásiť tetovanie skôr ako takto natesno .Ja som takto riešila tetovanie v čase po ms počas plodných dní som už mala cca týždeň tetovanie a potom som si našla //
No dačo sa tam črtá... Držím palce 👍
Ja som mala takúto čiarku a skúsila som zo srandy digi test dr max a ten už ukázal pregnant 😊 tak skús zajtra z ranného moču
@mariska1989 ja som sa hlásila presne ako mi začala ms ale skorší termín nemal teraz mám 8dni do tak naozaj neviem skúsim zajtra dva testy spraviť 🙂
@hennyinnsbruck ďakujem 😍
@san090 to len do budúcna keby čo 😁 ale tak želám // a tetovanie zrušiš a tetovanie počká ☺️😁
@mariska1989 ďakujem pekne jasne že počká 😇 dám zajtra vediet
@san090 potom bude nakoniec iné tetovanie 😁
@mariska1989 to uvidíme 😀
@san090 ako dopadol test ? Tetovanie je či nie 😁
@mariska1989 2x negatív :(. Takze tetovanie je 😏 snáď to už čochvíľa pride
@san090 .tak odsledovať naporiadok ovu kúpiť mamatest a počas ovu si dať červené 🍷 a užiť si chvíľku práce 😁
@mariska1989 😀pojdem nato
Ahojte. Mám 25 rokov a pred 2 rokmi mi bola diagnostikovaná endometrióza. S priateľom sme skúsili poslednú ovulaciu a dnes som si robila test, pretože mi je už druhý deň ťažko. Som 9 DPO, 4 dni do MS. Vidíte niečo na tomto teste ? Nechce sa mi veriť, že akurát mne s mojou diagnózou by sa to podarilo tak rýchlo. Ďakujem za odpovede

Vyzerá to na ducha..